notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy egy férfi tényleg szeret

hirdetes

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy egy férfi szerelmes

helloladies.hu

A férfiak és nők másként mutatják ki szerelmüket és érzéseiket, máshogy gondolkodnak, ami néha zavaró lehet a nők számára.  „Tegnap még ő volt a legkedvesebb pasi a világon, ma meg egy komplett idióta, nem értem.”- mind hallottuk már ezt a mondatot egy barátnőnktől. A férfiak is emberek, így nekik is vannak jobb és rosszabb napjaik, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnének. A fontos, hogy amit mond és amit tesz, összhangban legyen egymással. Bizony, ők is sokféleképp ki tudják mutatni ha igazán szeretnek valakit.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy egy férfi tényleg szeret

Meghallgat (figyelmesen!)


Általában a nők sokkal jobb hallgatóság, mint a férfiak, sőt, őszintén néhány férfi szörnyű az ilyesmiben. A lényeg, hogy a férfiak mindig arra koncentrálnak, ami érdekli őket. Így amikor nem csak meghallgat, de aktívan figyel és értelmesen válaszol - ezt hívják aktív hallgatásnak- biztos lehetsz benne, hogy szeret.


Gyengeséget mutat (ez fontos)


A férfiak általában óvatosak bármi olyan viselkedésformával kapcsolatban, amit mások a gyengeség jeleként értelmezhetnek. Szerelemben azonban még ezt a mélyen berögződött viselkedést is feladják, egyszerűen már nem érdekli őket, nem akarnak keménynek látszani, ha épp nem azok. Ha szerelmesek, nem félnek kimutatni az érzéseiket még akkor se, ha ettől esetleg gyengének látszanak. Ha az igazival vagy, a „gyengeség” több formában is fel fog tűnni a kapcsolat során, amit jól kell tudnod kezelni.

hirdetes


Tetszel neki, még a legrosszabb napjaidon is


Emlékszel, milyen nagy erőfeszítéseket tettél a kapcsolat elején és az első randikon, hogy jól nézz ki? Persze. Mindannyian a legjobb formánkat akarjuk hozni és jól is érezni magunkat, ha egy olyasvalakivel találkozunk, akivel nagy reményeink vannak. Aztán jön a valódi párkapcsolat. Ahogy egyre több időt töltünk együtt, egyre nő a komfortérzetünk szintje, lehetetlen mindig a legjobb formánkat hozni, és nagyban csökken a vágyunk, hogy lenyűgözzük (sajnos így van). Nyugodtan kóválygunk pizsamában, smink nélkül, foltos pólóban, hogy a hajunkról már nem is beszéljünk. De mindez nem számít, mert ha egy férfi szeret valakit, mindig szépnek látja a nőt, és ezt ki is mutatja.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

2020-09-22

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

Nem kell bolti arcmaszkokat venned ahhoz, hogy a bőrödnek csodás kényeztetésben legyen része, egyszerűen csak kövesd az alábbi egyszerű recepteket!

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

2020-09-21

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

Egy mérgező kapcsolatnak számtalan formája van és sok ember még csak nincs is tudatában, hogy ő is abban él. Ezek azonban nagy terhet jelentenek, épp ezért az erős nők nem fogadják el őket. Bemutatunk néhány tipikus mérgező kapcsolatot, amiből az erős nők mindig kisétálnak.

Tünetek, amik arra utalnak, hogy egy nőnél hormonális egyensúlyzavar lépett fel

2020-09-15

Tünetek, amik arra utalnak, hogy egy nőnél hormonális egyensúlyzavar lépett fel

Téged is érint a hormonális egyensúlyzavar? A hormonokról az embereknek általában a tinédzserek és a terhes nők jutnak eszükbe, pedig a változókor alatt is nagyon komoly ingadozás van a szintjüket tekintve. Lássuk, milyen jelei vannak a hormonális egyensúly felborulásának.


Csajos Érdekességek Párkapcsolat Szerelem