X Értesülj kedvenc témáidról elsőkézből! Iratkozz fel hírlevelünkre!
https://www.helloladies.hu/ hírlevél feliratkozás

10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

helloladies.hu
hirdetes

Talán te is azok közé tartozol, akik forgatják a szemüket egy ilyen cím láttán, pedig néhány kedves szóval nagyon sokat tehetsz azért, hogy a párod jobban érezze magát, boldogabb legyen. Elég pár egyszerű szó, mondat és erőlködés nélkül tudathatod vele, mennyire értékeled.

 10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

Íme tíz dolog, amit minden férfi szívesen hall:


Szeretlek!


Még a legkeményebb férfi is elolvad egy kicsit, ha a partnere kimondja ezt a szót. Kinek ne esne jól, ha azt hallja, hogy valaki szereti őt?! A férfiak is ugyanúgy vágynak az ölelésre, puszikra, összebújásra, de egy rövid, kedves üzenetnek is örülnek napközben, amiben elmondod, hogy szereted és fontos neked.


Értékelem azt, amit csinálsz.


A férfiaknak érezniük kell, hogy jól gondját viselik azoknak az embereknek, akiket szeretnek. Ha nem hisznek ebben, kevesebbnek érzik magukat. De ha elmondod nekik, hogy hálás vagy a kemény munkáért, erőfeszítésért és a gondoskodásért, az óriási dolog számukra és sokat jelent nekik.


Te vagy a legjobb (apa/férj/barát…)!


Ha egy férfi olyan szerencsés, hogy van egy olyan nő az életében, aki rendszeresen kifejezi a szeretetét iránta, az megérti ennek a mondatnak az erejét. Nem azért kell mondani, hogy az egoját növeld, hanem hogy a tiszteletedet kifejezd. Ez a válasz az erőfeszítéseire és a prioritásaira, ami nem más, mint a szeretett nő és az ő jóléte, boldogsága.  


Értékellek, mint férfi.


A férfinak éreznie kell, hogy ő férfi, és ennek semmi köze a hősködéshez. Csupán tudnia kell, hogy a társa értékel valami a jelleméből (őszinteség, becsületesség, önzetlenség stb.).

hirdetes


Tisztellek!


Ahogy a férfiak idősödnek egyre kevésbé van arra szükségük, hogy önbizalmukat növeljék (legalábbis jobb esetben) és ezt az érzést felváltja a tisztelet iránti igény. Kellemes érezni, hogy elismerik és tisztelik őket azok, akiket szeretnek, és akikkel törődnek.


Csinálj, amit akarsz!


Jó értelemben. Van, amikor elfelejtik hány évesek és bepattannak a kocsiba, mint egy gyerek, hogy elmenjenek fagyizni. Ha a partnerük lehetőséget ad nekik valamire, a lehető legtöbb előnyt kihozzák belőle. Elég, hogy tudja, hogy azt csinálhat, amihez kedve van és ez nem fog konfliktushoz vezetni. Ha inkább csak feltennék a lábukat és pihennének egyet, az sem gond. Lehet, hogy letelepednek a nappaliba és egész nap csak videójátékoznak, mert éppen az esik nekik jól. Legyenek olyan napok, amikor nem piszkáljuk őket, hogy ezt, meg azt kéne megcsinálni, hadd tegyék csak azt, amit szeretnének.


Jól nézel ki!


Egyértelmű, igaz? Miután hosszabb időt töltesz egy párkapcsolatban, ez elfelejtődik, pedig még a férfiak is szeretik tudni, hallani, hogy a másik vonzónak találja őket. Nem szégyen kimondani, ez nem csak a nőket érdekli, hidd el, a férfiaknak is ugyanolyan jól esik. Ha elment edzőterembe, vagy tett valamit azért, hogy jobban nézzen ki, ne hagyd szó nélkül. A bókok afféle jutalomként szolgálnak a kemény munkáért és motivációként, hogy tovább folytassa.

hirdetes


Hallgatlak.


A férfiak és nők nagyon másként kommunikálnak. Egy veszekedés közben például sokkal valószínűbb, hogy egy nő leüljön és beszélgetést kezdeményezzen. A férfiak inkább hajlamosak arra, hogy egyedül végig gondolják a dolgokat vagy elmenjenek és kikapcsolódjanak. Bármelyik eset is álljon fent, ha azt mondod, „Hallgatlak!” vagy „Hallgatlak, ha már készen állsz róla beszélni”, nagyon szívesen fogják venni és sokkal hamarabb le tudjátok zárni a dolgot.


Köszönöm!


A nőkhöz hasonlóan a férfiak is értékelik, ha elismerik az erőfeszítéseiket. A köszönet egy egyszerű, mégis erőteljes kifejezés, ami azt mutatja, hogy értékeled, amit csinál. Ha például rendszeresen megköszönsz neki valamit, sokkal valószínűbb, hogy újra megcsinálja.


Bízok benned!


Nagyon kevés dolog szentebb, mint valakiben teljesen megbízni. Ha kapcsolatban vagy, ez egy nagyon fontos igazság. Ismerd fel a pillanatokat és tudasd a másikkal, hogy megbízol benne.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Ha ezeket tapasztalod, lehet, hogy el akar hagyni

2019-04-15

Ha ezeket tapasztalod, lehet, hogy el akar hagyni

Azt hiszed a partnered az igazi és minden rendben van – aztán hirtelen úgy dönt, hogy elhagy. Nincs rá mód, hogy megjósold valami nemoké… vagy mégis? Ha valaki fontolgatja, hogy véget vet a kapcsolatnak, mindig vannak előjelei, anélkül, hogy tudna róla. Ahhoz, hogy elkerüld a meglepetést, esetleg megmentsd a kapcsolatot, ismerned kell a jeleket, am

Tippek, hogy sikeresen flörtölj

2019-04-15

Tippek, hogy sikeresen flörtölj

A flörtölés kínos, ügyetlen szituációkat eredményezhet és bonyolult lehet. Még ha mindent bele is adsz, nem mindig működik. A flörtölés, mint sok más szociális interakció a pszichológiánál kezdődik. Ez azt jelenti, hogy vannak bizonyos dolgok, amik nagyobb garanciát nyújtanak a sikerre, ezért összegyűjtöttük most ezeket, hogy a jövőben sikeresen al

Figyelj a jelekre, és előzd meg a megcsalást!

2019-04-04

Figyelj a jelekre, és előzd meg a megcsalást!

Rengeteg olyan dolog történhet az életben, amire nem vagyunk felkészülve. A hűtlenség is egyike ezeknek. Rájönni, hogy a partnerünk megcsal hihetetlenül fájdalmas, főleg, ha mi bele adunk mindent. Ha neki adod a szívedet, lelkedet egy másik embernek, ugyanezt várod viszont és nem számítasz rá, hogy megcsalnak. Itt is érvényes az a mondás, miszerint

Mikro-megcsalás - gyakoribb, mint gondolnád

2019-04-03

Mikro-megcsalás - gyakoribb, mint gondolnád

A hűtlenség mindig nehéz téma. Senki nem akarja, hogy megcsalják, és a jóérzésű emberek nem akarnak hűtlenek lenni a partnerükhöz. De hűtlenségről nem csak akkor beszélhetünk, ha valaki mással bújunk ágyba. Rengeteg formája van, amit mikro-megcsalásnak nevezünk. A gond az, hogy sokat ezek közül, nem is gondol megcsalásnak az, aki csinálja, pedig ug

Ha félénk vagy, akkor is jár a szerelem!

2019-03-26

Ha félénk vagy, akkor is jár a szerelem!

Annak ellenére, hogy sokan ezt hiszik, a zárkózottabb, visszahúzódóbb emberek sem szeretnek állandóan egyedül lenni. Az viszont tény, hogy hosszabb időbe telik összemelegednünk valakivel és feladni az egyedül töltött értékes időt azért, hogy vele legyünk. De mint bárki más, mi is vágyunk a szerelemre és egy olyan társra, akivel együtt lenni ugyanol

5 ok, amiért egy önimádó nem alkalmas a párkapcsolatra

2019-03-25

5 ok, amiért egy önimádó nem alkalmas a párkapcsolatra

A nárcizmus, önimádás egy személyiségzavar és a legtöbben nincsenek azzal tisztában, hogy problémájuk lenne. Akár beismerik ezt, akár nem, nehézségeik vannak azzal, hogy kötődjenek másokhoz, a legtöbb romantikus kapcsolatuk kudarcot vall. Általában nem tudnak közeli viszonyban maradni a családjukkal sem. Nagyon kiszámítható a viselkedésük, hasonló

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
389 925
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 828 808
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 100

Átlagos értékelés: 4.9