notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

hirdetes

10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

helloladies.hu

Talán te is azok közé tartozol, akik forgatják a szemüket egy ilyen cím láttán, pedig néhány kedves szóval nagyon sokat tehetsz azért, hogy a párod jobban érezze magát, boldogabb legyen. Elég pár egyszerű szó, mondat és erőlködés nélkül tudathatod vele, mennyire értékeled.

 10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

Íme tíz dolog, amit minden férfi szívesen hall:


Szeretlek!


Még a legkeményebb férfi is elolvad egy kicsit, ha a partnere kimondja ezt a szót. Kinek ne esne jól, ha azt hallja, hogy valaki szereti őt?! A férfiak is ugyanúgy vágynak az ölelésre, puszikra, összebújásra, de egy rövid, kedves üzenetnek is örülnek napközben, amiben elmondod, hogy szereted és fontos neked.


Értékelem azt, amit csinálsz.


A férfiaknak érezniük kell, hogy jól gondját viselik azoknak az embereknek, akiket szeretnek. Ha nem hisznek ebben, kevesebbnek érzik magukat. De ha elmondod nekik, hogy hálás vagy a kemény munkáért, erőfeszítésért és a gondoskodásért, az óriási dolog számukra és sokat jelent nekik.


Te vagy a legjobb (apa/férj/barát…)!


Ha egy férfi olyan szerencsés, hogy van egy olyan nő az életében, aki rendszeresen kifejezi a szeretetét iránta, az megérti ennek a mondatnak az erejét. Nem azért kell mondani, hogy az egoját növeld, hanem hogy a tiszteletedet kifejezd. Ez a válasz az erőfeszítéseire és a prioritásaira, ami nem más, mint a szeretett nő és az ő jóléte, boldogsága.  


Értékellek, mint férfi.


A férfinak éreznie kell, hogy ő férfi, és ennek semmi köze a hősködéshez. Csupán tudnia kell, hogy a társa értékel valami a jelleméből (őszinteség, becsületesség, önzetlenség stb.).

hirdetes


Tisztellek!


Ahogy a férfiak idősödnek egyre kevésbé van arra szükségük, hogy önbizalmukat növeljék (legalábbis jobb esetben) és ezt az érzést felváltja a tisztelet iránti igény. Kellemes érezni, hogy elismerik és tisztelik őket azok, akiket szeretnek, és akikkel törődnek.


Csinálj, amit akarsz!


Jó értelemben. Van, amikor elfelejtik hány évesek és bepattannak a kocsiba, mint egy gyerek, hogy elmenjenek fagyizni. Ha a partnerük lehetőséget ad nekik valamire, a lehető legtöbb előnyt kihozzák belőle. Elég, hogy tudja, hogy azt csinálhat, amihez kedve van és ez nem fog konfliktushoz vezetni. Ha inkább csak feltennék a lábukat és pihennének egyet, az sem gond. Lehet, hogy letelepednek a nappaliba és egész nap csak videójátékoznak, mert éppen az esik nekik jól. Legyenek olyan napok, amikor nem piszkáljuk őket, hogy ezt, meg azt kéne megcsinálni, hadd tegyék csak azt, amit szeretnének.


Jól nézel ki!


Egyértelmű, igaz? Miután hosszabb időt töltesz egy párkapcsolatban, ez elfelejtődik, pedig még a férfiak is szeretik tudni, hallani, hogy a másik vonzónak találja őket. Nem szégyen kimondani, ez nem csak a nőket érdekli, hidd el, a férfiaknak is ugyanolyan jól esik. Ha elment edzőterembe, vagy tett valamit azért, hogy jobban nézzen ki, ne hagyd szó nélkül. A bókok afféle jutalomként szolgálnak a kemény munkáért és motivációként, hogy tovább folytassa.

hirdetes


Hallgatlak.


A férfiak és nők nagyon másként kommunikálnak. Egy veszekedés közben például sokkal valószínűbb, hogy egy nő leüljön és beszélgetést kezdeményezzen. A férfiak inkább hajlamosak arra, hogy egyedül végig gondolják a dolgokat vagy elmenjenek és kikapcsolódjanak. Bármelyik eset is álljon fent, ha azt mondod, „Hallgatlak!” vagy „Hallgatlak, ha már készen állsz róla beszélni”, nagyon szívesen fogják venni és sokkal hamarabb le tudjátok zárni a dolgot.


Köszönöm!


A nőkhöz hasonlóan a férfiak is értékelik, ha elismerik az erőfeszítéseiket. A köszönet egy egyszerű, mégis erőteljes kifejezés, ami azt mutatja, hogy értékeled, amit csinál. Ha például rendszeresen megköszönsz neki valamit, sokkal valószínűbb, hogy újra megcsinálja.


Bízok benned!


Nagyon kevés dolog szentebb, mint valakiben teljesen megbízni. Ha kapcsolatban vagy, ez egy nagyon fontos igazság. Ismerd fel a pillanatokat és tudasd a másikkal, hogy megbízol benne.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

2020-09-21

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

Egy mérgező kapcsolatnak számtalan formája van és sok ember még csak nincs is tudatában, hogy ő is abban él. Ezek azonban nagy terhet jelentenek, épp ezért az erős nők nem fogadják el őket. Bemutatunk néhány tipikus mérgező kapcsolatot, amiből az erős nők mindig kisétálnak.

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

2020-09-21

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

Ha látogatóba mész valakihez, az alábbi illemszabályokat illik betartani, hogy te és a vendéglátód se kerüljön kellemetlen helyzetbe! Nézzük, mi az, amihez nem kellene nyúlnod!

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!


Csajos Érdekességek Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács