10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

helloladies.hu
hirdetes

Talán te is azok közé tartozol, akik forgatják a szemüket egy ilyen cím láttán, pedig néhány kedves szóval nagyon sokat tehetsz azért, hogy a párod jobban érezze magát, boldogabb legyen. Elég pár egyszerű szó, mondat és erőlködés nélkül tudathatod vele, mennyire értékeled.

 10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

Íme tíz dolog, amit minden férfi szívesen hall:


Szeretlek!


Még a legkeményebb férfi is elolvad egy kicsit, ha a partnere kimondja ezt a szót. Kinek ne esne jól, ha azt hallja, hogy valaki szereti őt?! A férfiak is ugyanúgy vágynak az ölelésre, puszikra, összebújásra, de egy rövid, kedves üzenetnek is örülnek napközben, amiben elmondod, hogy szereted és fontos neked.


Értékelem azt, amit csinálsz.


A férfiaknak érezniük kell, hogy jól gondját viselik azoknak az embereknek, akiket szeretnek. Ha nem hisznek ebben, kevesebbnek érzik magukat. De ha elmondod nekik, hogy hálás vagy a kemény munkáért, erőfeszítésért és a gondoskodásért, az óriási dolog számukra és sokat jelent nekik.


Te vagy a legjobb (apa/férj/barát…)!


Ha egy férfi olyan szerencsés, hogy van egy olyan nő az életében, aki rendszeresen kifejezi a szeretetét iránta, az megérti ennek a mondatnak az erejét. Nem azért kell mondani, hogy az egoját növeld, hanem hogy a tiszteletedet kifejezd. Ez a válasz az erőfeszítéseire és a prioritásaira, ami nem más, mint a szeretett nő és az ő jóléte, boldogsága.  


Értékellek, mint férfi.


A férfinak éreznie kell, hogy ő férfi, és ennek semmi köze a hősködéshez. Csupán tudnia kell, hogy a társa értékel valami a jelleméből (őszinteség, becsületesség, önzetlenség stb.).

hirdetes


Tisztellek!


Ahogy a férfiak idősödnek egyre kevésbé van arra szükségük, hogy önbizalmukat növeljék (legalábbis jobb esetben) és ezt az érzést felváltja a tisztelet iránti igény. Kellemes érezni, hogy elismerik és tisztelik őket azok, akiket szeretnek, és akikkel törődnek.


Csinálj, amit akarsz!


Jó értelemben. Van, amikor elfelejtik hány évesek és bepattannak a kocsiba, mint egy gyerek, hogy elmenjenek fagyizni. Ha a partnerük lehetőséget ad nekik valamire, a lehető legtöbb előnyt kihozzák belőle. Elég, hogy tudja, hogy azt csinálhat, amihez kedve van és ez nem fog konfliktushoz vezetni. Ha inkább csak feltennék a lábukat és pihennének egyet, az sem gond. Lehet, hogy letelepednek a nappaliba és egész nap csak videójátékoznak, mert éppen az esik nekik jól. Legyenek olyan napok, amikor nem piszkáljuk őket, hogy ezt, meg azt kéne megcsinálni, hadd tegyék csak azt, amit szeretnének.


Jól nézel ki!


Egyértelmű, igaz? Miután hosszabb időt töltesz egy párkapcsolatban, ez elfelejtődik, pedig még a férfiak is szeretik tudni, hallani, hogy a másik vonzónak találja őket. Nem szégyen kimondani, ez nem csak a nőket érdekli, hidd el, a férfiaknak is ugyanolyan jól esik. Ha elment edzőterembe, vagy tett valamit azért, hogy jobban nézzen ki, ne hagyd szó nélkül. A bókok afféle jutalomként szolgálnak a kemény munkáért és motivációként, hogy tovább folytassa.

hirdetes


Hallgatlak.


A férfiak és nők nagyon másként kommunikálnak. Egy veszekedés közben például sokkal valószínűbb, hogy egy nő leüljön és beszélgetést kezdeményezzen. A férfiak inkább hajlamosak arra, hogy egyedül végig gondolják a dolgokat vagy elmenjenek és kikapcsolódjanak. Bármelyik eset is álljon fent, ha azt mondod, „Hallgatlak!” vagy „Hallgatlak, ha már készen állsz róla beszélni”, nagyon szívesen fogják venni és sokkal hamarabb le tudjátok zárni a dolgot.


Köszönöm!


A nőkhöz hasonlóan a férfiak is értékelik, ha elismerik az erőfeszítéseiket. A köszönet egy egyszerű, mégis erőteljes kifejezés, ami azt mutatja, hogy értékeled, amit csinál. Ha például rendszeresen megköszönsz neki valamit, sokkal valószínűbb, hogy újra megcsinálja.


Bízok benned!


Nagyon kevés dolog szentebb, mint valakiben teljesen megbízni. Ha kapcsolatban vagy, ez egy nagyon fontos igazság. Ismerd fel a pillanatokat és tudasd a másikkal, hogy megbízol benne.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

2019-06-24

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Mitől lesz egy nő erős? Egyéb tényezők mellett a küzdelem, tapasztalat és önzetlenség nagy szerepet játszik abban, hogy valaki megerősödjön. Egy erős nő bírja a fájdalmat, túljut a szívszaggató élményeken, és képes megbocsátani. Egy erős nő megjárta már a mély és veszélyes vizeket és addig tartotta bent a lélegzetét, amíg csak lehetséges. Ez a fajt

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

2019-06-18

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

Valld be őszintén: Szinte állandóan veszekedtek a házastársaddal? Azon kapod magad, hogy ki akarsz szállni, de rájössz, hogy túl nehéz lenne, ezért inkább maradsz? Sajnos ezek nagyon is gyakori helyzetek. Sok ember, akinek boldogtalan a házassága a gyerekek miatt próbál meg együtt maradni, mert ezt érzik a legjobb megoldásnak. Azt gondolják, a gyer

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok  kell, mielőtt összeköltöztök

2019-06-13

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok kell, mielőtt összeköltöztök

Megvolt az első csók, az első együtt töltött éjszaka, és elég időt töltöttetek már együtt, hogy úgy érezzétek, itt az ideje a következő szintre emelnetek a kapcsolatotokat – összeköltöztök.

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

2019-01-22

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Egy esküvő rengeteg költséggel, kiadással jár, amiből könnyedén le tudsz faragni, ha néhány dologra odafigyelsz. Adunk néhány ötletet, amivel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

2019-05-29

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

Nincs igazán jó ok egy kapcsolat eltitkolására. A szerelem akkor a legerősebb, amikor két ember családjaik, barátaik társaságában és más helyzetekben is együtt lehetnek. Persze az ilyen helyzetek mindig kérdezősködéssel kezdődnek, amit aztán némi könnyed viccelődés követ, majd a hír terjedése a szélesebb körökbe.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 100

Átlagos értékelés: 4.9