notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk mi mindenre van szükségük a férfiaknak egy kapcsolatban, még ha félnek is beismerni, Dolgok, amiket a férfiak elvárnak egy kapcsolatban még ha nem is vallják be

hirdetes

5 dolog, amit minden férfi elvár egy kapcsolatban

helloladies.hu

A mai világban az általánosan elfogadott álláspont, hogy a férfiaknak erősnek kell lenniük és képesnek kell lenniük az egész világot a vállaikon hordozni úgy, hogy semmilyen gyengeséget nem mutatnak, ez a macsóság azonban többet árt, mint használ. Az uraknak is szükségük van bizonyos dolgokra, amit attól félve, hogy kevésbé tűnnek majd férfiasnak ugyan félnek beismerni, de nagyon is kell nekik.

Dolgok, amir minden férfinak szüksége van

Erő, támogatás


A legtöbb férfi nem szeret beszélni a problémáiról, inkább sajt maga próbálja megoldani. Mégis nagyon fontos, hogy támogasd és mellette legyél, tudja, hogy számíthat rád, beszélhet veled. Ha nagyon elutasító ne erőltesd, de ha elfogadja és beismeri, hogy szüksége van rád, segíts neki túljutni a problémákon.


Az elfogadás, megbocsátás


Bár sok férfi nem ismerné be, de nagyon is számít neki a véleményed és hogy tudja, hogyan érzed magad a kapcsolatban. Ha valamit jól csinált, büszke vagy rá, ne félj kimondani. Ha pedig hibát követ el (mindenki szokott), szembesítsd vele, de ne legyél haragtartó, bocsáss meg és adj még egy esélyt. Semmi sem bántja jobban, mintha egy hibáját folyamatosan felhánytorgatod, úgyhogy, ha nem óriási volt, akkor engedd el.

hirdetes


Az érintésedre


Egy férfinak is éreznie kell, hogy szeretik, ezt pedig kifejezheted egy kézfogással, vagy ha a vállára hajtod a fejedet, ugyanakkor ne akaszkodj rá túlságosan, szüksége van egy kis térre, olyan hobbira, aminek te nem vagy része, hogy feltöltődhessen.


Hűség és bizalom

hirdetes


Szüksége van arra, hogy megbízz benne. Ilyen egyszerű. Nem mindenki akar megcsalni és csak azért, mert valaki kihasznált, nem jelenti azt, hogy mindenki ki fog. Ha folyamatosan bizonygatnia kell a hűségét, az frusztráló, nem baj, ha barátságos a pincérnővel, vagy beszélget valakivel. Ha nem adott rá okot, hogy ne bízz benne, akkor ne kételkedj, ugyanakkor te is legyél hűséges hozzá.


Barátság


A barátság a kapcsolatok alapja, hiszen a mély kötelék egymás iránt elengedhetetlen. Mesélj történeteket neki és próbáljatok ki új programokat, rendszeresen menjetek el randizni, ez segít fenntartani az izgalmat és még jobban megismerni egymást. Attól, hogy együtt vagy valakivel még lehetséges újra és újra szerelembe esni vele!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a férfit nem izgatja a kapcsolat

2020-05-26

Jelek, hogy a férfit nem izgatja a kapcsolat

Normális, hogy a kapcsolatokban vannak jobb és rosszabb időszakok. Amiatt aggódsz, hogy a partnerednek kétségei vannak vagy már egyáltalán nem izgatja, hogy mi történik kettőtökkel? Az alábbi viselkedések sajnos azt jelzik, hogy tényleg nem érdekli…

Biztos, hogy az Igazival vagy együtt?

2020-05-21

Biztos, hogy az Igazival vagy együtt?

Lehet, hogy azt hiszed (vagy reméled), hogy a partnered a tökéletes társ számodra, de valóban az? Ideje végre, hogy elszálljon a rózsaszín köd és meglásd, kivel is van dolgod. Itt van 7 jel, hogy valójában még nem találtad meg az igazit!

A hideg zuhany számtalan pozitív hatással van a testre!

2020-05-27

A hideg zuhany számtalan pozitív hatással van a testre!

A hideg víz mentálisan és fizikailag is jót tesz. Ha rendszeresen veszel hideg zuhanyt, drámai változásokat tapasztalhatsz az immunrendszerben, emésztőrendszerben és bár elsőre lehet, hogy nem tűnik túl csábítónak, ki kell próbálnod, hiszen fantasztikus hatással van a testre!

Ezt válaszolom, amikor az emberek azt kérdezgetik, miért vagyok még mindig egyedül

2020-05-25

Ezt válaszolom, amikor az emberek azt kérdezgetik, miért vagyok még mindig...

Sosem gondoltam úgy a szingliségre, mint egy rossz, vagy szomorú dologra, egészen addig, amíg észre nem vettem az emberek arcán azt a bizonyos arckifejezést, tekintetet, amikor elmondtam nekik, hogy nincs senkim. Ha te is hasonló cipőben jársz, megmutatom, én mit mondok az embereknek, amikor a kapcsolati státuszomról kérdeznek.

7 dolog, ami miatt örülnöd kellene, ha nincs senkid!

2020-05-21

7 dolog, ami miatt örülnöd kellene, ha nincs senkid!

Mielőtt beleugranál egy kapcsolatba, gondold át, mi mindent nyerhetsz azzal, ha egyedül vagy, még ha csak kis ideig is. Persze, mindenki vágyik a szeretetre, de nem kell siettetni és érdemes kiélvezni a szingli élet előnyeit, mielőtt lekötöd magad!

A volt pasid beleesett valakibe, vagy csak próbál féltékennyé tenni?

2020-05-19

A volt pasid beleesett valakibe, vagy csak próbál féltékennyé tenni?

Még ha fel is épültél egy szakítás után, attól még sokkoló lehet rájönni, hogy a volt párodnak van valakije. Ha azon gondolkodsz tényleg valós-e a kapcsolat, vagy csak téged próbál féltékennyé tenni, keresd az alábbi jeleket!

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
270
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 237 746
Férfi Párkapcsolat Szerelem