notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Amit a férfiak valójában gondolnak, Így gondolkodik a férfi, A nőnek ismernie kell a férfi gondolatait

hirdetes

Amit a férfiak igazából gondolnak

helloladies.hu

A nők sokszor kapják meg, hogy milyen komplikált teremtmények, de az igazság az, hogy a férfiak éppen olyan félreérthető, vegyes érzelmeket, jeleket küldenek az ellenkező nemnek, mint ők. Ha valaha gondolkodtál már azon, hogy a férfiak mit gondolnak és akarnak valójában, itt van néhány dolog, amiről azt kívánják, bár tudnád, velük kapcsolatban.

Férfiak gondolkodása

6 dolog, amiről a férfiak azt kívánják, bár tudnád


Ők is annyira vágynak a dicséretre, mint te


Néhányan szeretik megjátszani, hogy nincs szükségük dicsérő szavakra, de aki ezt próbálja elhitetni, az hazudik. Igen, ők is vágynak arra, hogy észre vedd, ha jól áll rajtuk valami, ha egy póló jól kiemeli az izmait, elvégre keményen megdolgoztak érte. Ezek a bókok – akkor is, ha kimondod, vagy ha csak egy hosszú pillantással fejezed ki – emlékeztetik arra a férfit, hogy vonzónak találod.


És ez nem csak a kinézetre vonatkozik


Csak hogy tisztázzuk, a bókoknak nem kell a testre korlátozódniuk. Annak is örülnek, ha megdicséred milyen jót főzött, vagy milyen jó filmet mutatott neked, hogy értékeled, ha segít, tudod, hogy mindig számíthatsz rá. Ezek a kedves dicséretek olyasmik, amit nem fog hamar elfelejteni, és csak tovább akarja majd bizonygatni, hogy megérdemli a kedves szavakat, és mindent meg is tesz annak érdekében, hogy megkapja őket.

hirdetes


Az őszintesége jó szándékú


Manapság sajnos sokan nem ismerik a tapintat fogalmát, de sokszor a brutális őszinteség által mutatja ki, hogy mennyire érdekled. Gondolj csak bele, napközben igenis sokszor füllentünk olyan embereknek, akik nem érdekelnek. Szembe kell nézni a ténnyel, hogy néha ezek a kis ferdítések kellenek ahhoz, hogy túléljük, megkönnyítsük a saját napunkat, életünket. De ha olyannal vagy, aki tényleg érdekel, ezt az egészet el akarod felejteni. El akarja mondani, hogy miért zavarja az anyád, és hogy hogyan fejezd be a veszekedést a legjobb barátnőddel. Nem csak azért, mert azt gondolja, hogy ez megoldja a problémát, hanem azért is, mert azt akarja, hogy tudd, mennyire gondol rád. És azoknak, akik igazán számítanak, nem hazudunk.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a férfit nem izgatja a kapcsolat

2020-05-26

Jelek, hogy a férfit nem izgatja a kapcsolat

Normális, hogy a kapcsolatokban vannak jobb és rosszabb időszakok. Amiatt aggódsz, hogy a partnerednek kétségei vannak vagy már egyáltalán nem izgatja, hogy mi történik kettőtökkel? Az alábbi viselkedések sajnos azt jelzik, hogy tényleg nem érdekli…

Szokások, amikről érdemes leszokni, ha nem akarsz beteg lenni!

2020-05-28

Szokások, amikről érdemes leszokni, ha nem akarsz beteg lenni!

Lényegében nem is az számít milyen fertőzések vesznek minket körbe, sokkal inkább az, hogy mit teszünk, vagy mit nem teszünk. Gondolj csak arra a sok apró dologra, mit megteszel egy nap. Itt van 5 szokás, amit kerülni kell az egészségünk érdekében!

Biztos, hogy az Igazival vagy együtt?

2020-05-21

Biztos, hogy az Igazival vagy együtt?

Lehet, hogy azt hiszed (vagy reméled), hogy a partnered a tökéletes társ számodra, de valóban az? Ideje végre, hogy elszálljon a rózsaszín köd és meglásd, kivel is van dolgod. Itt van 7 jel, hogy valójában még nem találtad meg az igazit!

Ezt válaszolom, amikor az emberek azt kérdezgetik, miért vagyok még mindig egyedül

2020-05-25

Ezt válaszolom, amikor az emberek azt kérdezgetik, miért vagyok még mindig...

Sosem gondoltam úgy a szingliségre, mint egy rossz, vagy szomorú dologra, egészen addig, amíg észre nem vettem az emberek arcán azt a bizonyos arckifejezést, tekintetet, amikor elmondtam nekik, hogy nincs senkim. Ha te is hasonló cipőben jársz, megmutatom, én mit mondok az embereknek, amikor a kapcsolati státuszomról kérdeznek.

A volt pasid beleesett valakibe, vagy csak próbál féltékennyé tenni?

2020-05-19

A volt pasid beleesett valakibe, vagy csak próbál féltékennyé tenni?

Még ha fel is épültél egy szakítás után, attól még sokkoló lehet rájönni, hogy a volt párodnak van valakije. Ha azon gondolkodsz tényleg valós-e a kapcsolat, vagy csak téged próbál féltékennyé tenni, keresd az alábbi jeleket!

7 dolog, ami miatt örülnöd kellene, ha nincs senkid!

2020-05-21

7 dolog, ami miatt örülnöd kellene, ha nincs senkid!

Mielőtt beleugranál egy kapcsolatba, gondold át, mi mindent nyerhetsz azzal, ha egyedül vagy, még ha csak kis ideig is. Persze, mindenki vágyik a szeretetre, de nem kell siettetni és érdemes kiélvezni a szingli élet előnyeit, mielőtt lekötöd magad!

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
188 559
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 211 939
Csajos Család Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Randi Szerelem Tanács