notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Tippek, hogy sikeresen flörtölj

hirdetes

Tippek, hogy sikeresen flörtölj

helloladies.hu

A flörtölés kínos, ügyetlen szituációkat eredményezhet és bonyolult lehet. Még ha mindent bele is adsz, nem mindig működik. A flörtölés, mint sok más szociális interakció a pszichológiánál kezdődik. Ez azt jelenti, hogy vannak bizonyos dolgok, amik nagyobb garanciát nyújtanak a sikerre, ezért összegyűjtöttük most ezeket, hogy a jövőben sikeresen alkalmazhassátok!

Tippek, hogy sikeresen flörtölj

7 flörtölési módszer, ami tényleg működik


Tarts szemkontaktust


A szemkontaktus kétségtelenül az egyik legfontosabb része bármilyen interakciónak, a flörtölést is beleértve. Elkezdi felépíteni a bizalmat közted és a személy közt, akivel beszélgetsz, valamint egy bizonyos fokú intimitást, szenvedélyt is kialakít két ember között. Emellett magabiztosabbnak látszol tőle és azt az üzenetet közvetíti, hogy biztos vagy a dolgodban, ez pedig mindig vonzó. A szem nagyobb lesz, ha olyat lát, aki tetszik neked, úgyhogy már önmagában is flörtöl. A túl sok szemkontaktus azonban egy idő után zavaró is lehet, és lehet, hogy a másik ideges lesz tőle, úgyhogy figyelni kell az egyensúlyra. Tudatosan teremts kontaktust 2-4 másodpercig, nézz félre, aztán vissza megint.

hirdetes


Mutass valódi érdeklődést


A flörtölés egyik legfontosabb része az ismerkedés, és erre az egyik legjobb mód az értelmes, mély beszélgetés, ezért lényeges, hogy valódi érdeklődést mutass a másik fél szavai iránt. Tényleg érdekelnie kell, mit mond, és figyelmesen hallgatni, ne félj kérdezni és reagálni a mondottakra. Ez jelzi, hogy érdeklődsz és ezt mindenki értékeli. Mondd el a véleményedet és a saját tapasztalataidat, ami hozzájárul a beszélgetéshez, de csak akkor, ha tényleg odavaló. Mi van, ha a másik fél untat, vagy semmi olyanról nem beszél, ami érdekel? Kérj elnézést, és hagyd ott.

hirdetes


Mutasd meg, hogy vicces vagy


A legtöbb embernek a humorérzék nagyon fontos. Éppen ezért ha valaki vicces, vagy jól reagálja le, ha a másik az, az mindig jó kiindulási alap. Nem kell favicceket mesélned, máshogy is megmutathatod, hogy jól tudod érezni magad, és nevetni egy jót. A legjobb, ha saját történeteken és tapasztalatokon keresztül mutatod ki a vicces oldaladat és ne felejts el mosolyogni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Csajos Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Praktikák Randi Szerelem Tanács