notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Minden esemény kihagyhatatlan kelléke: A Fotófal

hirdetes

Minden esemény kihagyhatatlan kelléke: A Fotófal

Ha jártál mostanában esküvőn, vagy rendezvényen, szinte biztosan láttál virág- vagy fotófalat. Ez a trend az elmúlt években letarolta a világot és nem véletlenül: egyszerűen remekül néz ki és a vendégek is imádják. Napjainkban bármilyen eseményen szórakozunk, az első dolgunk, hogy megosztunk magunkról egy fényképet a közösségi médiában, egy fotófal ezért is elengedhetetlen kelléke már minden ünnepi összejövetelnek.

Minden esemény kihagyhatatlan kelléke: A Fotófal

Esküvőkön nemcsak a fényképek, hanem a ceremónia szépséges háttereként is szolgálhat egy virágfal, ami elegáns és modern megoldás.  A pár első fotóinak – mint férj és feleség – igazán méltó háttere egy élő virágfejekkel végig rakott fal, hiszen olyan, mintha csodaországban járnának. A fal virágai passzolhatnak a menyasszonyi csokorhoz, így a virágdekoráció gyönyörűen egységes lesz. 


Fotófal


Azonban akkor sem kell csüggedned, ha a több száz élő vágott virágfejet nem bírja el az esküvői dekoráció költségvetése, vagy túl soknak érzed az esküvőd hangulatához. Szinte ugyanezt a hatást elérhetjük kevesebb élővirággal, vagy művirágokkal is, melyek szintén rendívül mutatósak, ugyanakkor költséghatékonyak. 
 A virágokból bármilyen feliratot is kirakhatunk: esküvőkön például a házaspár monogramja, születésnapokon az ünnepelt neve, rendezvényeken a cég logója szerepelhet a hátfalon.

hirdetes


Ma már a művirágokból szerencsére létezik sokféle igényes, minőségi verzió is, ami megszólalásig hasonlít az igazira. Egy ilyen szép művirágokból kirakott fotófal egy valódi, teli virágfal töredékébe kerül, a képeken mégis csaknem ugyanolyan szépen mutat majd. 


Nemcsak esküvőkön hódít a fotófal, hanem születésnapokon és egyéb rendezvényeken is előszeretettel használják. A vendégek így nem az asztalnál ülve csinálnak magukról szelfiket, hanem az ötletes hátteret biztosító fal előtt pózolnak. Egy megfelelően dekorált fotófallal hatásosan tudjuk érzékeltetni az esemény hangulatát is. A már említett virágos, fehér organzás verzió tökéletes esküvőre, egy lufikkal díszített fal szülinapra, egy sötétebb hátterű, zöldnövényekkel dekorált fal pedig egy rendezvény kellő eleganciáját jelenítheti meg. A falat égősorral is díszíthetjük, így este is kellemes fókuszpontja lehet az eseménynek. 

hirdetesA fal mellé egy asztalkára szoktam készíteni vicces feliratokat, kellékeket, melyekkel a vendégek pózolhatnak. A friss házaspár “Mr és Mrs” vagy „Just Married” táblácskával, a vendégek pedig vicces feliratokkal, bajusszal, napszemüveggel, vagy nyakkendővel fotózkodhatnak. Ezek a kis geg-táblácskák egyrészt jól jönnek, ha valaki nem tud mit kezdeni a kezeivel, másrészt humorral oldják a hangulatot, így őszintébbek lesznek a mosolyok is. Egy szép, dekoratív fotófal ára mindig megtérül, hiszen nemcsak az esemény esztétikáját emeli, hanem jó hangulatot is biztosít, a fényképeken pedig örökre visszaköszön. Akár luxus, vintage,  bohém vagy modern minimál a rendezvény tematikája, egy szépen díszített fal csodás háttere lesz a legkedvesebb fényképeknek.


Képek forrása: Bree Virágdekoráció 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes