notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek a legtrendibb frizura és smink tippek 50 feletti hölgyeknek!

hirdetes

Frizurák és sminkek 50 éves kor felett is lehetnek trendik!

Bettina

Legyen a te frizurád is trendi! 50 éves kor felett ezek a legjobb frizurák és smink tippek!

frizurák és sminkek 50 felett

Frizura 50 éves kor felett
 

Ugye azzal mindannyian egyetértünk, hogy 50 éves kor felett az embereknek, főleg a hölgyeknek nem egyre kevesebbet, hanem egyre többet kell magukkal foglalkoznia! Ahogy telik az idő minden nő változtat a frizuráján és a sminkelési szokásain. Általában igyekszik a legtöbb nő mindkettőt szolidabbra venni, sőt a sminkelést a legtöbben teljesen el is hagyják. 50 éves kor után a haj vékonyabb és ritkább lesz, ez a legtöbb nőt nagyon rosszul érinti, mert minden hölgy kortól függetlenül az egyik legnemesebb ékszerének tekinti a hajkoronáját. Nagyon sok olyan frizura van ami 50 éves kor felett igazán divatos, ami elvonja a figyelmet a kicsit megritkult és elvékonyodott hajszálakról. Sőt, én személy szerint úgy vélem, hogy ezek a frizurák ebben a korban igazán divatosak, mondhatni úgy is: meg kell hozzá érni, tudni kell viselni. Hoztam néhány olyan frizurát ami pont ennek a korosztálynak lett megteremtve, nézd végig és válaszd ki, hogy neked melyik a kedvenced!

hirdetes

Rövid és kellemesen természetes hatású szőke #frizura 50 felett

Szerintem ez az egyik legjobb választás! Amikor a hölgyek elkezdenek őszülni akkor sokan ragaszkodnak ahhoz, hogy hajfestéskor az eredeti hajszínüket nyerjék vissza. Ez egy nagyon veszélyes játék viszont abban az esetben ha számít, hogy ne kelljen 3hetente festeni a hajat. Egy barna és egy fekete hajnál márpedig 3 hetente kell festeni, hogy ne látszódjon a lenövés. A szőke frizuránál elég nagyjából 2 havonta festetni járni, hiszen sokkal kevésbé szembetűnő a lenövés, szinte senki nem is fogja észrevenni. Ez éves szintes költséghatékony megoldás is, hiszen minden nő tudja, hogy a hajfestés fodrászatban nem olcsó mulatság, főleg ha szőke hajról van szó!

50 feletti haj

A Bob frizura 50 felett igazán menő! #frizura 50 felett

Látod, nincs mit tenni..itt is a szőke köszön vissza a képen, valószínűleg nem véletlen, pedig tényleg nem tudatosan válogattam össze így a képeket. De ha valami igaz, akkor azt felesleges bármerről is megtámadni...ősz hajra szőke való. Ez a Bob frizura meg nagyon vagány, és szerintem 50 éves kor felett a legmutatósabb! A képen pont szemüveget visel a hölgy, ami nekem külön tetszik mert a szemüveg nagyon karakteressé tudja tenni az arcunkat és ezzel az igazán vagány frizurával nagyon jó összhatást kelt. A bob frizurának van egy kicsivel hosszabb változata is az un. long bob – hosszú bob – frizura, ami lehetőség azoknak akik nem merik egyből túl rövidre vágatni. A bob frizura egyik jellemzője, hogy hátul feljebb van vágva, olykor fel van nyírva a haj és előre az arc felé fokozatosan hosszabbodik. 

hirdetes

frizura 50 felett

Olvasd el a következő oldalon a #sminkek 50 felett tippeket!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szépségápolás