Fürdőszoba rendszerező ötletek, amiket ki kell próbálnod!

Fürdőszoba rendszerező ötletek, amiket ki kell próbálnod!

helloladies.hu

Varázsold te is a fürdőszobádat a nyugalom szigetévé stílusos kosárkák, tárolószekrények és zuhanykabin trükkök segítségével. Általános probléma, hogy a sok szépségápolási kellék, törölköző és egyéb fürdőszobai kiegészítő miatt egy idő után káosz alakul ki. Ha ezeket a módszereket alkalmazod, pontosan tudni fogod, mit hol találsz a reggeli rohanás közepette, ráadásul nem kell mindent feltúrnod és összeborogatnod, hogy hozzáférj ahhoz, amire épp szükséged van.

Fürdőszoba rendszerező ötletek, amiket ki kell próbálnod!

Wc feletti létrapolc


Válassz modern létrapolcot a szokásos falipolcok helyett, így sokkal jobban kihasználhatók az üres helyek. Ha teszel rá néhány kosarat, még szervezettebb hatást kelt.


Sarokpolc


Ne szorítkozz a hagyományos polcokra. A sarokpolcok a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésre álló teret. Tehetsz rá gyertyákat, növényeket, de akár plusz wc papír gurigákat is.

 

Szekrények ötletes megoldással


Ez a tágas faliszekrény praktikus beépített törölköző tartóval is fel van szerelve, a kis kéztörlőknek tökéletes. A zárt részt jól telepakolhatod, nem fog lomos hatást kelteni, a kis polcra pedig dísztárgyakat is tehetsz.


Üveg tárolóedény


Ha kis üvegekbe dobálod a vattapamacsokat mindig kéznél lesznek és még nagyon mutatós is. Érdemes olyat választani, aminek vastag a szája, hogy az alján lévőket is könnyen elérd.


Tusfürdő adagoló


Egy gombnyomással máris a tenyeredben lehet amire éppen szükséged van- sampon, balzsam vagy tusfürdő. Mivel így nem kell tele pakolnod a zuhanyfülkét mindenféle dobozzal, sokkal kevésbé lesz zsúfolt.


Törülközőtartó polc


A törölközők sokkal jobban mutatnak feltekerve, mintha lógnának.


Hajformázó sarok


Szerezz be egy olyan dobozt, kisszekrényt, ami ellenáll a hőnek így stílusosan tárolhatsz minden hajápoláshoz való kelléket a hajszárítótól kezdve a fésűkig. Ha találsz olyat, aminek extra rekeszei, fiókjai vannak, a csatokat, hajgumikat is bele teheted.

 

 

Fürdőszoba rendszerező ötletek, amiket ki kell próbálnod!

Szőtt kosarak


Nagyon jól mutatnak és törölközőknek vagy szennyes ruhák, vasalnivaló tárolására ideális.


Fiókelválasztó


Ha vannak nagyobb fiókjaida fürdőszobában, vegyél bele néhány elválasztót – manapság sok helyen beszerezhető – sokkal rendszerezettebbek lesznek a dolgaid és a reggeleket is felgyorsítja, ha nem kell keresgetned a szettedhez illő rúzst, mert minden szem előtt van. Sőt, amikor nyitod vagy zárod a fiókot, nem fognak összecsúszni a benne lévő dolgok.

 

Forgatható tál


Ahelyett, hogy a tisztálkodószereket, samponokat és krémeket egymás mellé felsorakoztatnád (ez csúnya rendetlenség érzetet kelt), szerezz be egy kerek üveg vagy műanyagtálat (ami könnyen forgatható). Ha erre teszed a cuccaid sokkal kisebb helyet foglalnak és elforgatva könnyedén hozzáférsz ahhoz, amire éppen szükséged van anélkül, hogy levernél minden mást körülötte.


Fonott kosarak


Ha vannak nagyobb kosaraid, amik a szekrényre túl nagyok lennének, akkor tedd őket a falra! Szerelj fel kettőt lapjával felfogatva a wc fölé és máris lesz miben tartani a wc papír gurigákat, vagy a feltekert törölközőket.  Jól is mutat, és praktikus, mert kéznél van.


Fémpolc a zuhanykabinba


Ha nincsenek beépített polcok a zuhanyzódban, hasznos lehet egy ilyen kis szerkezet, mert a fürdőszivacsot, szappant és minden szükséges kiegészítőt rá tudsz pakolni. Így nem kell végig sorakoztatni a keskeny alsó peremen, és a palackok aljai se fognak bepenészedni.

 

Dupla rúd

 

Ha van zuhanyfüggönyöd, szerelj fel egy zuhanyfüggőtartó és törölközőtartó rúd kombinációt. A vizes törölközőket így lesz hová kiteríteni és nem a földre fognak lecsepegni.


Befőttesüveg egység


Ha már kifogytál a polcokból, de még mindig nincs minden elpakolva, szerelj fel egy falapot, amihez befőttesüvegeket hozzá tudsz fogatni, így lesz helye a sminkecseteknek, vattapamacsoknak és fogkeféknek. Ráadásul nagyon jól néz ki!

 

 

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Átalakítás Érdekességek Kreatív Lakberendezés Praktikák Tanács