notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gyerekcipők, amelyeket minden kisgyermek imádni fog

hirdetes

Gyerekcipők, amelyeket minden kisgyermek imádni fog

A gyerekcipők bájosak, kedvesek és lábakra teremtettek, ez nem vitás. Még jó, hogy a lurkók rajonganak értük. De mire érdemes odafigyelni a kiválasztásuk során? Mutatjuk!

Gyerekcipő

A méret a lényeg! 

Bármennyire is nagy a kísértés arra, hogy elsődleges szempontként a külső szerepeljen, nem ez a helyes sorrend. A legfontosabb ugyanis a lábakra szabott méret. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy nagyobb cipőt választanak annál, mint ami az ideális, mondván majd belenő a gyerek. Igen ám, de addig mi marad? Kényelmetlenség, diszkomfortos érzet. Ez pedig nemcsak, hogy nem optimális, hanem konkrétan kockázatos is, mert a normális fejlődést veszélyeztetheti. Úgyhogy ezzel a mentalitással nem célszerű bepróbálkozni.

Megmásíthatatlan tény, hogy a gyerkőcök gyorsan nőnek, így aztán azok a modellek, amik jelenleg ideálisak könnyen előfordulhat, hogy néhány hónappal később már kicsinek bizonyulnak. De ez együtt jár az élet virágzásával. A CCC széles választékában kedvező áron szerezhetőek be azok a típusok, amik gyermeki szemmel nézve is tökéletesek.

Hogy is néz ki a gyermeki prioritás?

A lurkóknak kicsit más a lényeges, mint a felnőtteknek, és ez így van rendjén. Számukra a külső az, ami többet mond minden szónál. Kezdetben, óvodás, kisiskolás korban a mesés alternatívák a nyertesek. A kedvenc mesehős varázsolja valóban értékessé a lábakra szánt választást. Aztán később azok a fajták kerülnek előtérbe, amik megjelenésükkel erősen hajaznak a felnőttek által viselt variációkra. Ez már a kezdődő kis és nagy kamaszkor jellegzetessége, amikor az a tökéletes, ami felnőttes, ami egyre kevésbé mutatja a gyermeki jegyeket. Végül pedig elérkezik az idő a saját ízlésvilág kiforrására, ami olykor egészen meghökkentő meglepetéseket is hozhat magával. De ez a téma már nem a gyerekcipők kiválasztásához tartozik. A mérettel kapcsolatban még azt is fontos figyelembe venni, és belekalkulálni a döntésbe, hogy a gyerkőc milyen zoknit hord. A vastagabb típusok sokszor akár egy plusz méretet is jelenthetnek, úgyhogy mindenképpen kifizetődő taktika ezzel is számolni.

hirdetes

Próba nélkül is mehet a vásárlás?

Igazság szerint az esetek jelentékeny százalékában nem. Mert az az optimális modell, aminek a fazonja illeszkedik a gyermek lábformájához. Márpedig ez abszolút egyedi paraméter. Az egyezőség pedig jobbára kizárólag személyes tapasztalatszerzés során deríthető ki. A CCC üzletei országszerte tárt kapukkal várják a lelkes gyermekeket és szüleiket. A próbálás nyomán megszülethet, hogy melyik az a verzió, ami minden felmerülő kritériumnak megfelel. Ha pedig már fixen kialakultak a méretek, ha nem lényeges a próbálás, akkor a CCC online felületén pillanatok alatt kosárba rakható a legújabb szerzemény. Az tény, hogy ezzel nem kevés energia és idő spórolható meg.

hirdetes

Mik azok az extrák, amik gyermekien vonzóak?

A világítós talp, villogó sarok vagy éppen fényvisszaverő csík, különösen egy bizonyos életszakaszban nagyon kedveltek. Akárcsak az élénk, vidám, jókedvre derítő színek. A strammságot pedig mindenkor célszerű alapul venni, mert bizony ezeknek a cipőknek bírniuk kell a strapálást!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes