X Értesülj kedvenc témáidról elsőkézből! Iratkozz fel hírlevelünkre!
https://www.helloladies.hu/ hírlevél feliratkozás

Gyerekek mellett is maradhatunk csinosak!

Gyerekek mellett is csinosan - tuti frizuratipp!

helloladies.hu
hirdetes

Akinek gyerekei vannak, akár csak egy, tudja jól, hogy nem egyszerű megfelelni sem magának, sem a környezetnek. A folytonos elvárások sokak idegeire mennek, hiszen mindenki másfelé terelgetné az embert, elárasztja a tanácsaival, vagy épp a frizuráját kritizálja, hogy miért nem fésülködik rendesen, hiszen egész nap otthon ül. Most mutatunk egy egyszerű, de nagyszerű lófarok-típust!

Szuper frizuratipp

Sokan vannak, akik irigylik azokat a nőket, akik két-három gyerek mellett is mindig fantasztikusan néznek ki. Ha sokszor teszed fel magadnak a kérdést, hogy nekik vajon mitől olyan tökéletes a hajuk, most megnyugtató választ kaphatsz. Jó néhányan közülük ezt a technikát alkalmazzák. Próbáld ki te is, hiszen rövid idő alatt végzel vele, és ez mindenkinek jól áll!


Tennivalók:


1. Alaposan fésülködj meg, majd a felső részből különíts el egy keveset, és csatold fel egy. Nem kell aggódni, nem marad így, ez csak átmeneti állapot.

hirdetes

 

2. Az alsó részt jó szorosan kösd meg egy gumival a tarkód fölött, és ügyelj, hogy mindenhol sima legyen.

 

3. Az alsó részből is válassz külön egy részt, majd óvatosan illessz be egy apró csatot a közepébe.

 

4. Engedd le a felfogott alsó részt, és kösd össze az alsóval úgy, hogy a csatot ne még távolítsd el a közepéből, hiszen ez gondoskodik majd arról, hogy megemelje a kontyot.

 

6.Miután megkötötted a hagyományos copfot, válassz ki belőle egy vékonyabb tincset, és ezzel tekerd körbe a gumival megkötött részt. Ha végeztél, egy kicsit húzogasd szét a copfot, hogy jobban megemelkedjen, és már kész is vagy.

hirdetes

 

Ugye, hogy gyorsak voltunk? :) 

 

Az alábbi videó mindenben segítségetekre lesz, hiszen lépésről lépésre mutatja be, hogyan is kell elkészíteni ezt az egyszerű, de nagyszerű frizurát! :) 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
482 676
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 921 559
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 102

Átlagos értékelés: 4.8