notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ha modernizálod a lakást, ezt a négy dolgot érdemes berakatnod!

hirdetes

Ha modernizálod a lakást, ezt a négy dolgot érdemes berakatnod!

Puskás Rékka

Időről-időre szükség van lakásfelújításra. Ilyenkor általában egy új arcot is kap az adott lakás, modernebb, vagy épp jobban felszerelt lesz. Ebben a cikkben olyan háztartási eszközöket és egyéb dolgokat gyűjtöttem össze, amelyek elengedhetetlen elemei egy igazán korszerű otthonnak.

Néhány dolog, ami nem hiányozhat egy modern lakásból

Mosogatógép

Rengeteg fáradságtól kímél meg, ráadásul a jobb minőségű gépek sokkal gazdaságosabbak is. Összeségében kevesebb vizet használ fel, mintha ugyanannyi edény kézzel lenne elmosva. A mosogatógépek különösen jól mutatnak a konyhapultba építve, ha a burkolat megegyezik a konyhai berendezéssel. És szerencsére ma már nem is igazán számít luxuselemnek a mosogatógép, ennélfogva egyáltalán nem egy elérhetetlen cél.

Mosó- és szárítógép

Mosógép azért minden lakásban van, hiszen a tiszta ruhák nem a fán teremnek. Viszont szárítógép már sokkal kevesebb helyen található, pedig rengeteg fáradságtól kíméli meg az embert. Ugyan néhány trükköt el kell sajátítani, például az ingeket inkább fogason érdemes szárítani, de ha ezeket kitapasztalja valaki, utána egészen megváltozik az élete. Arról nem is beszélve, hogy nem csak nem szükséges többé teregetni, de a magas hőfok miatt a szárítás sterilizál, így, ha a mosás alacsony fokon történik, akkor sem kell aggódni. Ráadásul a végeredmény sem ugyanolyan. A ruhákon is meg lehet figyelni, de főleg az ágyneműn és a törölközőkön érezni a különbséget: a szárítógépben száradtak sokkalta puhábban a fregolin száradt társaiknál.

hirdetes

Klímaberendezés

hirdetes

Egy igazán modern otthonból nem hiányozhat a légkondicionáló sem. És a mai darabok már nem csak akkor tesznek jó szolgálatot, ha a rekkenő hőségben az ember már beleolvadt a kanapéjába. Ugyanis ma már kapni olyan klímaberendezéseket, amelyek fűtésre ugyanúgy alkalmasak. A fűtés klímával egyáltalán nem löki az áramfogyasztást az egekbe, a modern gépek gazdaságosra vannak tervezve. A BudaKlíma nevű cég egyébként Budapesten és környékén foglalkozik ilyen berendezések felszerelésével, amit megelőz egy előzetes helyszín felmérés. Egyénre szabott ajánlatokkal, 5 év garanciával és az első évben ingyenes karbantartással várják az érdeklődőket. És ami a legfontosabb: valóban minőségi klímaberendezéseket forgalmaznak. Kérd ajánlatukat most, a linkre kattintva: fűtő klíma!

Masszázskád

De legalábbis egy jó nagy kád mindenképp kell a fürdőszobába. Nincs is jobb annál, mint egy fárasztó nap végén készíteni egy forró habfürdőt, köré tenni néhány gyertyát és egy pohár bor társaságában lazítani egy fél órát. A masszázskád fúvókáiból áramló levegő segít ellazulni, kényeztetően masszírozza a fáradt tagokat.

Szauna

Amennyiben a hely megengedni, egy szauna beépítése remek ötlet. A szauna nagyszerű betegség-megelőző, számos pozitív hatást gyakorol a testre, szépítő és egészségmegőrző hatásokat egyaránt. Ráadásul a léleknek is jót tesz. A melegben üldögélve könnyebb végiggondolni a dolgokat, megnyugodni, ellazulni. Különösen hangulatos elfoglaltság télen.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes