notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A szakértők szerint ezek a hajak lesznek menők idén

hirdetes

A szakértők szerint ezek a hajak lesznek menők idén

helloladies.hu

2018 különleges árnyalatai után vajon mire számíthatunk ebben az évben? A szakértők szerint újra visszatérnek régi nagy kedvencek, de nem biztos, hogy mindnek örülünk is.

A szakértők szerint ezek a hajak lesznek menők idén

Kócos bob


2019-ben ismét visszanyúlunk kicsit a ’70-es évekhez és a rövidebb hajak aratni fognak. A tavaly nagyon népszerű boyfriend bob után egy sokkal precízebb kialakítású, váll fölött érő haj lesz a divat. Ennek előnye, hogy minden arcformához illik, mert a hosszúsággal úgy lehet játszani, hogy az illető számára legelőnyösebb legyen. Elkészítését bízzuk profi szakemberre, aki azt tartja szem előtt, hogy nekünk mi áll a legjobban.


Ősz haj


Úgy tűnik, végre a szépségiparban is egyre elfogadottabb lesz a kor és az azzal járó változások. Sokan nem csak divatból kérnek szürkés-őszes árnyalatokat a hajukba, hanem többé már a természetes ősz haj sem szégyen. Persze mindenbe kell egy kis csavar, úgyhogy egy kis melírral, sötétebb színekkel lehet kombinálni saját hajszínünket.

Szögegyenes haj

A hullámoknak és göndör fürtöknek búcsút inthetünk ebben az évben, a hajvasalót és hajegyenesítő termékeket viszont tartsuk mindig kéznél, mert újra az egyenes haj hódít (azt ajánljuk, ha mégis göndör hajjal vagy megáldva, annak is örülj, mert az is gyönyörű, nem számít, mi a divat).

Ékszerek


A hajcsatoktól kezdve a nagy masnikig és szalagokig, a hajékszerek már az elmúlt hónapokban nagy szerepet kaptak és ez még csak nőni fog. Már a nyáron elkezdődött kirajzolódni az új trend, amikor olyan forróság volt, hogy az emberek felfogták, feltűzték a hajukat, egy-egy kis díszt beletéve. Rengetegféle formájú és stílusú termék közül választhatunk ízlésünknek megfelelően, de a legdivatosabbak 2019-ben talán a csillogó, feliratos díszek lesznek.

hirdetes
A szakértők szerint ezek a hajak lesznek menők idén

 Otthoni festés

Az elmúlt időben bizony kicsit leáldozott az otthoni hajfestésnek, mert a fodrászoknak annyi rosszul sikerült munkát kellett kijavítaniuk. Mivel folyamatosan új árnyalatok jelennek meg a piacon, amelyekkel otthon is könnyebben elérhetjük azt a színt, amit egy fodrász, nyugodtan befesthetjük magunknak a hajtöveket két fodrászlátogatás között. Ha valaki nem szereti, ha látszik a lenövése, ő maga is orvosolhatja ezt a problémát, így elég ritkábban látogatni a szalont. Ha magadnak fested a hajad, itt adunk néhány tippet, hogyan kell helyesen csinálni és hogy vihetsz bele egy kis extrát.   

Modern kontyok

hirdetes

Sokan csak otthon fogják fel kontyba a hajukat, hogy ne zavarja őket, vagy akkor, ha már igencsak mosásra szorul. Azonban a Chanel 2018-as őszi bemutatóján, a modellek úgy jelentek meg a kifutón, mintha szó szerint csak gyorsan összefogták volna a hajukat a fejük tetején. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy ez a kusza haj megint divatba jöjjön és menő legyen. A tökéletes „tökéletlen” hajnak az a trükkje, hogy először fogd lófarokba, majd ezután csavard kontyba, a végeredmény így lesz igazán kócos és rendezetlen. Hogy meg is álljon így, fújj rá egy kis hajlakkot és már mehetsz is a gondosan elkészített rendezetlen frizuráddal.

Fényes haj


A lehetetlenül fényes, szuper ragyogó haj lesz most a divat, amit úgy érhetsz el, hogy már hajszárítás előtt is hajfény sprayvel fújod be. Eztán pedig jöhet még egy kis hajvégápoló, de vigyázz, mert ha túlzásba viszed, olyan lesz, mintha zsíros lenne.


Extra magas haj


A hajtömeg hiánya, lapos haj egy általános probléma a nőknél, ezért is kapható annyi volumennövelő termék. Ez váltotta ki az új divatot, miszerint a következő szezonban az extrémen nagy és dús haj lesz a divat.


Halványlila


Idáig a rózsaszínes, pinkes árnyalatok hódítottak, idén azonban egy kicsit erőteljesebb szín, a lila veszi át a terepet.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes