notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Halak csillagjegy tulajdonságai és jellemzői, Ezért olyan nehéz megérteni a Halak szülöttét

A Halak a legnehezebben megérthető jegy

helloladies.hu
hirdetes

A Halak egy nagy képzelőerővel bíró, érzelmi beállítottságú ember, aki gyakran a gondolatait jól elrejti a világ elől. Udvarias, szerető, törődő, akinek aranyból van a szíve, de könnyen a saját ellentétes érzéseinek és gondolatainak csapdájába esik. A saját fejében él, szeret kiszakadni a valóságból, mivel olyan gazdag a belső világa, ami felfedezésre vár. Igazi álmodozó és nagyon kreatív. Azonban gyakran nem értik meg az őt körülvevő emberek, és könnyen depresszióssá válik, ha úgy érzi, nem hallják meg a hangját. Sokat tud adni a világnak, és mindannyian tanulhatunk ettől az igazán intuitív jegytől, ha megpróbáljuk megérteni.

Halak csillagjegy

A Halak jegyűek azok, akiket a legnehezebb megérteni


Sok mindent tart magában


Vágyik arra, hogy az emberek megértsék, de nem mindig tudja szavakkal kifejezni hogyan érez, vagy mire van szüksége. Sok időt tölt a saját fejében, ami miatt másoknak még kapcsolatba lépni is nehéz vele. Végül megnyílik, de ehhez időre van szüksége. Kezeld szeretettel, tisztelettel és megértéssel, és hamar elnyerheted a bizalmát. Könnyen túlterhelő lesz számára a világ, és a kreativitásában, képzeletében talál menedéket. Beszélgess vele a művészetről, kreativitásról és boldogan csatlakozik majd hozzád.

hirdetes


Gyakran szeret kiszakadni a valóságból


Gyorsan elveszti érdeklődését a modern világban, mert az túl kimerítő számára, és olyan gyorsan változik, hogy csak nehezen tud vele lépést tartani, ezért szívesen szabadul ki a saját gondolatai kényelmébe, biztonságába. Nem akar zárkózottnak vagy udvariatlannak tűnni, de annyira lefárasztja a világ, hogy egyszerűen elszívja az inspirációját. Ezt el kell elfogadni vele kapcsolatban, így sokkal könnyebb lesz megérteni az ilyen jegyű barátaidat, amikor elmerülnek a saját kis álomvilágukban.

hirdetes


Közel akar kerülni az emberekhez, de fél, hogy megbántják


Mivel olyan gondoskodó természete van, az emberek gyakran kihasználják a kedvességét. Vágyik a szoros kapcsolatokra, de mivel már annyiszor megégette magát a múltban, nagyon nehezen tud túllépni azon a félelmén, hogy megbántják. Ha adsz neki egy esélyt, akkor viszont egy jó, tartalmas kapcsolatod lehet vele akár romantikus, akár baráti értelemben.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a macskád megbízik benned

2019-10-18

Jelek, hogy a macskád megbízik benned

Néha nehéz eldönteni, hogy mit gondol a macskánk, de ezekből a jelekből kiderítheted, milyen is a kapcsolatod szeretett cicáddal.

Régi érzelmi csomagjaink elengedése

2019-10-18

Régi érzelmi csomagjaink elengedése

Mindannyian cipelünk csomagokat a régi kapcsolatainkból. Legyen ez egy elmúlt szerelemből, barátságtól, vagy akár egy családtaggal való viszonyunkból, vannak csomagjaink a kapcsolatainkból, és ez mindere hatással lehet. Mindenre.

Innen tudhatod, hogy valaki tényleg becsületes

2019-10-15

Innen tudhatod, hogy valaki tényleg becsületes

Tisztességes embernek általában az őszinte, szilárd erkölcsi elvekkel rendelkező embereket hívjuk. Azokat, akik szavahihetők, jóindulatúak és kedvesek, és ez egy olyan tulajdonság, amire mindenkinek törekednie kellene.

Ha fontos érzelmi ügyekről van szó, tedd félre az önérzetedet!

2019-10-18

Ha fontos érzelmi ügyekről van szó, tedd félre az önérzetedet!

Manapság sokszor eltévedünk a férfi és női szerepek útvesztőjében, s kétségbeesetten keressük a jól működő párkapcsolat receptjeit, de vajon tényleg kellő szeretettel és odaadással fordulunk Párunk felé?

Így érd el, hogy az emberek rajongjanak érted

2019-10-15

Így érd el, hogy az emberek rajongjanak érted

Kik azok az emberek az életedben, akiket imádsz, és inspirálnak? Mi az bennük, ami kiváltja ezt belőled? Lehet ez egy anya, apa, testvér, nagyszülő, vagy olyan, akihez nem fűz rokoni szál, esetleg egy romantikus partner. A humor, erő, intelligencia, őszinteség, energia, vagy valami más? Valószínűleg neked is eszedbe jut legalább egy személy, aki po

Ezeket kell tudni az Oroszlán csillagjegyről

2019-10-15

Ezeket kell tudni az Oroszlán csillagjegyről

Az Oroszlánnak – aki július 23 és augusztus 22 között született –, megvan a bátorsága ahhoz, hogy olyan dolgokat megtegyen, amihez másnak nem lenne mersze, éppen ezért, általában a barátainak van néhány szuper története, amit mesélhet. Ebben a cikkben 7 dolgot mutatunk be, amivel tisztában kell lenned ahhoz, hogy a legjobb barátok maradjatok.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
168 541
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 614 063
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 4.0