Harminc napos kihívás formás hasért

30 napos edzésterv hasra!

helloladies.hu

Még van egy kis idő nyárig, de ideje, elkezdened mozogni, hozd létre te is a tökéletes strandformát! A következő 30 napos kihívás segít abban, hogy nagyon szép, formás és lapos hasad legyen, kezdd el minél hamarabb!

Formáljuk hasunkat harminc nap alatt!

A most következő harminc napos kihívás kifejezetten a hasra koncentrálódik, nem kell megijedni, végre egy olyan tervet hoztam nektek, ami nem csak sima-, vagy éppen zsugorfelüléseket tartalmaz. Az edzésterv több gyakorlattípust ötvöz, az elején biztosan nagyon kemény lesz, de később meglátod, hogy nem olyan nehéz ez, ráadásul tökéletesen fejleszti a has izomzatát, de közben a derék, a hát és a kar izmait is igénybe veszi! A has egy olyan izomszerkezettel rendelkezik, amit minden nap edzhetünk, szóval kezdj bele még ma! Ha végigcsinálod ezt a harminc napot, tökéletesen fog állni végre rajtad a farmer és a bikini egyaránt!

 

Fontos azért azt is tudni, hogy nem elég csak a gyakorlatokat elvégeznünk, oda kell figyelnünk az étkezésre is mindenképpen! A gyakorlatok nincsenek szettekre bontva, mivel jobb, ha te magad tapasztalod ki azt, hogy az ismétlésszámokat hány részre bontod. Most pedig nézzük a gyakorlatokat.

 

Zsugorfelülés


Mindenki biztosan ismeri ezt az egyszerű gyakorlatot. A jó az benne, hogy nem terheli sem a derekadat, sem a hátadat, de még a gerincoszlopodat sem, sokkal jobb ebből a szempontból, mint a teljes felülés. A videó pedig segít a gyakorlat helyes elvégzéséhez!

 

 

Hegymászás


Ez a gyakorlat nem csak a hasat erősíti, egy percig kell csinálni, folyamatosan, gyorsan, majd legyen 20 másodperc pihenő, ebből legjobb esetben 10 kört kell csinálni. Ha azt hiszed, hogy laza és könnyű, akkor tévedni fogsz! Az elején biztosan nagyon meg fogsz szenvedni vele, de hidd el, megéri, hiszen nagyon hatásos és teljesen átmozgat! A kezdő pozíció a fekvőtámasz póz, vállszéles terpeszben legyenek a karok, húzzuk a lábakat a mellkasunkhoz, és ugrálva váltogassuk a lábunkat.

 

 

Hármas plank ugrás


A plank egy tökéletes hasizom erősítő gyakorlat, hihetetlenül hasznos! Erősíti a derék, a hát és a harántizmokat, segítséget nyújt a kockás has megszerzésében! Viszont nagyon fontos, hogy helyesen végezd el, mert helytelen végzés során többet árthat, mint amennyit használ! A hármas plank ráadásul különbözik annyiban a sima planktól, hogy itt folyamatosan mozgásban vagy, végig ugrálsz, és el is fogsz fáradni rendesen! A videó segít abban, hogy helyesen végezd!

 

 

Biciklis zsugorfelülés


Erről a gyakorlatról nem mondok semmit, csak annyit, hogy mindenkinek sokat fog használni, hiszen minden izmodat megmozgatja, a videóban pedig megtekintheted, hogyan is kell helyesen elvégezni!

 

 

Ollózó hasizom gyakorlat


Egyszerűnek tűnhet első ránézésre ez a gyakorlat, de egyáltalán nem az. Az elején még biztosan élvezni fogod, a végére le fog fagyni az arcodról a mosoly! Nézd meg, hogyan végezheted helyesen:

 

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Alakformálás Edzésmódok Egészség Egészséges életmód Fitness