Bemutatjuk, hogy melyek azok a dolgok, amire minden házaspárnak szüksége van

15 dolog, amikre minden házaspárnak szüksége van

helloladies.hu

Különlegesen fontos dolgok, amiknek a nagy részét nem lehet pénzzel megvásárolni – ezek azok, amik összetartják a párokat jóban-rosszban.

Bemutatjuk, hogy melyek azok a dolgok, amire minden házaspárnak szüksége van

1. Egy különleges hely


Lehet ez egy kedvenc étterem, vagy kávézó, ahová szívesen beültök egy kicsit. Lehet akár egy távoli nyaralóhely, vagy akár az 5 percre lévő park is. Nem a „hol” számít, hanem az, hogy milyen közös emlékeket szerezhettek ott. Egy romantikus vacsora mindig jó választás, ehhez azonban egy tökéletes helyszínre lesz szükség.

 

 

2. Jó modor


A „kérlek” és a „köszönöm” szavakat nem csak a gyerekeiteknek kell megtanítotok. A jó modor mindig fontos, de a házasság után túl sok helyen halványul el az idő múlásával. Ezt nem szabad hagynotok. Kérjetek és köszönjetek meg mindent úgy, ahogy illik, legyen szó a megágyazásról, a mosogatásról, a kutyasétáltatásról, bármiről.

 

 

3. Tudjatok nemet mondani


Amikor az emberben szép lassan kialakul a szerelem, sokak abba a tévhitbe kerülnek, hogy mindenben egyet kell értsenek a párjukkal. Ez nem így van. Ne félj nem egyet érteni az olyan témákkal kapcsolatban, amikről különbözik a véleményetek. Nem éri meg mindig ezeken rágódni.

 

 

4. Higgyetek a „míg a halál el nem választban”


Emlékeztek arra a napra, amikor ígéretet tettetek egymásnak, miközben egymás szemébe néztetek? Nehézségek mindig lesznek, de ezek idővel el is mennek majd!

 

 

5. Hagyjátok, hogy a másiké legyen az utolsó falat


Na jó, ehhez nem kell mindig ragaszkodni, de az ilyen apróságok néha nagyon jól tudnak esni, nem igaz?

 

 

6. Öltözzetek ki egymásnak


Hétköznapi társadalmunkban teljesen közömbössé vált a farmernadrágok és az egyszerű felsők viselete. De néha igazán különleges hangulatot csinálhattok magatoknak azzal, ha magatokra öltitek elegánsabb öltözékeiteket (mint amikor randevúzni jártatok).

 

 

7. Töltsetek időt egy másik párral, akikkel mindketten jóban vagytok


Ezek a közös események segítenek megerősíteni a közöttetek lévő köteléket.

 

 

8. Tudjátok, mikor kell azt mondanotok, hogy „sajnálom” és hogy „megbocsájtok”


Amikre valószínűleg nagyon sokszor lesz szükségetek. Az együttélés nem sétagalopp, és senki sem tökéletes. Mi fontosabb: a büszkeségetek, vagy a kapcsolatotok? A haragtartás soha nem oldott meg semmit.

 

 

9. Közös értékek


Habár az ellentétek állítólag vonzzák egymást, hosszú távon nehéz eltérő hiteket egymás mellett tartani. A hasonló nézetek a világgal, vallással és az élettel kapcsolatban segítenek, hogy együtt dolgozzatok egy közös cél értekében.

 

 

10. Különleges hagyományok


Vasárnap délutáni séták, Valentin napi ajándékok, kedvenc filmek vagy sorozatok nézése együtt. A közös szokások közel tartanak titeket egymáshoz és rávilágítanak arra, hogy miért is vagytok ti egy egyedi páros.

 

 

11. Szerelmes levelek, üzenetek


Egy rúzsos ajaknyom a tükrön, a másik táskájába rejtett kedves feliratú papírfecni, egy kis üzenet a bevásárló lista sarkában. Az ilyen kis meglepetések képesek bearanyozni egy ember napját – csak ne vigyétek túlzásba őket, mert akkor könnyedén elveszhet a varázsuk!

 

 

12. Tisztelet


A másik lekezelése, lekicsinyítése és szándékos zargatása nem olyan dolgok, amiknek helyük van egy házasságban.

 

 

13. Az évfordulók méltó megünneplése


Akár az első randevútok dátumáról, vagy a tízedik házassági évfordulótokról van szó, tegyetek érte, hogy különleges legyen. Egy képeslap, egy romantikus vacsora, egy emlékezetes helyszín meglátogatása – bármi, ami méltó az ilyen fontos eseményekről való megemlékezésre.

 

 

14. Egy bekeretezett kép


Nem, az esküvői fénykép nem ér – csináltassatok egyet, és kereteztessétek be!

 

 

15. Üdvözlő és elköszönő csókok


Ne hagyd, hogy a nagy sietségben kimaradjanak a vonzódás ezen csodálatos megnyilvánulásai. Köszönjetek el egymástól, valahányszor valamelyikőtök távozik otthonról, és üdvözöljétek egymást, amikor újra találkoztok.

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Család Egészséges életmód Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács