Ezeket vedd fel, ha leszaladsz a boltba!

Ezeket vedd fel, ha leszaladsz a boltba!

helloladies.hu

Amikor el kell szaladnunk otthonról bevásárolni, a patikába vagy egyszerűen csak van néhány elintéznivalónk, gyorsan csak felkapunk valamit és már indulunk is. Pedig néhány trükkel különösebb erőfeszítés nélkül is sokat dobhatunk a megjelenésünkön még az ilyen átlagos hétköznapokon is.

Ezeket vedd fel, ha leszaladsz a boltba!

Vegyél fel egy blézert vagy dzsekit


Ez az első számú trükk, hogy amivel bármelyik összeállítást fel lehet dobni. Lehetsz egy egyszerű pulcsiban, régi farmerban vagy ormótlan bakancsban, ha felveszel egy blézert – lehetőleg olyat, ami modern és jó a szabása- azonnal sokkal sikkesebbnek fogod magad érezni és úgyis fogsz kinézni. Ha nincs ilyened, akkor ez az a darab, amire igazán megéri beruházni, mert bármikor ha dolgod akad csak felkapod és máris sokkal másabb hatást fog kelteni az öltözéked. Jó, ha van a szekrényedben egy fekete, ami mindenhez megy, vagy egy jó kis mintás, ami már önmagában is öltöztet.


Legyen összhangban a szett


Ez egy kicsit több tervezést igényel, amit lehet, hogy hirtelen nem akarsz rászánni, ha csak kiszaladsz a boltba tejért vagy elmész feladni egy levelet a postára. De meg fogod látni, hogy egy minimális erőfeszítéssel is sokkal jobban érezheted magad. Ismerős az az érzés, amikor smink nélkül, melegítőben mész valahova lehajtott fejjel, rá sem nézel senkire, mert akkor azt hiszed, hogy téged sem látnak? És persze mindig ilyenkor botlunk bele egy rég nem látott ismerősbe! Természetesen ekkor van az, hogy ő remekül néz ki, te pedig szörnyen érzed magad a bőrödben, hogy azt gondolja, nálad ez a normális állapot. A lényeg, hogy bármit is vegyél fel, ügyelj rá, hogy egységes hatása legyen. Ha egy szín különböző árnyalatait veszed fel, mondjuk egy középkéket sötétkékkel vagy sötétszürkét egy világosabbal, nagy gond már nem lehet, csak maradj egy palettán belül.
Ha egységes kinézetet akarsz elérni, vedd fel a fekete blézeredet és minden más is legyen fekete rajtad. Félreértés ne essék, nem ajánljuk, hogy állandóan tiszta feketében járjatok, de az kétségtelen, hogy nagyon sikkes.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Átalakítás Csajos Divat Gardrób Kreatív Praktikák Tanács