notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így hozd rendbe unalmas kapcsolatodat

5 tipp, amivel rendbe hozhatod a zátonyra futott kapcsolatodat!

helloladies.hu
hirdetes

A kapcsolatokat nagyon nehéz mindig a maximumon tartani. Sok energia, és odafigyelés kell, hogy hosszútávon is kitartsatok egymás mellett. Azonban mindig vannak hullámvölgyek, amikből van, hogy nagyon nehéz kijönni. Ha a kapcsolatod hullámvölgyben van éppen, megmutatjuk, hogyan tudsz kijönni belőle néhány egyszerű tipp segítségével.

5 tipp, hogy rendbe hozd haldokló párkapcsolatodat

A kapcsolatok, főleg ha már régóta együtt vannak, sajnos tartogatnak kihívásokat. A zátonyra futott kapcsolatok többség még akár megmenthető is lehetne, csak néhány dolgot kell hozzá betartanotok, de sajnos azt is be kell látni, ha már annyira eltávolodtatok, és annyi a probléma, hogy a kapcsolat megmenthetetlen. Ha feltétel nélkül szeretitek egymást, és még mindig úgy gondolod a hosszú idő elteltével is, hogy a párod az igazi, akkor van értelme tenni azért, hogy megmentsd. A hosszabb ideje tartó kapcsolatokban, is mint az élet minden más terültén is vannak hullámvölgyek. Nagyon igaz rá, hogy egyszer fent, és egyszer lent.


Manapság sajnos elterjedt, hogy csak a jóban vannak együtt, és támogatják egymást a párok, pedig a hullámvölgyekben is tenni kéne azért, hogy minél előbb rendbe jöjjön a kapcsolat, és újra élvezhessétek a jó dolgokat. Ha még mindig él a szeretet a párod iránt a szívedben, és valóban úgy gondolod, hogy meg szeretnéd menteni a zátonyra futott kapcsolatodat, akkor olvass tovább. Tippjeink segítségével könnyedén helyre tudod hozni a zátonyra futott kapcsolatodat, csak legyél kitartó, és kreatív. Minden kapcsolat két emberen múlik, ezért ha a rossz irányba tartotok azt is csak ketten együtt tudjátok helyrehozni, de sokat tehetsz azért, hogy párod is úgy gondolja majd, hogy van értelme küzdeni még ezért a szerelemért.

 

1. Ismerd fel, ha baj van


Az első lépé, hogy vedd észre a jeleket. Ha baj van, azt nem fogjátok egyből kimondani, ezért sokan hajlamosak elhesegeteni a jeleket, már pedig mindig vannak jelek. Ha úgy érzed, rossz irányba tartotok, és ha így folytatjátok szakítás lesz a vége, akkor jó irányban jársz. Sokan ott rontják el, hogy hagyják, hogy csak úgy történjenek a dolgok, pedig nagyon sok befolyásod lehet a jövő alakulására. Egy kapcsolatban, mindig oda kell figyelnetek egymásra, és kompromisszumokat kell kötnetek, azonban ha azt látod, rossz irányba tartotok, jó tesz h sokkal jobban odafigyeltek egymásra. Az kapcsolatok alapja a kompromisszum, és a figyelem, ha ez nincs, meg és már nem tudod meg adni a párodnak, akkor sajnos már nem sok esélyetek van.

hirdetes

 

 

 

2. Figyelj jobban oda a párodra


A kapcsolatok többsége azért kerül legtöbbször válságba, mert eltűnik a figyelem, ami pedig az egész együttélés alapja. A szürke hétköznapokban, és az egyre jobban karrierista világban sajnos egyre kevesebbet tudunk odafigyelni olyan nagyon fontos dolgokra, mint a szerelmünk. Így szépen lassan már csak lakótársak lesztek, ami nem túl jó rátok nézve, és minél jobba eltávolodtok annál nehezebb helyrehozni. Ha teheted, ez legyen az első lépés. Több odafigyelés.


Amikor hazajön, kérdezd meg, hogy milyen napja volt, és ne csak úgy alibiből, hanem tényleg érdeklődéssel hallgasd végig. Hidd el ez nagyon jól fog esni neki, és beindul valami újra a kapcsolatotokban, ami nagyon fontos. Ezután avasd be te is az éltedbe, a döntéseidbe, így végre már nem csak lakótársak lesztek. Fontos, hogy időnként tartsatok nagy beszélgetéseket, akár hetente többször is, mert ezzel közelebb kerülhettek egymáshoz, és a kapcsolatotok is szorosabb lehet tőle majd. Fontos, hogy nem egyik pillanatról a másikra fog megtörténni a változás, ezért legyél kitartó, de ne aggódj, ha ezt megteszed érte, akkor tapintható lesz a változás idővel a kapcsolatokban.

 

 

3. Apró kedvességek a mindennapokban


Ha már hosszabb ideje vagytok együtt, akkor valószínűleg nálatok is előfordult már, hogy elfelejtettétek az apró meglepetéseket. Én úgy tartom, hogy az ünnepeinket mi magunk kell, hogy megteremtsük, melyek azért fontosak nagyon az életünkbe, mert ha tartunk ünnepeket, akkor az év 365 napja nem lesz pontosan ugyan olyan. Az ünnepek teszik színessé az életünket, és a kapcsolatokat is, amit nem teljesen szó szerint kell érteni, csak az elvet kell átvenni.


Egy kis figyelmesség mindenkinek jól esik, így ha bele gondolsz neked is, főleg ha személyre szóló. Dobd fel a kapcsolatodat, és a szürke mindennapokat, egy kis aprósággal, ami nagyjából bármi lehet. Egy jól megszervezett esti kis vacsora, vagy egy virág, de a kedvenc csokija is tökéletes választás. A meglepetés, és az ilyen szintű odafigyelés nem pénz kérdése. Viszont nagyon jól fog esni a kedvesednek, hogy figyeltél rá, és időt szántál arra, hogy egy kis aprósággal meglepd, és hidd el az emiatt felszabaduló boldogsághormonok, a kapcsolatotoknak is jót fog tenni.

 

 

4. Sok kommunikáció


A kapcsolatokat leginkább a kommunikáció hiánya öli meg, főleg hosszú távon. Az elfojtott problémák, és a meg nem beszél, konfliktusok miatt szépen lassan el kezd hanyatlani a kapcsolat. Egyre jobban eltávolodtok egymástól, míg végül már annyira nagy lesz bennetek a harag a másik fél iránt, hogy már eljuttok odáig, amikor már lehetetlen megbeszélni a dolgokat. Ezért mindig kommunikálj.


Ne hagyd a problémákat megbeszéletlenül. Mindenre próbáljatok meg közösen megoldást találni, mert ha szeretitek egymást ezek a kompromisszumok, nem fog gondot jelenteni. A sok beszélgetéstől ráadásul mindketten úgy fogjátok érezni, hogy megbecsülnek titeket ebben a kapcsolatban, így sokkal szorosabb lehet köztetek a viszony. Ne kövesd el azt a hibát, hogy nem szólsz, ha valami nem tetszik, vagy magadban tartod, ha megbántanak. Ezzel csak a saját életedet keseríted meg, hosszú távon pedig a szerelmeteket is.

 

5. Intimitás


Nagyon sokszor tapasztaljuk a zátonyra futott kapcsolatoknál, hogy az egész az intimitás elhalásával, hiányával kezdődött. Az intimitás nagyon fontos mindkettő fél számára, hiszen ez éltet minket, és ha ez hiányzik a kapcsolatotokból, akkor sajnos sokszor kacsintanak félre az emberek, ami a szerelmetek végéhez vezet. Ne engedd, hogy az intimitás eltűnjön, ami nem is olyan nehéz, mint gondolnád. A szép, dicsérő, és elismerő szavak sokat segíthetnek az intimitás megtartásában. Itt isa lényeg a figyelem, az hogy a másik érezze, hogy figyelsz rá. Ezen kívül sokszor eltűnnek az esti összebújások, az apró szeretetből adott puszik, amik nem nagy dolgok, ezért érdemes nem leszokni róluk az idő múlásával.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Azonnal állj le ezekkel a viselkedésekkel a kapcsolatodban!

2019-12-05

Azonnal állj le ezekkel a viselkedésekkel a kapcsolatodban!

Senki sem tökéletes, és senkinek sincs tökéletes párkapcsolata. Vannak dolgok, amiken dolgoznunk kell, és amikben jobbak is lehetnénk ez ugyanúgy igaz a férfiakra, mint a nőkre, de mi most a női oldalt nézzük meg közelebbről. Annak érdekében, hogy egy boldogabb, kiegyensúlyozott, jól működő kapcsolatban élhess, olvasd el, mik azok, amiket egyáltalá

6 dolog, ami miatt egy férfi fülig szerelmes lesz egy nőbe

2020-01-20

6 dolog, ami miatt egy férfi fülig szerelmes lesz egy nőbe

Mitől lesz egy férfi szerelmes egy nőbe? Ki az a fajta nő, akibe a férfiak beleszeretnek? Nők milliói világszerte próbálták már megtalálni a választ ezekre a kérdésekre. A népszerű nézet az, hogy a férfiak nem ugyanúgy esnek szerelembe, mint a

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, ideje szakítanod

2019-11-15

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, ideje szakítanod

Nem minden kapcsolat rendeltetett arra, hogy örökké tartson. Ezzel mindenki tisztában van, mégis nehéz rájönni, hogy mi az a pont, amikor ki kellene lépnünk. Az emberek változnak, ez pedig időnként azt eredményezi, hogy többé már nem passzol össze egy pár. Ez nem azt jelenti, hogy elpazarolt idő volt, és bánnod kéne, egyszerűen csak tovább kell lép

Jelek, hogy a férfi hűséges lesz hozzád!

2019-12-05

Jelek, hogy a férfi hűséges lesz hozzád!

Attól függetlenül, hogy mi a kiváltó ok, a férfiak és a nők egy felmérés szerint nagyjából ugyanolyan arányban csalják meg a párjukat. Míg a nők inkább akkor lépnek félre, ha boldogtalan a kapcsolatuk, a férfiak inkább az ösztöneiket követik. Azok, akik ezt megteszik, általában az élet más területein is megbízhatatlanok, különösen, ha a párjukról,

Bevált módszerek, hogy egy férfi fülig szerelmes legyen beléd

2019-11-08

Bevált módszerek, hogy egy férfi fülig szerelmes legyen beléd

A szerelem lényege, hogy önmagad lehetsz, miközben egy másik ember érdekei, értékei, kapcsolatai, és pénzügyei részei lesznek a te életednek isn ahogy te is ugyanúgy megosztod mindenedet vele. Nem azt jelenti, hogy mindent feladsz egy másik emberért. Viszont felhívni egy különleges ember figyelmét néha nem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Ki akarod

Jelek, hogy titokban nagyon is tetszel neki!

2019-11-07

Jelek, hogy titokban nagyon is tetszel neki!

A legtöbb férfi nem igazán jó a kommunikáció terén, ha az érzéseiről van szó, de bármennyire próbálja takargatni azt, hogy vonzódik egy nő iránt, mégis megmutatkozik a viselkedésében, ha azzal a lánnyal van, aki tetszik neki. Másszóval nem tudja mindig elrejteni a vonzalmát, mert a tetteiből kiderül. Ha figyelsz az alábbi jelekre, nem is lesz olyan

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
359 207
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
359 207
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 234

Átlagos értékelés: 4.8