notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az igaz barát jellemzői, Innen tudhatod hogy valódi barátot találtál, A barátság ismertető jegyei

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy egy igaz barátra tettél szert

helloladies.hu
hirdetes

Napjainkban, amikor többszáz „barátunk” van Facebookon, a valódi barátságokból, amik tiszteletre, közös kötelékre és emlékekre épülnek, úgy tűnik egyre kevesebb van a modern világban. Azonnal beszélhetünk és kapcsolatba léphetünk bárkivel online, de ettől valódi barátok leszünk? Másfelől azok a barátok, akikről azt hitted számíthatsz rájuk az életben kiderül, hogy épp olyan megbízhatatlan emberek, mint akikkel a virtuális világban vagy kapcsolatban. Még ha több ezer barátja is van valakinek a Facebookon, általában csak néhány emberrel van szoros kapcsolatban a való életben. Úgyhogy honnan tudhatod biztosan, hogy azok a barátságok, amibe annyi időt és energiát fektettél, valódiak?

Az igaz barátság jelei

9 árulkodó jel, hogy egy ritka kincsre tettél szert – egy igaz barátra


Mindent elfogad veled kapcsolatban


Nem akar megváltoztatni, elfogad úgy, ahogy vagy a szeszélyeiddel együtt, a hangulatváltozásaidon át a legjobb tulajdonságaidig. Ez nem azt jelenti, hogy mindennel egyetért, amit mondasz, vagy mindent elfogad, amit teszel, de nem is próbál megváltoztatni. Úgy érzed, hogy megkönnyebbülsz körülötte, mert az emberek millióinak tengerében találtál egy olyat, aki látja a pozitív oldaladat és tulajdonságaidat, még ha te magad nem is.


A jó és rossz időkben is veled van

hirdetes


Ez az a dolog, ami leginkább megkülönbözteti az igaz barátokat a hamistól. A rosszabb időkben az igaz barátnak eszébe sem jutna, hogy magadra hagyjon. Ehelyett próbál segíteni ahogy csak tud. A hamis barátok viszont ilyenkor eltűnnek, csak addig vannak melletted, amíg minden jól megy, és érződik, hogy a segítség megterhelő számukra.


Örül a sikereidnek és gratulál, amikor eléred a célodat


A hamis barátok féltékenyek, amikor elérsz valami újat az életben, de az igaz barátok veled együtt ünnepelnek. Hogy tudd, valódi baráttal van-e dolgod vagy nem, csak figyeld meg ki áll melletted, amikor eléred egy új célodat, ami büszkévé, boldoggá tesz. Lesz olyan, aki megpróbál majd letörni, de az igaz barátok veled örülnek.

hirdetes


Nem beszél rólad a hátad mögött


Sosem pletykál rólad, ha kimész a szobából, felnőttként viselkedik és a szemedbe mondja, ha valami nem tetszik neki. Eléggé tisztel ahhoz, hogy ne terjesszen rólad pletykákat és rontsa a hírnevedet a hátad mögött, inkább ha a helyzet megkívánja szemtől szemben beszél veled.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Amit a férfiak igazából gondolnak

2019-10-18

Amit a férfiak igazából gondolnak

A nők sokszor kapják meg, hogy milyen komplikált teremtmények, de az igazság az, hogy a férfiak éppen olyan félreérthető, vegyes érzelmeket, jeleket küldenek az ellenkező nemnek, mint ők. Ha valaha gondolkodtál már azon, hogy a férfiak mit gondolnak és akarnak valójában, itt van néhány dolog, amiről azt kívánják, bár tudnád, velük kapcsolatban.

Innen tudhatod, hogy a férfi valójában csak kihasznál

2019-10-14

Innen tudhatod, hogy a férfi valójában csak kihasznál

Kétségeid vannak a jelenlegi kapcsolatoddal kapcsolatban? Azon rágódsz, hogy a barátod, vagy a férjed érzései irántad tényleg valódiak-a? Sajnos ez egyáltalán nem ritka az egészségtelen vagy kiegyensúlyozatlan kapcsolatokban. Lehet, hogy a partnered kihasznál téged akár szándékosan, akár nem, és emiatt folyamatosan azt érzed, hogy pengeélen táncol

Egyetlen szó nélkül is mondhatod, hogy

2019-10-08

Egyetlen szó nélkül is mondhatod, hogy "Szeretlek!"

Ahelyett, hogy mindig csak mondanád, hogy szereted, mutasd ki apró gesztusokkal, amik többet elárulnak minden szónál…

Az élettárs és a lelkitárs közötti jelentős különbségek

2019-10-07

Az élettárs és a lelkitárs közötti jelentős különbségek

Sok félreértés van a lelkitárs és az élettárs kifejezés körül, és most ne a hagyományos, mindennapi értelemben vett jelentésben gondolkozzunk, ássunk egy kicsit mélyebbre. A lelkitárs olyasvalaki, aki azért jön az életedbe, hogy tanítson téged, gazdagítsa az életedet, biztasson, hogy felülmúld magad és sokkal tudatosabb legyél. Egy élettárs olyasva

Téged is feltétel nélkül szeret a párod?

2019-10-01

Téged is feltétel nélkül szeret a párod?

Szerelembe esni nagyon izgalmas, de ha együtt vagy a szerelmeddel, az egész élettel kapcsolatos látásmódod sokkal pozitívabbá válik, minél tovább vagytok együtt. A szerelem felszabadít és átalakít, mert végre nem próbálod megváltoztatni, vagy irányítani a másikat. Szabadon fejlődhetsz, és új módokat találhatsz, hogy örömben és szerelemben éljetek e

Bika a párod? Nagyon szerencsés vagy!

2019-09-30

Bika a párod? Nagyon szerencsés vagy!

Ha valaha volt már olyan szerencsében részed, hogy Bikával randizz, elsőkézből tudhatod, hogy milyen szerető, hűséges, dolgos és szorgalmas tud lenni. Rengeteg tulajdonsága van, ami nagyszerű partnerré teszi, de nem szeretnek bele akárkibe, aki bekopog az ajtón. Ez a csillagjegy élvezi a mély, elkötelezett, szenvedélyes kapcsolatokat és nem csak „l

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
168 541
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 614 063
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 5.0