notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az igaz barát jellemzői, Innen tudhatod hogy valódi barátot találtál, A barátság ismertető jegyei

hirdetes

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy egy igaz barátra tettél szert

helloladies.hu

Napjainkban, amikor többszáz „barátunk” van Facebookon, a valódi barátságokból, amik tiszteletre, közös kötelékre és emlékekre épülnek, úgy tűnik egyre kevesebb van a modern világban. Azonnal beszélhetünk és kapcsolatba léphetünk bárkivel online, de ettől valódi barátok leszünk? Másfelől azok a barátok, akikről azt hitted számíthatsz rájuk az életben kiderül, hogy épp olyan megbízhatatlan emberek, mint akikkel a virtuális világban vagy kapcsolatban. Még ha több ezer barátja is van valakinek a Facebookon, általában csak néhány emberrel van szoros kapcsolatban a való életben. Úgyhogy honnan tudhatod biztosan, hogy azok a barátságok, amibe annyi időt és energiát fektettél, valódiak?

Az igaz barátság jelei

9 árulkodó jel, hogy egy ritka kincsre tettél szert – egy igaz barátra


Mindent elfogad veled kapcsolatban


Nem akar megváltoztatni, elfogad úgy, ahogy vagy a szeszélyeiddel együtt, a hangulatváltozásaidon át a legjobb tulajdonságaidig. Ez nem azt jelenti, hogy mindennel egyetért, amit mondasz, vagy mindent elfogad, amit teszel, de nem is próbál megváltoztatni. Úgy érzed, hogy megkönnyebbülsz körülötte, mert az emberek millióinak tengerében találtál egy olyat, aki látja a pozitív oldaladat és tulajdonságaidat, még ha te magad nem is.


A jó és rossz időkben is veled van

hirdetes


Ez az a dolog, ami leginkább megkülönbözteti az igaz barátokat a hamistól. A rosszabb időkben az igaz barátnak eszébe sem jutna, hogy magadra hagyjon. Ehelyett próbál segíteni ahogy csak tud. A hamis barátok viszont ilyenkor eltűnnek, csak addig vannak melletted, amíg minden jól megy, és érződik, hogy a segítség megterhelő számukra.


Örül a sikereidnek és gratulál, amikor eléred a célodat


A hamis barátok féltékenyek, amikor elérsz valami újat az életben, de az igaz barátok veled együtt ünnepelnek. Hogy tudd, valódi baráttal van-e dolgod vagy nem, csak figyeld meg ki áll melletted, amikor eléred egy új célodat, ami büszkévé, boldoggá tesz. Lesz olyan, aki megpróbál majd letörni, de az igaz barátok veled örülnek.

hirdetes


Nem beszél rólad a hátad mögött


Sosem pletykál rólad, ha kimész a szobából, felnőttként viselkedik és a szemedbe mondja, ha valami nem tetszik neki. Eléggé tisztel ahhoz, hogy ne terjesszen rólad pletykákat és rontsa a hírnevedet a hátad mögött, inkább ha a helyzet megkívánja szemtől szemben beszél veled.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a kapcsolatból?

2020-08-10

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a...

Úgy érzed, hogy a kapcsolatod gödörbe került? Itt van 6 jel, hogy a férfi, akivel együtt vagy már kiszállna a kapcsolatból és más lehetőségek után néz!

Használj rozmaringot migrén ellen!

2020-08-11

Használj rozmaringot migrén ellen!

Ha meg akarsz szabadulni a fájdalomtól, a természetben is találhatsz néhány remek alternatívát, az egyik pedig a rozmaring. Bemutatunk 5 módszert, ahogyan a rozmaringot használhatod, hogy enyhítse a fejfájást, migrént!

Trükkök, hogy sokáig ne kelljen a lakás berendezésére költened!

2020-08-11

Trükkök, hogy sokáig ne kelljen a lakás berendezésére költened!

Ha te is örömmel szépítgeted az otthonodat, azonban ahelyett, hogy új dolgokkal tudnád feldobni a lakást, mindig arra kell költened a pénzedet, hogy a régieket cseréld le, mert olyan hamar elhasználódnak, nem vagy egyedül. Lássuk, hogy milyen trükköket vethetünk be annak érdekében, hogy a dekoráció és lakberendezési tárgyak szinte örökre kitartsana

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

2020-08-04

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

Ha egy nap szeretnél megházasodni az első lépés az, hogy találnod kell egy olyan férfit, aki „feleség alapanyagként” lát téged (és persze te őt „férj alapanyagként”). Megmutatjuk, mik azok a jelek, amiket figyelhetsz!

A szakállas férfiak sokkal vonzóbban! - Nézzük, miért!

2020-07-28

A szakállas férfiak sokkal vonzóbban! - Nézzük, miért!

A szakállas férfiakat sokkal több nő választja, mint a szakáll nélküli társaikat. Miért vonzóbbak a szakállas férfiak, mit látnak bennük a nők? Ezt mondjuk el nektek!

Hasznos nyújtó gyakorlatok, amik enyhítik a hátfájást

2020-08-03

Hasznos nyújtó gyakorlatok, amik enyhítik a hátfájást

Ha hosszabb ideig ülsz (órákig vezetsz, irodai munkát végzel vagy a konyhaasztalnál tanulsz), az rövidítheti a hajlító izmokat a csípőben, ezzel akadályozva a mozgást. Bemutatunk néhány nyújtógyakorlatot, ami segít ezen a problémán és a hátfájáson is!


Csajos Család Érdekességek Fejlesztő Férfi