notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szerinted is a nők a pénzes pasikra buknak?

hirdetes

Igaz, hogy a nők a pénzes pasikra buknak?

Bettina

Vajon igaz, hogy a pénz nem minden? Vagy pont, hogy a pénz mindennek az alapja? És a nők valóban a pénzes pasikra buknak? Vitatott a téma, hogy a nők a pénzes pasikra buknak vagy sem. Mindkét nem közöttt van olyan aki ezt az állítást igaznak tartja, de akad olyan is mindkét nem között akik hamisnak, de sokak szerint van benne némi igazság, de nem teljesen ez fedi a valóságot. Mennyire számít az, hogy egy férfi anyagilag magas szinten legyen? A kérdés sok mély gondolatot foglal magába.

Nők a pénzes pasikra buknak?

A témának van két főszereplője. A Nő és a Férfi. Eddig nem bonyolult. De ott már kezd egy kis bonyodalom kialakulni, hogy mit vár el a Nő a Férfitól ? Magabiztosságot, nyugalmat, biztonság érzetet, szenvedélyt, szerelmet, figyelmet.

 

De ha már itt tartunk, mit vár el a Férfi a Nőtől? A legtöbb férfi arra vágyik, hogy a nő kedves legyen és teremtse meg az otthon melegének hangulatát, legyen jó hallgatóság, legyenek őszinte tartalmas beszélgetéseik, támogatást, legyen figyelmes és tisztelettudó. Legyen mindig ápolt és igényes megjelenésű, legyen kedvére a édeskettesben és legyen szerelmes. Feltűnt neked is, hogy ez azért valamivel több? De a biztonság nem a nő dolga. És a biztonságban bele tartozik az anyagi biztonság is!

hirdetes

 

Figyeld meg, ha eddig nem tetted, hogy azok a férfiak ragasztják a „nők a pénze buknak” címkét, akiknek anyagi problémáik vannak. A kérdés első sorban nekik szól! Szerinted egy egészséges önbecsüléssel bíró lány akar nyomorogni egy kapcsolatban? Mit gondolsz erről? Normális esetben egy ember sem élvezi a nélkülözést, ez senkinek nem a vágya és nem is lehet az! Jegyezd meg a következő sorokat jól, mert ha ezt a fejedbe vésed talán segíthetsz magadon, hogy az elkövetkezendő időben felfelé íveljen a saját és a párkapcsolati életed. 

hirdetes

 

Ha egy férfi határozott, céltudatos, magabiztos és vannak tervei a jövőre nézve az képes kiváltani az anyagi biztonság iránti elvárásait. Ugyanis a felsorolt tulajdonságok feltételezik a nőben azt, hogy képes vagy megoldani a nehézségeket. Akár anyagi nehézség, akár nem, de képes leszel uralni a helyzeteket. 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes