notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ijesztő mondatok gyerekektől -jobb, ha nem akkor olvasod el mikor egyedül vagy…

hirdetes

Ijesztő mondatok gyerekektől -jobb, ha nem akkor olvasod el mikor egyedül vagy…

helloladies.hu

A gyerekek sok örömöt okoznak és értelmet adnak az életnek, ez eddig rendben is van. De ezen kívül valljuk be, hogy bizonyos dolgokkal a frászt is képesek ránk hozni. Mindenki hallotta már azokat a történeteket, miszerint a gyerekek látják a szellemeket, angyalokat, -nevezzük őket akárhogy - és mindenki eldöntötte magában hisz-e ebben vagy nem. Még ha a szkeptikusok táborába tartozunk, akkor is képesek néha olyan dolgokat mondani, amitől feláll a hátunkon a szőr..

Amit a gyerekek tudnak

Azokat a történeteket, amelyeket most olvashattok, a szülők, rokonok, vagy épp pont az érintettek osztották meg a Twitteren. Szó esik bennük gyerekek előző életeiről, vagy épp egy általuk nem ismert családtagról. Ez nem több tőlük, mint egy ártatlan kis megjegyzés, talán pont ezért olyan ijesztőek. Épp csak elejtenek egy-egy félmondatot, ami számukra teljesen természetes, de nekünk már közel sem annyira.


Néhány közülük annyira kísérteties, hogy elég nehéz elképzelni, hogy csak kitalálták volna. A halálos fenyegetésektől a halott rokonok észleléséig biztos, hogy okoztak pár nehéz pillanatot szüleiknek. Ezek a dolgok bizony ráveszik az embert, hogy még egyszer átgondoljon bizonyos kérdéseket arról, miben hisz, mit gondol a szellemekről vagy épp a reinkarnációról.


Azt ajánljuk, ne sötétben, lefekvés előtt olvassátok, mert lehet, hogy álmatlan éjszakátok lesz. Viszont ha szeretitek a horror sztorikat, akkor ezzel biztos meglesz a napi adagotok.

Jöjjenek az ijesztő történetek...

#1


Ez történt az én fiammal. Volt egy képzeletbeli barátja, Jon. A testvérem, Jon 2 évvel azelőtt halt meg, hogy a fiam megszületett. Voltak róla képeim és egyszer azt mondtam a fiamnak: ”nagyon szeretne téged” mire a fiam: ”Oh, nagyon szeret. És hiányzol neki”. Ezután a szekrényben sírtam.

#2


Amikor a lányom 2 éves volt épp fürdettem, és mélyeket sóhajtottam, mert 2 éve ment az állandó küzdelem, ha egy kis víz hozzáért az arcához. Olyankor teljesen összeomlott. De ekkor rám nézett és azt mondta: „Félek anya – a legutóbbi életemben megfulladtam” és játszott tovább a játékaival.

hirdetes

#3


Évekkel ezelőtt a kisöcsém meghalt, majd 9 hónapra rá koraszülöttként megszületett a kishúgom. Amikor 4 éves volt egyszer csak azt mondta az anyánknak. „Örülök, hogy megint veletek lehetek. Isten magához vett, mivel nagyon beteg voltam, de nagyon szomorúak voltatok. Úgyhogy azt mondta, visszajöhetek hozzátok.”

#4


Amikor az unokaöcsém 3 éves volt, mesélt nekünk egy kutyáról, ami a lábánál szokott aludni, gondolom azért, hogy megvédje őt. Leírta a kutyánkat, akit azelőtti tavasszal kellett elaltatnunk, hogy ő megszületett. Soha nem látta képen.

#5


Amikor az unokahúgom 4 éves volt, látott egy képet az Eiffel toronyról és azt mondta: „Soha nem megyek oda. Itt vágták le a fejemet.”

#6


Amikor kicsi voltam, egy idős néni figyelt engem miközben aludtam, akiről anyukám azt hitte, kitaláltam. Felnőttként találtam egy fényképalbumot benne egy régi, sárgás képpel 1910-ből. Az ükükanyám volt rajta és rögtön felismertem őt, mint a hölgyet, aki figyelt engem alvás közben.

#7


Amikor kicsi voltam mindig úgy tettem, mintha a nevem Elizabeth Ann Sullivan lenne, szerettem hosszú ruhákat és masnit viselni a hajamban. Ezt a nevet használtam egy játékban is, amit én találtam ki és úgy hívtam Régimódi család. Elmondtam a testvéreimnek, hogyan vielkedjenek régimódiként. Évekkel később, amikor a húszas éveimben jártam rájöttem, hogy a dédanyámnak, akit nem igazán ismertem (meghalt, amikor kicsi voltam)  a késői 1800-as években született egy kishúga, akit Elizabeth Ann Sullivannek hívtak és aki mindig masnit viselt a hajában, de meghalt 3 évesen influenzában.

hirdetes

#8


Attól kezdve, hogy az öcsém tudott beszélni, teljes beszélgetéseket folytatott le, mikor a szobájában volt egyedül. Egy éjszaka apám a folyosóról hallgatta (úgy, hogy az öcsém nem látta), és ahogy be akart lépni, az öcsém azt mondta „Ne, várj! Hová mész?”

#9


Amikor anyám terhes volt, súlyos kompilációk léptek fel, és azt mondták, a baba valószínűleg meg fog halni. Aztán a kutyám (Shadey) hirtelen meghalt, és hihetetlen módon a komplikációk elmúltak. Anyám egy egészséges kislánynak adott életet, aki kisgyerekként elmondta, hogy látja Shadeyt.


#10


Amikor az unokaöcsém 2 éves volt arról beszélt, hogy „harcos volt Botswana-ban” adtunk neki egy földgömböt és rámutatott: ’Itt éltem!”

Forrás: boredpanda.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Így küzdd le a szülés utáni depressziót, természetesen!

2020-06-10

Így küzdd le a szülés utáni depressziót, természetesen!

A szülés utáni depresszió az újdonsült anyákat sokkal nagyobb számban érinti, mint gondolnánk. Teljesen normális, ha szülés után te is rossz kedvű vagy, azonban ha ez hetekig elhúzódik, muszáj tenned valamit ellene. Ha gyógyszerek nélkül szeretnéd átvészelni ezt az időszakot, fordulhatsz természetes megoldásokhoz is!

Szülés 40 felett? - Milyen előnyei és hátrányai vannak?

2020-03-03

Szülés 40 felett? - Milyen előnyei és hátrányai vannak?

Gyakori kérdés a leendő szülők körében, hogy vajon mikor is érdemes családot alapítani? Ha elmúltál 40, akkor sem kell lemondanod az anyaságról, hiszen a mai világban a gyermekvállalás egyre jobban kitolódik.

6 dolog a gyerekvállaláshoz, amit jobb, ha észben tartasz!

2020-02-18

6 dolog a gyerekvállaláshoz, amit jobb, ha észben tartasz!

Szeretnéd megtapasztalni a családalapítás örömeit? Akkor jobb, ha ezeket a dolgokat figyelembe veszed, ugyanis ezek a dolgok nélkül, nem érdemes belevágni. Derítsd ki, mik ezek a dolgok.

Jelek, hogy készen állsz arra, hogy gyereket vállalj

2020-02-10

Jelek, hogy készen állsz arra, hogy gyereket vállalj

A gyerekvállalás kétségtelenül az egyik legnagyobb és legfontosabb döntés, amit életed során hozhatsz, de valójában nem tudsz rá igazán felkészülni. Íme néhány jel, hogy sokkal inkább készen állsz arra, hogy szülő legyél, mint gondolnád.

Szabadulj meg a terhesség alatt felszedett pluszoktól!

2020-07-29

Szabadulj meg a terhesség alatt felszedett pluszoktól!

Kisbabád született, de a szülést követően rajtad maradt egy csomó felesleg? Íme egy megoldás, amivel a baba mellett is megszabadulhatsz a plusz kilóktól!

Mennyire hagy majd mély nyomot ez az időszak a gyerekeinkben?

2020-05-20

Mennyire hagy majd mély nyomot ez az időszak a gyerekeinkben?

A gyerekeink nem fognak emlékezni bizonyos leckékre, amit tanítottunk nekik, vagy bizonyos veszekedésekre, ami ezen időszak alatt történt, arra viszont kétségtelenül emlékezni fognak, hogyan érezték magukat, ebben pedig a szülőknek nagy szerepük van.