notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ha félénk vagy, akkor is jár a szerelem!

hirdetes

Ha félénk vagy, akkor is jár a szerelem!

helloladies.hu

Annak ellenére, hogy sokan ezt hiszik, a zárkózottabb, visszahúzódóbb emberek sem szeretnek állandóan egyedül lenni. Az viszont tény, hogy hosszabb időbe telik összemelegednünk valakivel és feladni az egyedül töltött értékes időt azért, hogy vele legyünk. De mint bárki más, mi is vágyunk a szerelemre és egy olyan társra, akivel együtt lenni ugyanolyan megnyugtató és kényelmes, mint egyedül. Nem könnyű ilyet találni és még nehezebb, ha a barátaid minden pénteken buliznak, te viszont legszívesebben egész hétvégén csak sorozatozol. Lássuk az okokat, hogy miért nehéz introvertált személyiségként megtalálni a szerelmet és aztán néhány randi tippet, amik segítenek kilépni a komfortzónádból és megtalálni azt, akiről egész életedben álmodtál.

Ha félénk vagy, akkor is jár a szerelem!

Nem élünk nagy közösségi életet


A legnyilvánvalóbb indok, amiért nehezebben találunk társat, hogy nincs annyi lehetőségünk ismerkedni, mint azoknak, akik nyitottabbak. Jó néha kimozdulni a barátokkal a városba, de a gondolat, hogy úgy töltsük az értékes szabadidőnket, hogy idegenekkel próbálunk beszélgetni, ijesztő. Nincs akkora szükségünk a társasági életre, mint másoknak és ha már sikerült pár közeli barátot találnunk, nem keresünk újakat, emiatt is nehéz megismerni valakit.


A beszélgetés nem az erősségünk


A zárkózott embereknek egy idegennel beszélni maga a pokol. Utálunk minden olyan témát, ami felszínes és általában csak ilyen jön szóba az első beszélgetéseknél. Inkább a mély, értelmes társalgásokat kedveljük, a közhelyes dolgok pedig, amik elsőként feljönnek, általában nincsenek is jelen az életünkben. Lehet, hogy megtetszik valaki, aki ránk mosolyog, de fogalmunk sincs, mit mondjunk neki.

hirdetes


Nem mi tesszük meg az első lépést


Az esetek 90%-ában nem mi kezdeményezzük a beszélgetést, ami azt jelenti, hogy tulajdonképpen ülünk, és várjuk, hogy a szerelem találjon meg minket, de sajnos nem történik meg túl gyakran, hogy csak úgy az ölünkbe pottyan. Rengeteg szerethető ember egyedülálló, mert túl szégyellős vagy zárkózott ahhoz, hogy közeledjen valaki felé.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Jelek, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet!

2020-08-31

Jelek, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet!

Mindeddig úgy tűnt, hogy jó a kapcsolatod, mostanában mégis kétségek merülnek fel benned, úgy érzed, a partnered nem támogat. Lehet, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet? Ha úgy érzed, veled is ez történik, ideje átértékelni a kapcsolatodat!

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

Jelek, hogy a volt pasid végleg túl van rajtad

2020-08-25

Jelek, hogy a volt pasid végleg túl van rajtad

Sokszor szakítás után még él bennünk a remény, hogy ismét együtt lehetünk. Teljesen természetes, hogy valaki így érez még akkor is, ha tudja, hogy nem sok értelme lenne. Azonban gyakran mégsem történik meg a kibékülés, ezért fontos, hogy felismerd, hogy a volt barátod továbblépett – örökre.


Csajos Érdekességek Férfi Párkapcsolat Randi Szerelem Tanács