notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Iroda átalakítás, bővítés okosan: üvegfalakkal és mobilfalakkal

hirdetes

Irodarendezés okosan: így alakítsd át irodád, ha a jelenlegi állapotot már kinőttétek!

Egy cég életében mindig nagy öröm, ha bővül a csapat és egyre több sikert zsebelhettek be. Nem csak örömöt, de sok kihívást is állít azonban a bővülés! Ha néhány új irodára, tárgyalóra lenne szükségetek, érdemes okos megoldásokat választani az új irodaház vásárlása helyett! Mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak, ha egy nagyobb területet osztanátok fel több részre.

irodarendezés üvegfallal

Ahogy bővül a csapat, úgy szükséges a teret is bővíteni, vagy jó esetben legalább átalakítani. A komfortos, produktív munkavégzést támogató munkakörnyezet megteremtése alapvető feladat, amelyen céged sikere is múlhat! Mutatjuk, milyen megoldások állnak rendelkezésedre a bővítés kapcsán.

Falrendszer építése fix falakkal – a klasszikus megoldás és annak hátrányai

Természetes dolog, hogy ha irodahelyiségek leválasztásáról beszélünk, a legtöbbünknek még ma is a falak építésévél járó hátrányok jutnak eszünkbe. Az építkezés ebben az esetben lassú és sok kosszal jár, ráadásul a kialakított helyiségek sok esetben szűk hatást keltenek, és még a természetes fényforrások megoldása is kérdéses. 


De milyen alternatívákat ismerünk, amelyekkel kiküszöbölhetjük ezeket a hátrányokat?

hirdetes

Üvegfal rendszerek a térelválasztásban: a legelőnyösebb megoldás

Az üvegfal rendszerek népszerűsége egyre nagyobb, ami nem is csoda. Az irodahelyiségek leválasztása a gyárban elkészített üvegfal panelekkel jóval kevesebb kosszal jár, és a telepítési idő is jellemzően rövidebb, amely már hatalmas előnyt nyújt.


Sokkal fontosabb azonban a végeredmény, amely önmagáért beszél: egy üvegfal rendszerrel kényelmes, hangszigetelt, mégis világos és tágas(nak tűnő) tereket alakíthatunk ki, amely megteremti az előnyös munkakörülményeket kollégáid számára.
Ráadásul ezek az üvegfal rendszerek design-ban is rendkívül előnyösek: számos színben elérhetőek, modern, letisztult hatást keltenek, így ügyfeleidre is jó benyomást tehetsz irodaházad megjelenésével!

hirdetes

Az üvegfalakról a továbbiakban IDE kattintva tájékozódhatsz! 

Mobilfal rendszerek: rugalmas megoldás, ha a változatos teremigény is felmerül

Bizonyos esetekben nem elég, ha egy területet leválasztunk, és ennél praktikusabb megoldásra kell törekednünk. Amennyiben olyan igényetek merül fel, hogy a helyiségek variálhatóak legyenek, a mobilfalak nyújthatnak szuper megoldást. 


Ezek a falrendszerek egy sínen vezetve elhúzhatóak, így bármikor kedvetekre variálhatjátok a teremelosztást! A mobilfalak akár többszáz színben és felülettel, akár üveggel is elérhetőek, így biztosan illeszkedni tudnak a meglévő irodai design-hoz. 


A mobilfal rendszerekről ITT tájékozódhatsz bővebben. 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes