notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Legújabb trendeket képviselik az egyrészes LISCA fürdőruhák

hirdetes

Legújabb trendeket képviselik az egyrészes LISCA fürdőruhák

Az egyrészes fürdőruha sosem megy ki a divatból, a klasszikus szabásmintákkal pedig sohasem nyúlhatunk mellé! A kedvenc modelljeinket lenyűgöző színekkel, okos dizájnnal és ötletes részletekkel frissítették a LISCA fürdőruha márka divattervezői. De nézzük, mit kínálnak nekünk a stranddivat meghatározó tervezői, mi lesz az, amiben az idei nyáron igazán csinosak leszünk a vízparton, a strandon vagy éppen a wellnessfürdők medencéinek partján.

Fürdőruha

Az idei stranddivat meglepő fordulatot hozott: a divattervezők a klasszikus fazonok felvonultatása mellett talán még sohasem voltak ennyire játékosak a szabásmintákkal és a színekkel, mint az idei évben!

A klasszikus fazonú, egyszerű kialakítású egyrészes fürdőruhák mellett szóló egyik legfontosabb érv, hogy mindig biztonságos választásnak bizonyulnak: leginkább ez a fazon fedi és óvja a testünket és biztosítja a legszabadabb mozgást. Emeli ki, vagy éppen takarja el testünk azon részeit, amelyekre igazán büszkék vagyunk, vagy amelyet éppen el szeretnénk rejteni a világ vizsgáló tekintete elől. A több, mint hatvanéves LISCA márka fürdőruhái nem csak, hogy tökéletes minőségben készülnek, de a fehérnemű fazonnal egyező, tökéletes tartást biztosító egyrészes fürdőruhái akár az átlagtól eltérő testalkatú hölgyek számára is divatos megjelenést biztosítanak.

Idén még a legegyszerűbb fürdőruhákon is találunk valami izgalmas csalafintaságot. Valami olyat, ami nem kizárólag a ruhadarabot dobja fel, de annak viselőjét is még nőiesebbé teszi. Ez a gondolat köszön vissza a klasszikus egyrészes fürdőruhák idei szabásmintái alapján is, amelyek áttekintésekor egyaránt találkozhatunk különféle ívben és magasságban kivágott alsó részekkel, mint egyszerű és bonyolultabb, dekoltázst takaró, illetve kiemelő pántmegoldásokkal.

hirdetes

Kifinomult, elegáns és letisztult részletek

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a mellett, hogy idén talán még az eddigieknél is hangsúlyosabbá váltak a fürdőruhákon megjelent csattok, fodrok, övek, redők, kivágások, masnik vagy éppen aszimmetrikus minták, illetve, hogy a monokróm színeket felváltották az olyan ragyogó színkombinációk, amelyek ízlésesen hangsúlyozzák a viselőjük sziluettjét, ezek a megoldások pedig különlegesen izgalmas színválasztásukkal az egész fürdőruhát meghatározhatják.

 

A LISCA a színek és a szabásminták mellett idén a mintákra is különös figyelmet fordított, amelynek eredményeképpen olyan egyedülállóan nőies nyomatokkal rukkolt elő, amelyek testalkattól függetlenül divatos hatást kölcsönöznek. Végig tekintve az idei év kollekcióján, nyugodt szívvel megállapítjuk, hogy szinte még soha nem találkoztunk ennyi romantikus pöttyel, vagány kockával, vagy éppen elegáns trópusi hangulattal, keleties hatást árasztó nyomatokkal és virágokkal.

hirdetes

Ráadásul ahhoz, hogy a vízparton, a strandon és a wellnessfürdőkben valóban kényelmesen érezzük magunkat, a LISCA az egyrészes fürdőruhák mellé izgalmas kiegészítőket is tervezett: a fürdőruha anyagával és színével, mintájával megegyező ruhákkal, kaftánokkal, felsőkkel, szoknyákkal, kendőkkel és strandtáskákkal is feldobhatjuk nyaralási megjelenésünket.

https://fehernemuwebshop.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes