Figyelj a jelekre, és előzd meg a megcsalást!

Figyelj a jelekre, és előzd meg a megcsalást!

helloladies.hu
hirdetes

Rengeteg olyan dolog történhet az életben, amire nem vagyunk felkészülve. A hűtlenség is egyike ezeknek. Rájönni, hogy a partnerünk megcsal hihetetlenül fájdalmas, főleg, ha mi bele adunk mindent. Ha neki adod a szívedet, lelkedet egy másik embernek, ugyanezt várod viszont és nem számítasz rá, hogy megcsalnak. Itt is érvényes az a mondás, miszerint a megelőzés a legjobb gyógymód. Miért szenvednél a következményektől, ha meg is előzheted?

Figyelj a jelekre, és előzd meg a megcsalást!

A kapcsolatok nagyon bonyolultak tudnak lenni. Ha úgy érezzük, hogy a másik egyre inkább közeledik a megcsalás pontjához, ideje lépnünk. Hogy senkit ne érjen ez meglepetésként, összeszedtük azt a 10 gyakori jelet és viselkedést, amiből tudhatod, hogy valami nincs rendben, és egy harmadik fél is bekerülhetett a képbe. Minél többet észlelsz ezek közül, annál valószínűbb, hogy a probléma tényleg létezik.

 

10 jel, hogy közel áll ahhoz, hogy megcsaljon


Eltávolodik


Könnyű felismerni, de nagyon nehéz elfogadni. Eltávolodni érzelmileg olyantól, akit szeretsz olyan, mint egy ütés a hasba és gyakran az előzménye annak, hogy valaki másnál keresse a boldogságot. Sokszor könnyebb ugyanis távolságot tartani, mint szembe nézni a valódi problémával.

hirdetes


Az intimitás hiánya


Ha két ember szerelmes, az intimitás természetes. Ha az egyik félnek alább hagy ez a fajta érdeklődése, az annak a jele lehet, hogy hűtlen lesz. Főleg igaz ez akkor, ha korábban nem voltak gondok ezen a téren. Ha semmi más, ez már önmagában jelzi az érzelmi és fizikai elhidegülést. Ha ilyen problémát észlelsz, komolyan el kell beszélgetnetek erről.


hirdetes
Kell neki egy kis egyedüllét


Ne hagyjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy minden embernek attól függetlenül, hogy kapcsolatban van-e vagy nem, szüksége van énidőre, ami teljesen természetes. Azonban ha folyamatosan olyanokat hallasz, mint „Egyedül kell lennem”, „Szükségem van egy kis időre gondolkodni”, „Hagyj békén”, ezek bizonyosan problémát jelentenek.


Szokatlan pénzügyi ügyletek


Ha komoly kapcsolatban vagytok, valószínűleg tisztában vagy a pénzügyeivel akkor is, ha egyébként külön kasszán vagytok. Ha vannak olyan tételek, amiket nem tudsz hová tenni és nem érted, hová tűnik a pénz, akkor jobb esetben csak külön gyűjti, rosszabban megcsal.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

2019-06-24

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Mitől lesz egy nő erős? Egyéb tényezők mellett a küzdelem, tapasztalat és önzetlenség nagy szerepet játszik abban, hogy valaki megerősödjön. Egy erős nő bírja a fájdalmat, túljut a szívszaggató élményeken, és képes megbocsátani. Egy erős nő megjárta már a mély és veszélyes vizeket és addig tartotta bent a lélegzetét, amíg csak lehetséges. Ez a fajt

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

2019-06-18

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

Valld be őszintén: Szinte állandóan veszekedtek a házastársaddal? Azon kapod magad, hogy ki akarsz szállni, de rájössz, hogy túl nehéz lenne, ezért inkább maradsz? Sajnos ezek nagyon is gyakori helyzetek. Sok ember, akinek boldogtalan a házassága a gyerekek miatt próbál meg együtt maradni, mert ezt érzik a legjobb megoldásnak. Azt gondolják, a gyer

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok  kell, mielőtt összeköltöztök

2019-06-13

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok kell, mielőtt összeköltöztök

Megvolt az első csók, az első együtt töltött éjszaka, és elég időt töltöttetek már együtt, hogy úgy érezzétek, itt az ideje a következő szintre emelnetek a kapcsolatotokat – összeköltöztök.

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

2019-01-22

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Egy esküvő rengeteg költséggel, kiadással jár, amiből könnyedén le tudsz faragni, ha néhány dologra odafigyelsz. Adunk néhány ötletet, amivel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

2019-05-29

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

Nincs igazán jó ok egy kapcsolat eltitkolására. A szerelem akkor a legerősebb, amikor két ember családjaik, barátaik társaságában és más helyzetekben is együtt lehetnek. Persze az ilyen helyzetek mindig kérdezősködéssel kezdődnek, amit aztán némi könnyed viccelődés követ, majd a hír terjedése a szélesebb körökbe.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 136

Átlagos értékelés: 4.9