notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Figyelj a jelekre, és előzd meg a megcsalást!

hirdetes

Figyelj a jelekre, és előzd meg a megcsalást!

helloladies.hu

Rengeteg olyan dolog történhet az életben, amire nem vagyunk felkészülve. A hűtlenség is egyike ezeknek. Rájönni, hogy a partnerünk megcsal hihetetlenül fájdalmas, főleg, ha mi bele adunk mindent. Ha neki adod a szívedet, lelkedet egy másik embernek, ugyanezt várod viszont és nem számítasz rá, hogy megcsalnak. Itt is érvényes az a mondás, miszerint a megelőzés a legjobb gyógymód. Miért szenvednél a következményektől, ha meg is előzheted?

Figyelj a jelekre, és előzd meg a megcsalást!

A kapcsolatok nagyon bonyolultak tudnak lenni. Ha úgy érezzük, hogy a másik egyre inkább közeledik a megcsalás pontjához, ideje lépnünk. Hogy senkit ne érjen ez meglepetésként, összeszedtük azt a 10 gyakori jelet és viselkedést, amiből tudhatod, hogy valami nincs rendben, és egy harmadik fél is bekerülhetett a képbe. Minél többet észlelsz ezek közül, annál valószínűbb, hogy a probléma tényleg létezik.

10 jel, hogy közel áll ahhoz, hogy megcsaljon


Eltávolodik


Könnyű felismerni, de nagyon nehéz elfogadni. Eltávolodni érzelmileg olyantól, akit szeretsz olyan, mint egy ütés a hasba és gyakran az előzménye annak, hogy valaki másnál keresse a boldogságot. Sokszor könnyebb ugyanis távolságot tartani, mint szembe nézni a valódi problémával.

hirdetes


A közelség hiánya


Ha két ember szerelmes, a közelség természetes. Ha az egyik félnek alább hagy ez a fajta érdeklődése, az annak a jele lehet, hogy hűtlen lesz. Főleg igaz ez akkor, ha korábban nem voltak gondok ezen a téren. Ha semmi más, ez már önmagában jelzi az érzelmi és fizikai elhidegülést. Ha ilyen problémát észlelsz, komolyan el kell beszélgetnetek erről.


hirdetes
Kell neki egy kis egyedüllét


Ne hagyjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy minden embernek attól függetlenül, hogy kapcsolatban van-e vagy nem, szüksége van énidőre, ami teljesen természetes. Azonban ha folyamatosan olyanokat hallasz, mint „Egyedül kell lennem”, „Szükségem van egy kis időre gondolkodni”, „Hagyj békén”, ezek bizonyosan problémát jelentenek.


Szokatlan pénzügyi ügyletek


Ha komoly kapcsolatban vagytok, valószínűleg tisztában vagy a pénzügyeivel akkor is, ha egyébként külön kasszán vagytok. Ha vannak olyan tételek, amiket nem tudsz hová tenni és nem érted, hová tűnik a pénz, akkor jobb esetben csak külön gyűjti, rosszabban megcsal.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron akarjon férjhez menni!

2020-09-14

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron...

A nyári szertartások is nagyon gyönyörűnek, de megvan a maguk negatív oldala is. Mutatunk 10 jó okot, amiért megéri inkább télen tartani az esküvőjét.

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!

Csodás őszi körmök, amikbe garantáltan beleszeretsz!

2020-09-14

Csodás őszi körmök, amikbe garantáltan beleszeretsz!

Mutatunk néhány aranyos, stílusos körömötletet, amiket az ősz ihletett. Vannak köztük klasszikusok, illetve olyanok, amik kicsit eltérnek a megszokottól, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt, illetve akár ötletként szolgálnak, amiket aztán teljesen saját ízlésedre szabhatsz.


Csajos Család Férfi Párkapcsolat Randi Szerelem Tanács