11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

helloladies.hu
hirdetes

Nem könnyű a földön maradni egy új párkapcsolatban, de ha az izgalom alábbhagy és a nászutas fázisnak vége, már vannak jelek, amikből tudhatod, hogy hosszú távon működőképes-e a kapcsolat, vagy már nem tart sokáig. Sok figyelmeztető jelzés van, de a legtöbb ember nem tudja, mik ezek, vagy nem foglalkozik velük.

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

 

Nem beszéltek közös jövőről


Az egyik jele, hogy a kapcsolat már nem működik, hogy nem beszéltek a jövőről. Mondjuk, ha már évek óta együtt vagytok, de szóba sem kerül a házasság, az piros jelzés lehet. Azért van ez, mert nem tudtok erről beszélni, vagy nem látjátok a közös jövőt?


Csak a szenvedély tartott össze


A szenvedély tett titeket egy párrá, de mi lesz, ha elmúlik? Ha más nem köt össze szorosan titeket, akkor nem lesz a dolog hosszútávú. Hogy hosszan kitartson egy kapcsolat, a fizikai részen túl, érzelmileg és mentálisan is közel kell állnotok egymáshoz. Ha csak a szenvedély, kémia miatt vagytok együtt, véget kellene vetni a kapcsolatnak, mert ez a fajta kötődés nem tart sokáig.

hirdetes


Hiányzik az őszinteség és nyíltság


A jó kapcsolatok lehetővé teszik, hogy a felek őszinték legyenek egymással, ezért ha azt veszed észre, hogy valamit rejteget előled vagy nem tudsz megnyílni előtte, az nagy gond. Ennek oka lehet a bizalom hiánya is, ami azt jelenti, hogy a kapcsolat nem erős, szilárd alapokon áll.


Nem veszekedtek, de nem is beszélgettek


Azt hiszed boldog, nyugodt kapcsolatban élsz, mert nem veszekedtek. Valójában azonban a veszekedés a kommunikáció egyik fajtája. A párok, akik nem veszekednek, nem fejezik ki az érzéseiket. Ez azt jelenti, hogy nem akarnak dolgozni a konfliktusokon, ami szintén annak a jele lehet, hogy a kapcsolat nem tart sokáig.

hirdetes


Nem szereted a partnered barátait


Az barátok, akikkel körül veszed magad, kifejezik, ki vagy te. Az emberek általában olyanokkal barátkoznak, akikkel ugyanolyan dolgokat szeretnek, vagy hasonló dolgokat tartanak fontosnak. Szóval, ha nem szereted a barátait, az jelent valamit. Miért? Mert valószínűleg idővel több dolgot is fel fogsz fedezni benne, amit szintén nem szeretsz, mert a barátok azt tükrözik, ki vagy.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

2019-06-24

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Mitől lesz egy nő erős? Egyéb tényezők mellett a küzdelem, tapasztalat és önzetlenség nagy szerepet játszik abban, hogy valaki megerősödjön. Egy erős nő bírja a fájdalmat, túljut a szívszaggató élményeken, és képes megbocsátani. Egy erős nő megjárta már a mély és veszélyes vizeket és addig tartotta bent a lélegzetét, amíg csak lehetséges. Ez a fajt

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

2019-06-18

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

Valld be őszintén: Szinte állandóan veszekedtek a házastársaddal? Azon kapod magad, hogy ki akarsz szállni, de rájössz, hogy túl nehéz lenne, ezért inkább maradsz? Sajnos ezek nagyon is gyakori helyzetek. Sok ember, akinek boldogtalan a házassága a gyerekek miatt próbál meg együtt maradni, mert ezt érzik a legjobb megoldásnak. Azt gondolják, a gyer

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok  kell, mielőtt összeköltöztök

2019-06-13

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok kell, mielőtt összeköltöztök

Megvolt az első csók, az első együtt töltött éjszaka, és elég időt töltöttetek már együtt, hogy úgy érezzétek, itt az ideje a következő szintre emelnetek a kapcsolatotokat – összeköltöztök.

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

2019-01-22

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Egy esküvő rengeteg költséggel, kiadással jár, amiből könnyedén le tudsz faragni, ha néhány dologra odafigyelsz. Adunk néhány ötletet, amivel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

2019-05-29

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

Nincs igazán jó ok egy kapcsolat eltitkolására. A szerelem akkor a legerősebb, amikor két ember családjaik, barátaik társaságában és más helyzetekben is együtt lehetnek. Persze az ilyen helyzetek mindig kérdezősködéssel kezdődnek, amit aztán némi könnyed viccelődés követ, majd a hír terjedése a szélesebb körökbe.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 125

Átlagos értékelés: 4.9