notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

hirdetes

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

helloladies.hu

Nem könnyű a földön maradni egy új párkapcsolatban, de ha az izgalom alábbhagy és a nászutas fázisnak vége, már vannak jelek, amikből tudhatod, hogy hosszú távon működőképes-e a kapcsolat, vagy már nem tart sokáig. Sok figyelmeztető jelzés van, de a legtöbb ember nem tudja, mik ezek, vagy nem foglalkozik velük.

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

Nem beszéltek közös jövőről


Az egyik jele, hogy a kapcsolat már nem működik, hogy nem beszéltek a jövőről. Mondjuk, ha már évek óta együtt vagytok, de szóba sem kerül a házasság, az piros jelzés lehet. Azért van ez, mert nem tudtok erről beszélni, vagy nem látjátok a közös jövőt?


Csak a szenvedély tartott össze


A szenvedély tett titeket egy párrá, de mi lesz, ha elmúlik? Ha más nem köt össze szorosan titeket, akkor nem lesz a dolog hosszútávú. Hogy hosszan kitartson egy kapcsolat, a fizikai részen túl, érzelmileg és mentálisan is közel kell állnotok egymáshoz. Ha csak a szenvedély, kémia miatt vagytok együtt, véget kellene vetni a kapcsolatnak, mert ez a fajta kötődés nem tart sokáig.

hirdetes


Hiányzik az őszinteség és nyíltság


A jó kapcsolatok lehetővé teszik, hogy a felek őszinték legyenek egymással, ezért ha azt veszed észre, hogy valamit rejteget előled vagy nem tudsz megnyílni előtte, az nagy gond. Ennek oka lehet a bizalom hiánya is, ami azt jelenti, hogy a kapcsolat nem erős, szilárd alapokon áll.


Nem veszekedtek, de nem is beszélgettek


Azt hiszed boldog, nyugodt kapcsolatban élsz, mert nem veszekedtek. Valójában azonban a veszekedés a kommunikáció egyik fajtája. A párok, akik nem veszekednek, nem fejezik ki az érzéseiket. Ez azt jelenti, hogy nem akarnak dolgozni a konfliktusokon, ami szintén annak a jele lehet, hogy a kapcsolat nem tart sokáig.

hirdetes


Nem szereted a partnered barátait


Az barátok, akikkel körül veszed magad, kifejezik, ki vagy te. Az emberek általában olyanokkal barátkoznak, akikkel ugyanolyan dolgokat szeretnek, vagy hasonló dolgokat tartanak fontosnak. Szóval, ha nem szereted a barátait, az jelent valamit. Miért? Mert valószínűleg idővel több dolgot is fel fogsz fedezni benne, amit szintén nem szeretsz, mert a barátok azt tükrözik, ki vagy.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!


Csajos Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács