Nézd meg, hogy milyen hatással van a kapuzárási pánik a férfiakra!

Kapuzárási pánik a férfiaknál - Ilyen szörnyű következményei lehetnek

helloladies.hu

Biztosan te is hallottad már ezt a kifejezést, hogy kapuzárási pánik, és a legtöbben nem vélekednek valami túl jól erről az állapotról. Nézzük meg együtt, hogy mivel jár a kapuzárási pánik a férfiaknál!

Nézd meg, hogy milyen hatással van a kapuzárási pánik a férfiakra!

Az öregedés egy elkerülhetetlen folyamat az életünkben, ami külső és belső változásokkal is együtt jár. A testünkön lévő átalakulásokat pedig nem csupán a nők, a férfiak is észreveszik, és sajnos ők sem tudják mindig egészen elfogadni azt, hogy már nem olyan kockás a hasuk, már nem olyan fittek és fiatalosak, mint régen. Egyes férfiakat olyan komolyan érinti ez a felismerés, hogy szinte teljesen megváltoznak ezután, és ennek akár komoly következményei is lehetnek.


Ez az időszak általában a 40 éves kor eljövetelével következik be. Ilyenkor a reakciók eltérőek lehetnek, ám vannak olyan tipikus jelek, amik a legtöbb férfinél észrevehetők ebben az életszakaszban.


Elkezd panaszkodni

 

A férfi, aki eddig mindig vidám volt, és teljesen elégedett volt az életével, hitelen teljesen megváltozik, mindennel elégedetlen, különösen az életével. A munkájában már nem leli örömét, minden nap unalmassá és fárasztóvá válik. Nem látja értelmét az életnek, szinte depresszió jellegű tüneteket produkál. Ilyenkor valami drasztikus változásra vágyik a férfi, például az eddigi munkahelyén felmond, és egy teljesen új dologba vág bele.


Sajnos a nők ezt pedig nem veszik elég komolyan, ami nagy baj. Ráhagyják a férfiakra ezeket a változásokat, és éppen ezzel taszítják teljesen el maguktól őket. Érdemes ilyenkor több figyelmet szentelni rájuk, ezzel pedig érzik azt, hogy fontosak számunkra.

 

 

Túl sokat rágódik a múlton

 

A férfiak gyakran a negyvenes éveik elején jönnek rá arra, hogy az álomélet, amit fiatalon elképzeltek maguknak, sajnos nem valósult meg, és túl öregnek érzik magukat ahhoz, hogy most álljanak neki változtatni, és új életet kezdeni. Ilyenkor gyakran elkezdenek a múlton rágódni, hogy mi lett volna, ha például egyetemre mennek, vagy éppen nem házasodnak össze a feleségükkel… Ebben az esetben is nagyon fontos, hogy megértőek legyünk, hallgassuk meg a problémákat, és hívjuk fel a figyelmet a pozitív dolgokra a párunk életében.


Más nőkre gondol

 

Ha azt veszed észre, hogy a párod vagy férjed elkezd kimaradni, nem tudod, hogy pontosan merre jár, gyanús telefonhívásokat bonyolít, és furcsán viselkedik, és emellett teljesen elhanyagoltéged, akkor sajnos előfordulhat, hogy egy másiknő van a képben. A férfiak többsége, aki kapuzárási pánikkal küzd, ilyenkor jön rá, hogy nem élte ki magát teljesen, szeretne új dolgokat megtapasztalni, ezért más nőknél keresi a boldogságot. Fontos, hogy meglegyen közöttetek a normális kommunikáció, hiszen ha nincs meg, akkor előfordulhat, hogy akár válás vagy szakítás is lehet ennek a vége.

 

 

Megváltozik a külseje

 

A kapuzárási pánik egyik legfőbb jele, hogy a párodnak hirtelen teljesen megváltozik a külseje. Az évek óta megszokott frizura most más lesz, olyan ruhadarabokat visel, amiket eddig esze ágában sem jutott volna felvenni. Elkezd konditerembe járni, és sokkal többet figyel a külsejére, mint eddig. Ebben az esetben is fontos a türelem, és az is, hogy légy vele maximálisan őszinte, de ne támadd le!

 


Elkezd káros szenvedélyeknek hódolni

 

Egyre gyakrabban néz a pohár fenekére, de előtte szinte alig ivott alkoholt? Ez is a kapuzárási pánik egyik jele! Nagyon fontos, hogy ezt időbe felismerjük, hiszen komoly következményei lehet annak, ha a szőnyeg alá söpörjük a problémát!

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

 10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

2019-03-18

10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

Talán te is azok közé tartozol, akik forgatják a szemüket egy ilyen cím láttán, pedig néhány kedves szóval nagyon sokat tehetsz azért, hogy a párod jobban érezze magát, boldogabb legyen. Elég pár egyszerű szó, mondat és erőlködés nélkül tudathatod vele, mennyire értékeled.

11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni

2019-03-13

11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni

Sokszor megtörténik: van egy fiú barátunk és azon gondolkozunk, vajon lehetne-e több belőle. Ha megvan a kémia, élvezitek egymás társaságát és nagyon jól kijöttök egymással, adja magát a kérdés, hogy miért ne emelhetnétek új szintre a kapcsolatotokat. Lehet ez olyasvalaki, akit már régóta ismersz és olyan is, akivel csak most találkoztál. Bárhogy i

Ezeket NE csináld szakítás után

2019-03-12

Ezeket NE csináld szakítás után

Egy szakítás mindig nehéz, időre van szükség túljutni rajta, de hidd el, könnyebb lesz. Addig is, amíg még friss az élmény, kerüld el ezeket az általános hibákat, amit az újonnan lett szinglik általában elkövetnek.

Egy boldog párkapcsolat titkai

2019-03-12

Egy boldog párkapcsolat titkai

Az emberekbe be van programozva az igény, hogy intim viszonyokat alakítsanak ki, szeressenek valakit és szeretve legyenek. Akkor is, ha egy stabil, hosszú távú kapcsolatban élsz, vagy az első csodálatos hónapokat éled át egy új szerelemben, néhány rutin, kapcsolati cél fenntartása segít, hogy egy következő szintre lépjetek és a kapcsolatotok megerő

Különbségek a szerelem és szeretet között

2019-03-07

Különbségek a szerelem és szeretet között

Szeretni valakit és szerelmesnek lenni hasonló érzés, néhány jelentős különbséggel. A szerelem eredhet rajongásból, birtoklási vágyból, de akár megszállottságból is, ami miatt elképesztő magasságokat és mélységeket lehet megtapasztalni. Míg másfelől igazán szeretni valakit, mindezen túlmutat. Azt akarod, hogy fejlődjön, a hibái mögé látsz, és látod

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy egy férfi szerelmes

2019-03-07

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy egy férfi szerelmes

A férfiak és nők másként mutatják ki szerelmüket és érzéseiket, máshogy gondolkodnak, ami néha zavaró lehet a nők számára. „Tegnap még ő volt a legkedvesebb pasi a világon, ma meg egy komplett idióta, nem értem.”- mind hallottuk már ezt a mondatot egy barátnőnktől. A férfiak is emberek, így nekik is vannak jobb és rosszabb napjaik, de ez nem jelen

Címlapon Mutatunk néhány igazán különleges, tél inspirálta körmöt!
2018.11.26. Trend és stílus
A legszebb tél inspirálta körmök, amiket imádni fogsz Legújabb cikkek A 14 legerősebb természetes antibiotikum A 14 legerősebb természetes antibiotikum  10 dolog, amit minden férfi szívesen hall
2019.03.18. Párkapcsolat
10 dolog, amit minden férfi szívesen hall 24 dolog, ami 10 perc alatt kész van
2019.03.18. Utánajártunk
24 dolog, ami 10 perc alatt kész van
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 177

Átlagos értékelés: 4.7