Egy harminc napos kihívás a formás karokért

30 napos kihívás a formás karokért!

helloladies.hu

Mindenkinek teljes szívből merem ajánlani ezeket a harminc napos kihívásokat, hiszen rengeteg motivációt fog adni, és utána sokkal könnyebb lesz minden! Most a karedzés kerül a középpontba, tarts velem!

Gyönyörű karok harminc nap alatt!

Olyan remek gyakorlatokat hoztam nektek, amelyeket én is szeretek és ráadásul mindegyik otthon végezhető! Nem kell hozzájuk semmi más, csak te magad, úgyhogy tedd végre félre a kifogásokat és vágj bele!

 

Szerintem ezek a harminc napos kihívások mindenkinek nagyon sokat segítenek, hiszen minden nap motiválnak, és rosszul fogod magad érezni, ha kihagysz akár egyetlen napot is!

 

Most pedig térjünk rá a karedzés kihívásra, mindenkinek ajánlom, főleg azért, mert a legtöbb nő szokása, hogy elhanyagolja a karját, csak hasra és popsira edz. Nagyon furcsán fogsz kinézni a strandon feszes popsival, lapos hassal és löttyedt karral, szóval mindenképpen kellenek neked ezek a gyakorlatok! A jó az benne, hogy kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott gyakorlatok, direkt nem írok súlyokat sehova, mert ez nagyban függ az edzettségi szintedtől.

 

Nem kell megijedni és azonnal vásárolni súlyzókat, otthon is biztosan fogsz olyan tárgyat találni, amivel tudod helyettesíteni azt! A súlyt úgy válaszd meg, hogy jól kifáradjon a karod, de azért tudd végigcsinálni a gyakorlatokat, fontos, hogy az utolsó pár ismétlés nehezebben menjen, mivel ha simán megy az is, akkor nehezebben fogsz fejlődni!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Alakformálás Edzésmódok