notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Van közös jövőtök? Ezt a 9 kérdést tedd fel magadnak, és kiderül

Van közös jövőtök? Ezt a 9 kérdést tedd fel magadnak, és kiderül

helloladies.hu
hirdetes

Ha te is égetted már meg magad korábbi kapcsolataid során, érdemes már az elején feltenni néhány kérdést, vajon a mostani srác ér-e annyit, hogy rá szánd az idődet. Hogy kitaláld van-e jövője a kapcsolatnak, az alábbi kérdéseket gondold át, és legyél teljesen őszinte magaddal!

Van közös jövőtök? Ezt a 9 kérdést tedd fel magadnak, és kiderül

Ezt a 9 kérdést tedd fel, mielőtt nagyon belemélyednél egy kapcsolatba


Támogatja a karrieredet?


Legyél biztos benne, hogy nincsenek idejétmúlt elképzelései a nemi szerepekről. Nem csak azt érdemes tudni, hogy támogat-e abban, amit csinálsz, hanem, hogy támogatja és elfogadja-e, amit a karriered megkövetel tőled, vagy ahová a jövőben vezetni fog. Ha havonta el kell utaznod egy másik országba, neheztelni fog emiatt? Hajlandó lenne elköltözni veled egy másik városba/országba, ha áthelyeznek? Nagyon fontos tisztában lenni ezekkel a dolgokkal minél hamarabb, főleg, ha imádod a munkádat. Ugyanez igaz visszafelé is, tehát azt is át kell gondolni, te elfogadod-e a munkáját, és hajlandó vagy azokra az áldozatokra, amiket ez esetlegesen megkövetel tőled is.

hirdetes


Milyen a kapcsolata a családjával?


Minden család más, de ha látod, hogyan bánik a rokonaival, abból következtethetsz arra, milyen lesz, ha összeházasodtok, és megalapítjátok a saját családotokat. Ridegen, és távolságtartóan viselkedik velük? Akkor lehet, hogy tart az elköteleződéstől. Túlságosan is bevonja őket a saját életébe? Lehet, hogy nem akarsz mama kicsi fiával kezdeni, vagy a velejáró, minden lében kanál nővérével, akit le se tudsz rázni magatokról.

hirdetes


Milyen céljai vannak?


Jó tudni, hogy ő is az a fajta pasi-e, aki egy bizonyos szintnél nem adja alább a büszkesége miatt, ha munkáról van szó. Vagyis, ha elvesztené a munkáját, hajlandó lenne elvállalni egy olyan állást, ami esetleg nem olyan megbecsült annak érdekében, hogy pénzt keressen? Hajlandó lenne a hétvégeken is dolgozni, ha az nagyobb anyagi biztonsághoz vezet? Milyen tervei vannak az életre vonatkozóan? Ez zavar téged, vagy megnyugtat? Ha összeházasodtok, valószínűleg 100%-ig biztos akarsz lenni benne, hogy ugyanazok az elképzeléseitek a munkával, tanulással és az átmeneti pénzügyi nehézségekkel kapcsolatban.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ezeket a dolgokat kell megtenned, hogy rád találjon a szerelem

2019-08-14

Ezeket a dolgokat kell megtenned, hogy rád találjon a szerelem

Keresed az igazit, de nem sikerül megtalálnod a nagy Ő-t? Adunk néhány szuper tippet, amivel garantáltan rád fog találni a szerelem!

Megcsalt a párod? Ez fog történni veled!

2019-08-13

Megcsalt a párod? Ez fog történni veled!

Ha valakit megcsal a párja, nem egyszerű feldolgozni, és a megcsalt nők többsége úgy gondolja, mindig a harmadik fél a hibás. Egy kutatás alapján azonban jobban jöhetsz ki a dologból, mint gondolnád!

Jelek, hogy a kapcsolatnak hamarosan vége lesz

2019-08-16

Jelek, hogy a kapcsolatnak hamarosan vége lesz

Aggódsz a kapcsolatod egészsége miatt? Vannak dolgok, amik zavarnak, és azon agyalsz, vajon együtt fogtok-e maradni? Idővel minden kapcsolat megváltozik, de észre kell venned a negatív változásokat, amiktől teljesen tönkre mehet.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy ideje szakítani

2019-08-13

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy ideje szakítani

Egyszer minden véget ér. Még a jó dolgok is. Így működik a világ. Semmi sem örök. Lehangoló, ugye? És ez igaz a kapcsolatokra is. Viszont vannak egyértelmű, figyelmeztető jelek amelyek arra utalnak, hogy lépni kell. Persze vannak olyan problémák, amelyeket meg lehet és meg is kell egy kapcsolatban oldani, de vannak olyan tények, amiken nem fogsz tu

Azt akarod, hogy szeressen? Ezek a technikák segítenek!

2019-08-13

Azt akarod, hogy szeressen? Ezek a technikák segítenek!

Kevesebb, mint egy másodpercbe telik beleszeretni valakibe. Ha szerelmes vagy, nagyon frusztráló lehet úgy érezni, hogy észrevétlen maradsz. Azonban nem remélheted a kívánt figyelmet, hacsak nem vagy hajlandó tenni érte. Nem lehet valakire rákényszeríteni, hogy szerelmes legyen, de lehetővé teheted, ha hajlandó vagy erőfeszítést tenni érte.

A férfiak akkor is szakíthatnak, ha még szerelmesek

2019-08-12

A férfiak akkor is szakíthatnak, ha még szerelmesek

A szerelem bonyolult. Miért hagyják el a férfiak a nőket, mikor olyan nehéz megtalálni a szerelmet, és sok bátorság kell hozzá? A férfiaknak talán még nehezebb is megbirkózni ezzel az érzéssel, mint a nőknek. Ha egy férfi szerelmes lesz, számításba kell vennie, mit élhet át azzal, hogy megnyílik. Megéri ez a kockázat?

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
353 483
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 003 650
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 99

Átlagos értékelés: 5.0