notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezt a 8 kérdést tedd fel az első randin a válóperes ügyvédek szerint

Ezeket kérdezd meg az első randin - a válóperes ügyvédek szerint

helloladies.hu
hirdetes

Kevés embernek van élesebb szeme a kapcsolatok piros zászlóihoz, mint egy válóperes ügyvédnek. Ők ugyanis elsőkézből láthatják, hogy a személyes ellentétek milyen gyorsan fordulnak át akkora haragba, hogy az egyik fél ki akar szállni. Ez az oka annak, hogy meglepően jó randizással kapcsolatos tanácsokat tudnak adni. Pedig milyen logikus! Elmondták véleményüket arról, mik azok a kérdések, amiket mindenképp érdemes feltenni már az első randin, ha el akarjuk kerülni, hogy olyan kapcsolatba kezdjünk, aminek válás lesz a vége.

Ezt a 8 kérdést tedd fel az első randin a válóperes ügyvédek szerint

Ezt a 8 kérdést tedd fel az első randin a válóperes ügyvédek szerint


Mikor beszéltél utoljára a testvéreiddel, vagy a szüleiddel?


Fontos találni arra egy alkalmat, hogy megkérdezhessük a partnerünktől, milyen közel áll a családjához. Rengeteg olyan válást látni, aminek oka, hogy az egyik fél annyira szoros kapcsolatot ápol a családjával, ami már káros a kapcsolatra nézve, hiszen őket elé helyezi és nem igazán húzza meg a határokat. Ha már egyszer házasok vagytok, a házasságot védeni kell, és prioritásnak kell lennie. A másik oldal felől közelítve, az, ha valakinek rossz a kapcsolata a családjával rendellenességeket jelenthet a személyiségében és előre jelezheti, hogy nem képes egy kapcsolatot hosszú távon fenntartani.

hirdetes


Házas vagy?


Komolyan, kérdezd meg. A különélés azt jelenti, hogy még nem váltak el, és lehet, hogy nem is fognak, ez csak egy átmeneti összeveszés, ami alatt gondolta, kipróbálja a randizást. Annak, akivel randizol, határozottan egyedülállónak kellene lennie.


Mit szeretsz leginkább a munkádban?


Kérdezd a munkájáról: Büszke arra, amit csinál? Szenvedéllyel csinálja? Vagy munkáról munkára vándorol? A munkájával él házasságban, és csak kevés idő marad arra, hogy összebújjatok egy hideg vasárnap reggelen, elutazzatok, vagy csak 20 percig tud nézni úgy egy filmet, hogy ne fusson át az emailjein? Piros zászló.

hirdetes


Hogy végződött a legutóbbi kapcsolatod?


Ha csak arról beszél, hogy minden a másik hibája volt, az piros zászló. Keress inkább olyat, aki hajlandó beismerni, hogy neki is része volt abban, hogy a kapcsolat megbukott. Ez mutatja az alázatosságot, őszinteséget és képességet a változásra, ami mind nagyon fontos tényező egy kapcsolatban.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Összetört az álom: Szerelem első látásra nem létezik

2019-09-16

Összetört az álom: Szerelem első látásra nem létezik

A szerelem első látásra egy nagyon népszerű romantikus kifejezés. Lehet, hogy néhányan megkérdezték már tőled, hiszel-e benne, és a romantikus vígjátékok forgatókönyvírói ugyanolyan lelkesedéssel járják körbe a témát időről-időre, de szkeptikusként azért vannak kétségeink ezzel kapcsolatban. Rómát sem egy nap alatt építették fel, és egy erős, szere

Ilyen hatással van a testedre fizikailag a szakítás

2019-09-10

Ilyen hatással van a testedre fizikailag a szakítás

Egy romantikus kapcsolat vége a test és az agy számára is nagyon stresszes. A fájdalom egészen mélyre hatol, és lehet, hogy úgy érzed, soha többé nem leszel képes szeretni, de ezek csak az érzelmi tünetei a szakításnak. Csak nagyon kevés ember gondolna úgy egy szakításra, mint pozitív tapasztalatra, hacsak nem ők azok, akik meghozták ezt a döntést.

A bologtalan gyerekkor hatása kapcsolatainkra

2019-09-09

A bologtalan gyerekkor hatása kapcsolatainkra

Szüleink szeretete természetes kellene hogy legyen, és hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy minden szülő szereti a gyerekét, tudja hogyan mutassa ezt ki, és tudja mi kell a gyerekének. Ez azt feltételezi, hogy minden szülő megfontolt, felelősségteljes felnőtté vált, mindenféle múltbeli érzelmi probléma nélkül, ami hatással lenne rá. Sajnos, nem ez a

Nem kötelezi el magát melletted? Hagyd ott!

2019-09-03

Nem kötelezi el magát melletted? Hagyd ott!

Nagyon szuper kilépni a randizás világába, megbocsátani azoknak, akik átvertek és megpróbálni működtetni a dolgokat azzal a makacs sráccal, akin úgy tűnik egyszerűen nem tudsz túljutni. De ha már mindent megtettél, mégsem változik semmi, csak a továbblépés marad az egyetlen opció. itt van, miért jött el az ideje, hogy elengedd azt a srácot, aki nin

Így maradjon meg köztetek a kötődés, még ha nehéz időszakon mentek is át

2019-09-03

Így maradjon meg köztetek a kötődés, még ha nehéz időszakon mentek is át

Ha te, vagy a partnered nehéz időszakon mentek keresztül, nehéz fenntartani a szeretetet és a kötődést, amikor szembe kell néznünk a mindennapi problémákkal, stresszel, és a gondolataink mindig máshol járnak, vagy ha az élet egyszerűen csak összekuszálódott körülöttünk. Mégis, akár eredjen a probléma a kapcsolatból, akár külső oka legyen, lehetsége

Ilyen hatással van a szerelmi életedre, ha zárkózott vagy

2019-09-02

Ilyen hatással van a szerelmi életedre, ha zárkózott vagy

Zárkózottnak lenni azt jelenti, hogy néha másokkal lenni megterhelő számunkra, és szükségünk van egyedül töltött időre is, de nem feltétlenül vagyunk szégyellősek. Lehet, hogy nem szeretünk annyira kimozdulni, mint az extrovertált személyiségű emberek, de mi is élvezzük mások társaságát, csupán magunkra és a gondolatainkra is szeretünk időt szánni.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
222 770
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 344 178
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 100

Átlagos értékelés: 5.0