notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Könnyűvérű lány vagy, ezért nem kellesz senkinek igazán.

hirdetes

Keresitek, kutatjátok, de nem találjátok a boldogságot! Ti vagytok a könnyűvérű lányok!

Bettina

Könnyűvérű lányok, akiktől mindent el lehet venni...csókot, gyönyört, élvezetet...amit csak akar a férfi. 

könnyűvérű lányok

Könnyűvérű lányok

Könnyűvérű lányok, kiknek csókból van az álmotok. Semmi máshoz nem értetek azon kívül, hogy a boldogságot hajszoljátok, de a nagy hajszolás mellett nem tanuljátok meg igazán, hogy kell megélni a boldogságot, de még felismerni sem tudjátok. Ami nektek jut csak egy rapid flow élmény, ahol olyan kapcsolatokat alakítotok ki, amiben sosem lesztek ti „A Nő” csak egy kisbetűs nőcske, nőcske a sok kisbetűs nőcske közül. 

 

Felhívom a figyelmetek könnyűvérű lányok arra, hogy titeket úgy dobnak el a férfiak, mint a cigaretta csikk végét, égve, de már elhasználva, majd egyet taposva rajta. Mire számítottál könnyűvérű lány? Hogy majd jön érted a herceg, ki megbecsül és a tenyerén hordoz? Arra számítottál, hogy ragyogó szemekkel és pezsgő izgalommal bontja ki a magasztos csomagolást? Egy herceg csak egy hercegnővel bánik így, akarom mondani A Hercegnővel, s nem a könnyűvérű nőcskékkel… Ismerős a forgatókönyv, hogy a férfi távozik, hirtelen sok lesz a munkája, majd nem veszi fel a telefont, nincs ideje üzenetekre válaszolni, egyáltalán nem akar már tőled semmit, nem kér már többet ez pillanatig sem a könnyűvérű lányból, aki az asztalon kellette magát kezében a piás üveggel, és akitől el lehetett venni mindent azon az éjjelen. 

hirdetes

könnyűvérű nőcske

 

Mindent el lehetett lopni ettől a lánytól, testet és gyönyört egyaránt, de egy kis odaadást is. Ez a könnyűvérű lány is a királyfit várta, de legalább a hős herceget. Viszont amikor sokáig nem jött sem a királyfi, sem a herceg a könnyűvérű nőcske már beérte a sok olcsójánossal, míg azok bántották, kihasználták, durvák voltak vele és a sok ki be csomagolás során értékét vesztette a szemrevaló bájosság, a buja ártatlanság. Már azon gondolkodott, hogy talán benne van a hiba? Mert ezt a díszcsomagolást már annyian letépték, annyian összegyűrték,  annyian kidobták már, hogy elvesztette szépségét, fényességét, kápráztató mivoltát. Az agyonhasznált könnyűvérű lány talán még egy alkalomra megteszi, de a kiégett lélek már az olcsójánosnak sem kell hosszútávon. 

hirdeteskönnyűvérű lány


A könnyűvérű lányok mindig elérhetőek, mindig ráérnek, mindig jönnek első szóra, mindig ők telefonálnak. Pedig tudhatnák, hogy a férfiak már csak ilyenek, ők nem akarnak birtokolni egy könnyen kapható nőt, ők nem akarnak olyan könnyűvérű nőt maguk mellé, akik már össze lettek gyűrve többször is.  Ők is a különlegest akarnak, ami csak ritkán elérhető. Limitált kiadásra vágynak, nem kell tökéletesnek lennie, de különlegesnek és egyedinek annál inkább. 

Kedves könnyűvérű lány! Döntsd el, hogy különleges leszel, vagy maradsz az akit igazán senki nem becsül és senki nem értékel. Maradsz a vodkás üveges, asztalon táncoló, egyéjszakás könnyűvérű vagy a különleges és értékes gyémánt leszel, akit megbecsülnek. 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes