notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

5 dolog amit ne tegyél szakítás után, mert biztos, hogy megbánod.

hirdetes

Kötelező a drasztikus változás egy szakítás után? 5 dolog amit ne tegyél szakítás után

Bettina

Lányok, ugye mindenki ismeri az a helyzetet amikor egy szakítás után meggondolatlanul rossz döntést hoz? Amikor olyat csinálsz amit megbánsz néhány hét vagy hónap múva, de akkor jó döntésnek tűnt. Hát igen, valljuk be, hogy erre hajlamosak vagyunk...

szakítás után

5 dolog amit ne tegyél szakítás után

Sokszor éreztük már szakítás után, hogy itt a vég és sose leszünk már szerelmesek, nem fogunk tudni mást szeretni vagy esetleg, hogy majd minket nem fog senki tudni úgy szeretni mint az előző párunk. Ahányszor éreztük ezt késöbb ez annyiszor dőlt is meg. Igenis fogsz tudni úgy szeretni, igenis fognak téged is úgy szeretni, sőt lehet, hogy sokkal jobban. Amikor kilátástalannak %tűnik az élet egy szakítás után, hát valljuk be, hogy sokszor meggondolatlanul döntünk és hajlamosak vagyunk sokadjára is ugyan azokat a rossz döntéseket hozni. Mik ezek a rossz döntések amikre érdemes jobban figyelni? Olvasd végig a cikket, és raktározd el magadnak. 

#1 amit ne tegyél szakítás után: Társaságfüggés

Nem kell egyből felkeresni az összes szingli barátnődet és megosztani mindenkivel a problémáidat. Persze jó az, hogyha ott van néhány barátnő melletted, akik tudnak segíteni abban, hogy elfedkezz a szakításról, de ne a társaságba menekülj. Próbálj meg saját magaddal is időt tölteni, hogy át tudd gondoloni a történéseket, hogy meg tudd élni az érzéseidet és legfőképpen, hogy tisztán lásd az magad előtt lévő utat. Amikor a barátnőkbe temetkezünk, elmegyünk velük bulizni és egyéb programokat szervezünk. Erre tökéletesen kicsinosítjuk magunkat, mintha Oscar átadóra mennénk és elárasszuk vele a közösségi oldalainkat, hogy megmutassuk mit veszített. Lányok… sajnos ez senkit nem érdekel, sőt a fiúk ezen általában csak nevetnek. Nincs szükségük arra, hogy lássák azt, hogy te jól érzed magad, sőt ők azt látják ebbe, hogy menekülsz. Egy normális férfi nem szereti amúgysem azt, ha egy lány a közösségi médiában akar bizonyítani, mert neki nem ott kell. 

hirdetes

#2 amit ne tegyél szakítás után: Ne írogass neki! 

A visszafogadásért könyörgő üzenetek 99%-ban nem hoznak várt eredményt. Sőt, igaz a mondás: Aki nem keres, annak nem hiányzol. Ne kezdj el hosszú üzeneteket írogatni arról, hogy mennyire szereted és helyre lehet hozni azt ami elromlott. Nem véletlenül mentetek szét és nem egy tárgy vagytok, hogy megjavítsátok azt ami nem megy. Ha a javítás alatt azt érted, hogy megváltozol vagy azt, hogy a másik változzon meg akkor nagyon rossz úton jársz. Egy egészséges kapcsolatban nem akarjátok a másikat megváltoztatni, erre nincs szükség. Úgy szeretitek egymást, ahogy van a másik. Tehát ne írogass felesleges üzeneteket, ha szeretne beszélni veled akkor keresne, de a könyörgés egy kellemetlen és zavaró dolog. Valószínüleg nem örül az ilyen üzeneteknek. 
 

3# amit ne tegyél szakítás után: Ne és ismétlem NE vágasd le a hajd!!!!

Lányok árulja el valaki, hogy egy szakítást miért a hajatok bánja meg? Mit tett ő, hogy ilyen fájdalmas dolgot teszel vele? Miért a hajatoknak kell mindig megbánnia egy rossz kapcsolatot? Amikor a nagyon szép hosszú hajú lányok levágják vállig a hajukat...érthetetlen. Ne vágasd le, adj időt magadnak, hogy feldolgozd a szakítást, de hidd el ebben egy hajvágás nem fog tudni segíteni. És kérlek lányok, soha ne festessétek a totál ellenkezőre a hajatokat ilyenkor, mert ez is gyakori! Szép sötét hajadat ne festd szőkére és fordítva se, a szőke hajadból se akarj feketét! Ne tedd tönkre a gyönyörű hajad. 

hirdetes

4# amit ne tegyél szakítás után: Életmód rossz irányba való változása.

Szakítás utáni elhízás – gyakori és szörnyű dolog. Ha egy szakítás miatt vagy arra hajlamos, hogy rengeteg mennyiségű gyors kaját, rendelt ételt és édességet halmozz magadba, akkor muszáj ügyelned arra, hogy ehhez megfelelő mennyiséget mozogj! Nagyon sok olyan lány láttam, akik elkezdték az amúgy egészséges életmódjukat hátra hagyni és halmozták az olyan ételeket, amit előtte maximum szökőévente engedett meg magának. Ilyenkor nagyon gyorsan szaladnak fel a kilók, amit utána nagyon nehéz lesz letornázni. Figyelj oda egy szakítás után is az egészséges táplálkozásra, hogy mindig jól nézz ki! 

5# amit ne tegyél szakítás után: Mit mondasz másoknak?

Ügyelj arra, hogy akkor is ha megbántottak, ne beszélj a volt párkapcsolatodról csúnyán. Egy igazi nő nem beszél senkiről csúnyán, nem szíd senkit, főleh olyan személyt nem akivel már nincs kapcsolatban. Legyél mindig kedves és inkább tárgyilagosan fogalmazd meg, ha rákérdeznek, de ne kezdd el szídni és negatív tulajdonságokkal felcímkézni. Nem illik, te sem szeretnéd ha a szakítés miatt csúnyán beszélne rólad a volt párod. Figyelj arra, hogy ezt te se tedd. Így fogsz tudni mások szemében egy erős nő maradni, és nem azt fogják látni rajtad, hogy össze törtél ezért kezded el szídni. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes