notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Elmondjuk honnan tudhatod hogy a kémia meg van a pasival, Kémia két ember között, Ezek a jelek mutatják hogy szikrázik köztetek a kémia

hirdetes

Jelek, hogy tagadhatatlanul meg van köztetek a kémia

helloladies.hu

Honnan tudhatod, hogy valakivel megvan-e a kémia? Néha egyszerűen csak találkozunk valakivel és valami megmagyarázhatatlanul hozzá húz. Szikrák röpködnek, és olyan, mintha az egész világ lelassulna és valahogy érzed, hogy ő is ugyanezt érzi. Ez egy azonnali kapcsolat, egy ösztönös kötődés, és annyira erős, kézzelfogható, hogy lehetetlen figyelmen kívül hagyni. De nem sokkal ezután kételyek merülnek fel. Tényleg kölcsönös volt a vonzódás? Nem mindig könnyű biztosan tudni. Ha ezeket az erős érzelmeket tapasztalod és nem vagy benne biztos, mi lehet belőlük, csak figyelned kell. Ha valós, az alábbi jelekből tudhatod, hogy meg van két ember között a kémia.

Jelek, hogy kémia van köztetek

7 jel, hogy két ember között megvan a kémia


Testbeszéd


A nonverbális kommunikáció éppolyan fontos, mint a verbális. Képzeld csak el például, hogy azt mondod sajnálom, miközben keresztbe teszed a karjaidat, összehasonlítva azzal, ha nyitott testtartással kérsz bocsánatot. Hatalmas a különbség, igaz? Továbbá a nonverbális jeleket nehéz irányítani – átgondolhatod a szavaidat, de ahhoz nagyon tudatosnak kell lenni, hogy a test természetes reakcióit és mozdulatait is kontrolláljuk. Ezért is játszik olyan nagy szerepet abban, hogy kiszúrjuk a kémiát.

hirdetes
Néhány árulkodó jel két ember között:

  • Egymás felé dőlnek
  • Elpirulás
  • Ajkak piszkálása
  • Izzadt vagy izgő-mozgó kéz
  • Haj piszkálása
  • Folyamatosan keresztbe és vissza tett lábak


A testbeszéd őszinte. Sok dolgot elárul, amit próbálunk rejtegetni, és az apró jelek leleplezik a vonzódást, és kémiát még akkor is, ha a szavak nem. Ha hasonló a testbeszédetek, az egy jó jel.


Ugratás


Gyerekes is lehet, de általában azt mutatja, hogy a másik érdeklődik irántad. Olyan apró, finom jelentése lehet, amire akár nem is figyelsz, pedig sokat számít. Felnőttként azért csináljuk, hogy felhívjuk a figyelmet, reakciót váltsunk ki és megteremtsük a kapcsolatot, összhangot. Néhány példa:

hirdetes
  • játékos kötekedés
  • enyhén meglökni a másikat
  • aranyos nevekkel illetni

Azt tartsd észben, hogy soha nem támadó, vagy bántó szándék van mögötte ilyen esetben, inkább csak kifejezi a vonzódást, egy viccesebb formában. Az is lehet, hogy valaki egy öreg házaspárnak hív titeket a civódások miatt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron akarjon férjhez menni!

2020-09-14

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron...

A nyári szertartások is nagyon gyönyörűnek, de megvan a maguk negatív oldala is. Mutatunk 10 jó okot, amiért megéri inkább télen tartani az esküvőjét.

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!


Csajos Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Randi Szerelem