Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

helloladies.hu
hirdetes

Amellett, hogy belekeveredhetsz a kellemetlen háborúkba és abba, hogy rajta kapjanak leskelődésen, a közösségi média kínos helyzetek egész új világát nyitja meg előttünk. Elmondjuk, hogy kezeld ezeket.

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

A barátaid olyan események képeit posztolják, ahova nem hívtak meg


Görgetsz és látsz egy képet, amin a barátaid valami olyasmit csinálnak, amire nem hívtak meg. Lehet, hogy rosszul esik, de tartsd észben, hogy nem ismered a körülményeket, lehet, hogy azt gondolták, nem érdekelne, vagy nagyon hirtelen ötlet volt. Emlékezz rá, hogy nem kell mindig mindent együtt csinálnotok. Minden csoportnak megvan a joga, hogy eldöntse, kivel akarja együtt tölteni az aznap estét. Ha mégis nagyon bánt, mert ez az első alkalom, hogy a legjobb barátaid összejöttek nélküled, hívd fel a hozzád legközelebb állót, és kérj magyarázatot. Ne legyél mérges, csak komolyan kérdezd meg, hogy miért hagytak ki.


Valaki negatív hozzászólást hagy a posztod alatt

hirdetes


Egyszerűen kitettél egy posztot, de valaki egy bántó kommentel reagál rá, kritizálva téged. Mielőtt dühből válaszolnál neki, olvasd újra a posztodat és töröld, ha véletlenül olyan fennhangja volt, ami nem volt szándékos. Nehéz a hangsúlyt érzékeltetni írásban, ezért ha a másik félreértette, magyarázd el neki, de ezt szemtől-szemben, vagy telefonon tedd meg, mert ha folytatod a párbeszédet a virtuális térben, az nem fog segíteni, csak egy olyan meccs lesz a vége, amit az egész világ láthat, és élvezettel olvashat.


Elmerülsz valaki adatlapjában, és véletlenül nyomsz egy like-ot


hirdetes
Belemerültél egy olyan ismerős régi képeinek nézegetésébe akivel jó ideje nem beszéltél, és az egyik posztját véletlenül be like-olod. Ne borulj ki, valószínűleg semmi komolyat nem fog mögé gondolni, végül is erre való a közösségi média, nézelődésre és görgetésre, ezért teszünk ki dolgokat. Mindenki leskelődik mások után Facebook-on, akár bevallja, akár nem. A másik valószínűleg örülni fog, hogy végig nézted egy csomó képét.


A barátod nem válaszolt az üzenetedre


Napokkal ezelőtt küldtél egy üzenetet egy barátodnak, de azóta sem hallottál róla. Ne vonj le messzemenő következtetést, lehet, hogy nem nézi olyan gyakran az üzeneteit, vagy véletlenül elfelejtett válaszolni. Hívd fel, vagy küldj egy sms-t és rögtön kiderül, mi a helyzet.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Gyakori és ijesztő, de ártalmatlan tünetek

2019-05-16

Gyakori és ijesztő, de ártalmatlan tünetek

Hajlamosak vagyunk egyszerű tünetek mögé komoly dolgokat bemagyarázni, pedig sokszor ezek teljesen ártalmatlanok. Mielőtt hagynád, hogy doktor Google meggyőzzön arról, hogy a fejfájásod agydaganat miatt van, nézd meg milyen más megnyugtató magyarázat van erre, és más gyakori tünetekre.

Ezeket a dolgokat elég gyakran mikrózzuk - pedig nem kellene

2019-05-15

Ezeket a dolgokat elég gyakran mikrózzuk - pedig nem kellene

Ha rossz ételeket, tartókat, edényeket, vagy csészéket teszel be a mikróba, attól megbetegedhetsz, kiteszed magad a káros kémiai anyagoknak, sőt még akár tűz is keletkezhet. Kövesd az alábbi tippeket, hogy elkerüld a veszélyes mikrós baleseteket.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy telefonfüggő vagy

2019-05-14

Ezek a jelek arra utalnak, hogy telefonfüggő vagy

Biztosan te is ismersz olyan embereket, akikről azt gondolod, hogy telefonfüggők. Manapság egyre gyakoribb jelenség, hogy mindig, minden helyzetben a kezünkben van a telefon, és azt nyomkodjuk ahelyett, hogy másokkal beszélnél, vagy az utat figyelnénk. Még ha nincs is napi 24 órában nálad a telefon, lehet, hogy téged is érint ez a probléma? Az első

Ezek a dolgok idegesítik a bolti dolgozókat

2019-05-13

Ezek a dolgok idegesítik a bolti dolgozókat

Ha valaha dolgoztál már szupermarketben, tisztában vagy vele, milyen nehéz tud lenni. Az igazság az, hogy ellentétben a híres mondással, a vásárlónak nincs mindig igaza, különösen igaz ez az élelmiszerboltokban. Mivel mindenkinek be kell valahol vásárolni, a legkevesebb amit tehetünk, hogy nem nehezítjük a pénztárosok, árufeltöltők, és egyéb áruház

Ezeket hazudjuk napi szinten mindannyian

2019-05-09

Ezeket hazudjuk napi szinten mindannyian

Valamikor azért hazudunk, hogy szerethetőbbnek tűnjünk. Hazudunk, ha próbálunk hozzáértőnek tűnni. És néha azért hazudunk, mert úgy sokkal könnyebb. Következzen néhány a kedvenc füllentéseinkből.

Hibák, amikkel kinyírjuk a telefonunkat

2019-05-08

Hibák, amikkel kinyírjuk a telefonunkat

Lehet, hogy te is azt hiszed, ha folyamatosan töltöd a telefonod, az jó dolog, de valójában nem. Ismerd meg azokat az apró kis dolgokat, amik megrövidítik egy telefon élettartamát. Mivel a legtöbben ragaszkodunk a telefonunkhoz, ha már megszoktuk, és mivel elég drágák az új készülékek, érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy minél tovább has

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
200 179
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 177 774
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 148

Átlagos értékelés: 4.7