Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

helloladies.hu
hirdetes

Amellett, hogy belekeveredhetsz a kellemetlen háborúkba és abba, hogy rajta kapjanak leskelődésen, a közösségi média kínos helyzetek egész új világát nyitja meg előttünk. Elmondjuk, hogy kezeld ezeket.

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

A barátaid olyan események képeit posztolják, ahova nem hívtak meg


Görgetsz és látsz egy képet, amin a barátaid valami olyasmit csinálnak, amire nem hívtak meg. Lehet, hogy rosszul esik, de tartsd észben, hogy nem ismered a körülményeket, lehet, hogy azt gondolták, nem érdekelne, vagy nagyon hirtelen ötlet volt. Emlékezz rá, hogy nem kell mindig mindent együtt csinálnotok. Minden csoportnak megvan a joga, hogy eldöntse, kivel akarja együtt tölteni az aznap estét. Ha mégis nagyon bánt, mert ez az első alkalom, hogy a legjobb barátaid összejöttek nélküled, hívd fel a hozzád legközelebb állót, és kérj magyarázatot. Ne legyél mérges, csak komolyan kérdezd meg, hogy miért hagytak ki.


Valaki negatív hozzászólást hagy a posztod alatt

hirdetes


Egyszerűen kitettél egy posztot, de valaki egy bántó kommentel reagál rá, kritizálva téged. Mielőtt dühből válaszolnál neki, olvasd újra a posztodat és töröld, ha véletlenül olyan fennhangja volt, ami nem volt szándékos. Nehéz a hangsúlyt érzékeltetni írásban, ezért ha a másik félreértette, magyarázd el neki, de ezt szemtől-szemben, vagy telefonon tedd meg, mert ha folytatod a párbeszédet a virtuális térben, az nem fog segíteni, csak egy olyan meccs lesz a vége, amit az egész világ láthat, és élvezettel olvashat.


Elmerülsz valaki adatlapjában, és véletlenül nyomsz egy like-ot


hirdetes
Belemerültél egy olyan ismerős régi képeinek nézegetésébe akivel jó ideje nem beszéltél, és az egyik posztját véletlenül be like-olod. Ne borulj ki, valószínűleg semmi komolyat nem fog mögé gondolni, végül is erre való a közösségi média, nézelődésre és görgetésre, ezért teszünk ki dolgokat. Mindenki leskelődik mások után Facebook-on, akár bevallja, akár nem. A másik valószínűleg örülni fog, hogy végig nézted egy csomó képét.


A barátod nem válaszolt az üzenetedre


Napokkal ezelőtt küldtél egy üzenetet egy barátodnak, de azóta sem hallottál róla. Ne vonj le messzemenő következtetést, lehet, hogy nem nézi olyan gyakran az üzeneteit, vagy véletlenül elfelejtett válaszolni. Hívd fel, vagy küldj egy sms-t és rögtön kiderül, mi a helyzet.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Nem mindegy, hol van pattanásotok! Szervi problémára utalhat!

2019-07-16

Nem mindegy, hol van pattanásotok! Szervi problémára utalhat!

A kínai orvoslás szerint nem mindegy, hogy hol jönnek elő a pattanásaink. Minden terület más szerveknek a problémáiról árulkodhatnak, ám van megoldás ezekre!

A legidegesítőbb női szokások

2019-07-16

A legidegesítőbb női szokások

Van néhány tipikus női szokás, ami egyszerűen az őrületbe kergeti a férfiakat. Ha bosszantani akarod a barátodat, ezek a szokások tökéletesek lesznek hozzá!

Miről kapta a nevét a Bluetooth technológia?

2019-07-09

Miről kapta a nevét a Bluetooth technológia?

A Bluetooth a XXI. század egyik meghatározó vezeték nélküli technológiájává vált – megannyi szórakoztató elektronikai eszköz létezik, amit így kapcsolhatunk okostelefonjainkhoz, számítógépeinkhez, vagy más eszközökhöz. De elgondolkodtál már azon, hogy vajon honnan kapta a nevét? Cikkünkben most ezt a kérdést járjuk körül!

A leggyakoribb tévhitek az allergiáról - szezon van?

2019-07-08

A leggyakoribb tévhitek az allergiáról - szezon van?

Egyre több ember életét, vagy annak bizonyos időszakait keseríti meg az allergia, és mivel főleg nyáron majdnem napi szinten terítéken van ez a téma, nagyon sok tévhit látott napvilágot vele kapcsolatban. Lássuk, milyen téves elgondolások vannak, és mit mond a tudomány. Te vajon hánynak dőltél be?

Vesd be a nyáron ezeket a szuper praktikákat

2019-07-05

Vesd be a nyáron ezeket a szuper praktikákat

Spórolj időt és pénzt ezen a nyáron a következő ötletekkel, amik segítenek a tisztításban, rendszerezésben, és hogy távol tartsd a bogarakat.

Tippek, hogy nyáron is egészségesek legyünk

2019-07-02

Tippek, hogy nyáron is egészségesek legyünk

A legtöbb ember imádja a nyarat, viszont ahhoz, hogy gondtalanul élvezhessük, érdemes odafigyelni néhány dologra. A legfontosabbakat mutatjuk most be.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
133 409
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 545 091
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 148

Átlagos értékelés: 4.7