notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

hirdetes

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

helloladies.hu

Amellett, hogy belekeveredhetsz a kellemetlen háborúkba és abba, hogy rajta kapjanak leskelődésen, a közösségi média kínos helyzetek egész új világát nyitja meg előttünk. Elmondjuk, hogy kezeld ezeket.

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

A barátaid olyan események képeit posztolják, ahova nem hívtak meg


Görgetsz és látsz egy képet, amin a barátaid valami olyasmit csinálnak, amire nem hívtak meg. Lehet, hogy rosszul esik, de tartsd észben, hogy nem ismered a körülményeket, lehet, hogy azt gondolták, nem érdekelne, vagy nagyon hirtelen ötlet volt. Emlékezz rá, hogy nem kell mindig mindent együtt csinálnotok. Minden csoportnak megvan a joga, hogy eldöntse, kivel akarja együtt tölteni az aznap estét. Ha mégis nagyon bánt, mert ez az első alkalom, hogy a legjobb barátaid összejöttek nélküled, hívd fel a hozzád legközelebb állót, és kérj magyarázatot. Ne legyél mérges, csak komolyan kérdezd meg, hogy miért hagytak ki.


Valaki negatív hozzászólást hagy a posztod alatt

hirdetes


Egyszerűen kitettél egy posztot, de valaki egy bántó kommentel reagál rá, kritizálva téged. Mielőtt dühből válaszolnál neki, olvasd újra a posztodat és töröld, ha véletlenül olyan fennhangja volt, ami nem volt szándékos. Nehéz a hangsúlyt érzékeltetni írásban, ezért ha a másik félreértette, magyarázd el neki, de ezt szemtől-szemben, vagy telefonon tedd meg, mert ha folytatod a párbeszédet a virtuális térben, az nem fog segíteni, csak egy olyan meccs lesz a vége, amit az egész világ láthat, és élvezettel olvashat.


Elmerülsz valaki adatlapjában, és véletlenül nyomsz egy like-ot


hirdetes
Belemerültél egy olyan ismerős régi képeinek nézegetésébe akivel jó ideje nem beszéltél, és az egyik posztját véletlenül be like-olod. Ne borulj ki, valószínűleg semmi komolyat nem fog mögé gondolni, végül is erre való a közösségi média, nézelődésre és görgetésre, ezért teszünk ki dolgokat. Mindenki leskelődik mások után Facebook-on, akár bevallja, akár nem. A másik valószínűleg örülni fog, hogy végig nézted egy csomó képét.


A barátod nem válaszolt az üzenetedre


Napokkal ezelőtt küldtél egy üzenetet egy barátodnak, de azóta sem hallottál róla. Ne vonj le messzemenő következtetést, lehet, hogy nem nézi olyan gyakran az üzeneteit, vagy véletlenül elfelejtett válaszolni. Hívd fel, vagy küldj egy sms-t és rögtön kiderül, mi a helyzet.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

2020-09-15

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

Ha szeretnénk megőrizni az egészségünket, az sok időt vehet igénybe, hosszútávon azonban mindenképp megéri, sőt az apró lépések is sokat számítanak. Vannak dolgok, amikre 60 másodperc is bőven elég és csodákat művelnek a testtel. Itt van néhány módszer, ami sokat tesz az egészségért és kevesebb, mint 1 percbe telik!

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron akarjon férjhez menni!

2020-09-14

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron...

A nyári szertartások is nagyon gyönyörűnek, de megvan a maguk negatív oldala is. Mutatunk 10 jó okot, amiért megéri inkább télen tartani az esküvőjét.

Fogadalmak, amiket magadnak kellene tenned

2020-09-08

Fogadalmak, amiket magadnak kellene tenned

Miért nem tartjuk be a saját magunknak tett ígéreteket? Az újévi fogadalmakat, hogy egészségesebben étkezünk, lefogyunk, megtanulunk egy új nyelvet – olyan hamar megfeledkezünk róluk, hogy már magunkat kinevetjük, mielőtt belekezdenénk...


Csajos Érdekességek Fejlesztő Férfi Tanács