notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk, hogy miért kellene letörölnöd magadat a közösségi oldalakról!

Ezért kellene törölnöd magad minden közösségi oldalról

helloladies.hu
hirdetes

A közösségi oldalak nélkül a mai fiatalságnak már szinte elképzelhetetlen az élete, pedig a szüleink, nagyszüleink is képesek voltak úgy élni a gyermekkorukat, hogy abban nem szerepelt internet. Manapság már szinte alig találkozhatunk olyan fiatallal, akinek ne lenne egész nap a kezében a telefonja, és ne függne folyamatosan a közösségi oldalakon. A következőkben bemutatjuk, hogy miért kellene algondoloznod azon, hogy letöröld magad a közösségi oldalakról!

Bemutatjuk, hogy miért kellene letörölnöd magadat a közösségi oldalakról!

Sokkal több időd lenne


Felkelsz reggelente, átböngészed a közösségi oldalakat, hogy mi történt addig a neten, amíg aludtál. Készülődés közben is rápillantasz néha a telefonodra. A buszon, a metrón szintén ott a kezedben a készülék, és valahogy egész nap a közelében vagy és akaratlanul is végiggörgeted a Facebookot, az Instagramot. Gondolj csak bele: mennyi hasznos dolgot tudtál volna csinálni ebben az időben? Ha mindig úgy érzed, hogy időhiányban szenvedsz, akkor eljött annak az ideje, hogy teljesen kiűzd a közösségi médiát az életedből. Semmi értelme sincs annak, hogy folyamatosan mások fotóit nézegeted az Instán, de annak sincs, hogy az ismerőseid panaszkodását olvasod a Facebook hírfolyamban.

 

Nem akarnál senkinek sem megfelelni


Az Instagram az a hely, ahol valahogy sohasem találkozunk rosszul sikerült vagy éppen csak átlagos fotókkal sem. Itt mindenki a tökéletes arcát mutatja, a legszebb ruháiban pózol, és meg akarja mutatni a világnak, hogy az élete milyen csodás. Itt mindenki azt oszt meg magáról, amit csak szeretne, így természetes, hogy senki sem szeretné közszemlére tenni a rossz dolgokat az életében. Joggal érzi magát rosszul az ember, ha felmegy az Instára, és csak azt látja, hogy minden lánynak hibátlan az alakja, napbarnított, gyönyörű bőrük van és persze a frizurájuk is mindig tökéletes. Azon persze hajlamosak vagyunk elsiklani, hogy senki sem tökéletes, és ez az egész, amit a közösségi oldalaikon mutatnak a nők, az csak egy látszat. Ha egyszerűen csak letörölnéd magad a közösségi oldalakról, akkor nem esnhetnél abba a hibába, hogy meg akarsz felelni másoknak a közösségi oldalakon. 

hirdetes

 

hirdetes

Sokkal elégedettebb lennél magaddal és az életeddel


Ha letörölnéd magad a közösségi oldalakról, sokkal hatékonyabban tudnál dolgozni, hiszen nem vonná el folyamatosan a figyelmedet a közösségi média, valamint több időd lenne olyan dolgokra, amik előre visznek az életedben, nem pedig hátráltatnak. Ha jobban megy a munka, és emellett több figyelmet tudsz szentelni a családra, a kikapcsolódásra, sokkal elégedettebb leszel az életeddel, és persze magaddal is, ezáltal pedig boldogabb is leszel. 

 

Ha nem győztünk meg arról, hogy letöröld magad a közösségi oldalakról, akkor legalább egy pár hétre száműzd az Instát, a Facebookot az életedből, és próbáld ki, hogy milyen az élet a közösségi oldalak nélkül!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2019-09-10

"Ha kicsúsznak az időből, akkor valami meghal, ami meg se született"

A legmélyebb magánügyünk, életünk egyik legintimebb szelete. Mégis szinte állandó a társadalmi nyomás, az elvárás: a nő arra született, hogy anyává váljon.

Aktívan felejteni - hogyan építsük fel az önbizalmunkat válás után?

2019-09-05

Aktívan felejteni - hogyan építsük fel az önbizalmunkat válás után?

Vannak pillanatok az életben, amikor elég nehéz elképzelni, hogy a tükörbe nézve újra (vagy először életünkben) egy boldog, de legalábbis kiegyensúlyozott embert fogunk viszontlátni – és azok mi leszünk.

Tippek kiégett randizóknak

2019-09-04

Tippek kiégett randizóknak

Amikor a fásult, frusztrált társkereső inkább már nem próbálkozik tovább, amikor a lelkesedés helyébe közöny lép, reményvesztettség, bizalmatlanság üti fel a fejét, és az embert rettegés fogja el újabb randi gondolatára.

„Bekerültem a szingli, gyerektelen státuszba”

2019-09-03

„Bekerültem a szingli, gyerektelen státuszba”

Ahány gyermektelen nő, annyiféle történet – látjuk igazolva Tanács Eszter a napokban megjelent, Nők gyermek nélkül című könyvében. Most az interjúkötetből a 38 éves Vera történetét választottuk ki.

Ezek a dolgok történnek, ha elkezdjük szeretni magunkat és törődni magunkkal

2019-08-22

Ezek a dolgok történnek, ha elkezdjük szeretni magunkat és törődni magunkkal

Ha szeretjük magunkat és törődünk magunkkal, az egyszerűen csak annyit jelent, hogy van erőnk, kedvesek vagyunk magunkkal és időt szánunk arra, hogy emlékezzünk is erre. Ez mind elengedhetetlen a boldog és egészséges élethez. Mi lenne ebben az önzőség? Ha elkezdesz erre odafigyelni, változások történnek az életedben…

Soha ne szégyelld magad, vagy ezeket a dolgokat

2019-08-05

Soha ne szégyelld magad, vagy ezeket a dolgokat

A mai kritikus világban, mindenki életét a „normálishoz” hasonlítják. Egészen odáig jutottunk, hogy az embereket megszégyeníthetik, azért, ahogy élik az életüket, és amiatt, kivel élik. Az igazság viszont az, hogy nem kell szégyenkezned az életed miatt, vagy, hogy hogyan éled. Az élet lényege az, hogy boldog legyél. Nem kell amiatt változtatnod, va

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
222 770
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 344 178
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 131

Átlagos értékelés: 4.8