notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk, hogy miért kellene letörölnöd magadat a közösségi oldalakról!

hirdetes

Ezért kellene törölnöd magad minden közösségi oldalról

helloladies.hu

A közösségi oldalak nélkül a mai fiatalságnak már szinte elképzelhetetlen az élete, pedig a szüleink, nagyszüleink is képesek voltak úgy élni a gyermekkorukat, hogy abban nem szerepelt internet. Manapság már szinte alig találkozhatunk olyan fiatallal, akinek ne lenne egész nap a kezében a telefonja, és ne függne folyamatosan a közösségi oldalakon. A következőkben bemutatjuk, hogy miért kellene algondoloznod azon, hogy letöröld magad a közösségi oldalakról!

Bemutatjuk, hogy miért kellene letörölnöd magadat a közösségi oldalakról!

Sokkal több időd lenne


Felkelsz reggelente, átböngészed a közösségi oldalakat, hogy mi történt addig a neten, amíg aludtál. Készülődés közben is rápillantasz néha a telefonodra. A buszon, a metrón szintén ott a kezedben a készülék, és valahogy egész nap a közelében vagy és akaratlanul is végiggörgeted a Facebookot, az Instagramot. Gondolj csak bele: mennyi hasznos dolgot tudtál volna csinálni ebben az időben? Ha mindig úgy érzed, hogy időhiányban szenvedsz, akkor eljött annak az ideje, hogy teljesen kiűzd a közösségi médiát az életedből. Semmi értelme sincs annak, hogy folyamatosan mások fotóit nézegeted az Instán, de annak sincs, hogy az ismerőseid panaszkodását olvasod a Facebook hírfolyamban.

Nem akarnál senkinek sem megfelelni


Az Instagram az a hely, ahol valahogy sohasem találkozunk rosszul sikerült vagy éppen csak átlagos fotókkal sem. Itt mindenki a tökéletes arcát mutatja, a legszebb ruháiban pózol, és meg akarja mutatni a világnak, hogy az élete milyen csodás. Itt mindenki azt oszt meg magáról, amit csak szeretne, így természetes, hogy senki sem szeretné közszemlére tenni a rossz dolgokat az életében. Joggal érzi magát rosszul az ember, ha felmegy az Instára, és csak azt látja, hogy minden lánynak hibátlan az alakja, napbarnított, gyönyörű bőrük van és persze a frizurájuk is mindig tökéletes. Azon persze hajlamosak vagyunk elsiklani, hogy senki sem tökéletes, és ez az egész, amit a közösségi oldalaikon mutatnak a nők, az csak egy látszat. Ha egyszerűen csak letörölnéd magad a közösségi oldalakról, akkor nem esnhetnél abba a hibába, hogy meg akarsz felelni másoknak a közösségi oldalakon. 

hirdetes
hirdetes

Sokkal elégedettebb lennél magaddal és az életeddel


Ha letörölnéd magad a közösségi oldalakról, sokkal hatékonyabban tudnál dolgozni, hiszen nem vonná el folyamatosan a figyelmedet a közösségi média, valamint több időd lenne olyan dolgokra, amik előre visznek az életedben, nem pedig hátráltatnak. Ha jobban megy a munka, és emellett több figyelmet tudsz szentelni a családra, a kikapcsolódásra, sokkal elégedettebb leszel az életeddel, és persze magaddal is, ezáltal pedig boldogabb is leszel. 

Ha nem győztünk meg arról, hogy letöröld magad a közösségi oldalakról, akkor legalább egy pár hétre száműzd az Instát, a Facebookot az életedből, és próbáld ki, hogy milyen az élet a közösségi oldalak nélkül!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

2020-09-21

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

Ha látogatóba mész valakihez, az alábbi illemszabályokat illik betartani, hogy te és a vendéglátód se kerüljön kellemetlen helyzetbe! Nézzük, mi az, amihez nem kellene nyúlnod!

Jelek, hogy a volt pasid végleg túl van rajtad

2020-08-25

Jelek, hogy a volt pasid végleg túl van rajtad

Sokszor szakítás után még él bennünk a remény, hogy ismét együtt lehetünk. Teljesen természetes, hogy valaki így érez még akkor is, ha tudja, hogy nem sok értelme lenne. Azonban gyakran mégsem történik meg a kibékülés, ezért fontos, hogy felismerd, hogy a volt barátod továbblépett – örökre.

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

2020-09-22

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

Az ízületi gyulladás, illetve fájdalmak nagyon sok embert érintenek és az orvostudomány egyelőre sajnos csak fájdalomcsillapítókkal tud ellene harcolni. Habár ezek működnek, nyilván nem megoldás és hosszútávon sok mellékhatásuk lehet. Az otthoni gyógymódok, valamint a mozgás is nagyon hatásosak. Bemutatjuk a legjobb módszereket, amik csökkentik a f

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

2020-09-21

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

Egy mérgező kapcsolatnak számtalan formája van és sok ember még csak nincs is tudatában, hogy ő is abban él. Ezek azonban nagy terhet jelentenek, épp ezért az erős nők nem fogadják el őket. Bemutatunk néhány tipikus mérgező kapcsolatot, amiből az erős nők mindig kisétálnak.

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

2020-09-22

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

Nem kell bolti arcmaszkokat venned ahhoz, hogy a bőrödnek csodás kényeztetésben legyen része, egyszerűen csak kövesd az alábbi egyszerű recepteket!


Csajos Érdekességek Randi Szerelem Tanács