Bemutatjuk, hogy miért kellene letörölnöd magadat a közösségi oldalakról!

Ezért kellene törölnöd magad minden közösségi oldalról

helloladies.hu
hirdetes

A közösségi oldalak nélkül a mai fiatalságnak már szinte elképzelhetetlen az élete, pedig a szüleink, nagyszüleink is képesek voltak úgy élni a gyermekkorukat, hogy abban nem szerepelt internet. Manapság már szinte alig találkozhatunk olyan fiatallal, akinek ne lenne egész nap a kezében a telefonja, és ne függne folyamatosan a közösségi oldalakon. A következőkben bemutatjuk, hogy miért kellene algondoloznod azon, hogy letöröld magad a közösségi oldalakról! 
 

Bemutatjuk, hogy miért kellene letörölnöd magadat a közösségi oldalakról!

Sokkal több időd lenne


Felkelsz reggelente, átböngészed a közösségi oldalakat, hogy mi történt addig a neten, amíg aludtál. Készülődés közben is rápillantasz néha a telefonodra. A buszon, a metrón szintén ott a kezedben a készülék, és valahogy egész nap a közelében vagy és akaratlanul is végiggörgeted a Facebookot, az Instagramot. Gondolj csak bele: mennyi hasznos dolgot tudtál volna csinálni ebben az időben? Ha mindig úgy érzed, hogy időhiányban szenvedsz, akkor eljött annak az ideje, hogy teljesen kiűzd a közösségi médiát az életedből. Semmi értelme sincs annak, hogy folyamatosan mások fotóit nézegeted az Instán, de annak sincs, hogy az ismerőseid panaszkodását olvasod a Facebook hírfolyamban.

 

Nem akarnál senkinek sem megfelelni


Az Instagram az a hely, ahol valahogy sohasem találkozunk rosszul sikerült vagy éppen csak átlagos fotókkal sem. Itt mindenki a tökéletes arcát mutatja, a legszebb ruháiban pózol, és meg akarja mutatni a világnak, hogy az élete milyen csodás. Itt mindenki azt oszt meg magáról, amit csak szeretne, így természetes, hogy senki sem szeretné közszemlére tenni a rossz dolgokat az életében. Joggal érzi magát rosszul az ember, ha felmegy az Instára, és csak azt látja, hogy minden lánynak hibátlan az alakja, napbarnított, gyönyörű bőrük van és persze a frizurájuk is mindig tökéletes. Azon persze hajlamosak vagyunk elsiklani, hogy senki sem tökéletes, és ez az egész, amit a közösségi oldalaikon mutatnak a nők, az csak egy látszat. Ha egyszerűen csak letörölnéd magad a közösségi oldalakról, akkor nem esnhetnél abba a hibába, hogy meg akarsz felelni másoknak a közösségi oldalakon. 

hirdetes

 

hirdetes

Sokkal elégedettebb lennél magaddal és az életeddel


Ha letörölnéd magad a közösségi oldalakról, sokkal hatékonyabban tudnál dolgozni, hiszen nem vonná el folyamatosan a figyelmedet a közösségi média, valamint több időd lenne olyan dolgokra, amik előre visznek az életedben, nem pedig hátráltatnak. Ha jobban megy a munka, és emellett több figyelmet tudsz szentelni a családra, a kikapcsolódásra, sokkal elégedettebb leszel az életeddel, és persze magaddal is, ezáltal pedig boldogabb is leszel. 

 

Ha nem győztünk meg arról, hogy letöröld magad a közösségi oldalakról, akkor legalább egy pár hétre száműzd az Instát, a Facebookot az életedből, és próbáld ki, hogy milyen az élet a közösségi oldalak nélkül! 


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

5 dolog, amit a mamámtól kiskoromban tanultam, de csak most értettem meg igazán

2019-06-12

5 dolog, amit a mamámtól kiskoromban tanultam, de csak most értettem meg...

A mamám az egyik legbölcsebb és legcsodálatosabb nő a világon. Elmesélem mindazt, amit tőle tanultam, és a mai napig igyekszem megfogadni a tanácsait!

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

Nehéz dolgok, amikre rá kell venned magad a boldogsághoz

2019-06-05

Nehéz dolgok, amikre rá kell venned magad a boldogsághoz

A boldogság eléréshez néhány igen nehéz dologra kell rávenned magad. Dolgokra, amiket más nem csinál meg helyetted. Dolgokra, amelyek megrémítenek. Amiktől megkérdőjelezed, hogy képes leszel-e kitartani akár egyetlen további másodpercig is, de amiket még így is tovább csinálsz majd.

Mi a legnagyobb baj a mai „nőkkel”?

2019-06-03

Mi a legnagyobb baj a mai „nőkkel”?

A mai lányokból rengeteg dolog hiányzik, ami miatt nem lehet őket nőknek hívni. Nézzétek meg, hogy mik ezek a dolgok!

Így bánhatsz jobban az időddel

2019-05-29

Így bánhatsz jobban az időddel

Folyamatosan késésben vagy és irigyled azokat az embereket, akiknek mindenre van idejük? Te is lehetsz ilyen típus, csupán változtatnod kell néhány dolgon az életedben! Pár apróság, amire ha odafigyelsz, komoly változásokat érhetsz el, és végre mindenre lesz időd, amire szeretnéd.

Hogyan bánjunk a kéretlen emberekkel?

2019-05-29

Hogyan bánjunk a kéretlen emberekkel?

Elkerülhetetlen, hogy életünk során néha olyan emberekkel kerüljünk össze, akik egész egyszerűen unszimpatikusak számunkra. Ez lehet egy rokon, egy munkatárs, esetleg egy oktató, vagy bármilyen más személy, akit nem minden esetben kerülhetünk el kedvünk szerint.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 131

Átlagos értékelés: 4.8