Kinder-tojás, mely fejlesztőnek sem utolsó

Variációk a Kinder-tojás belsejére! Légy kreatív!

helloladies.hu

Változó, hogy ki mire használja a Kinder-tojás belsejét – van, aki egészen pontosan semmire, csak arra, hogy kiveszi belőle a játékot, majd kukázza. Mások viszont kiélik rajta kreativitásukat, és feltalálják magukat. Az alábbiakban pár ötletet olvashattok, hogy mi mindenre is jó egy darab műanyag.

Kinder-belső

Sokan vagyunk úgy vele, hogy a Kinder tojás belsejében megbúvó kis sárga kapszula egyetlen funkciót tölt be: azért létezik, hogy helyet adjon a szuperötletes kis játékoknak, melyekkel gyerekek és felnőttek egyaránt játszhatnak. Hiszen valljuk be, néhanapján ezért mi, felnőttek is „ráfanyalodunk” egy Kinderre, és a segítségével kicsit újra gyereknek érezzük magunkat.


Ami a funkcionalitást illeti, sok embernek sok minden eszébe jut, ha már a sárga belsőt említjük, úgyhogy most lássunk is párat ezek közül!


1., Nem egy embertől hallani, hogy ha valahová utazik – akár csak belföldre egy pár napra -, akkor kiváló szolgálatot tesz neki a Kinder-tojás belseje, ugyanis ebbe tesz egy kis kézkrémet, ha nem szeretné elvinni magával az egész tubust, és ilyen módon bármikor előkaphatja. Mivel kicsi, bárhol elfér, a táskában szinte nulla helyet foglal, így praktikum szempontjából jelesre vizsgázott.


2., Ha valakinek a gyermekének finom motorikus problémái vannak, a sárga buborék ki-be csukása és nyitása segíthet ennek fejlesztésében. Mivel egy kisebb gyereknek nem feltétlenül egyszerű kipattintani, ha sokat gyakoroljátok együtt, biztos a fejlődés.

 

 

 

Légy kreatív!

 

3., Ha utazáshoz gyógyszert szoktál szedni (repülő, hajó stb.), ebbe nyugodtan beletehetsz pár szemet, hiszen mindig kéznél lesz.


4., Akár mini varrókészlet is rejtőzhet benne, hiszen tartalék gomb, tű és cérna is kényelmesen elfér benne.


5., Meg lehet tölteni a kis sárgák belsejét mindenféle jóval, ha játszani szeretnétek: lehet például memóriázni, mindegyik kis belsőbe mást rejteni, és a kicsikkel nyitogatva rávezetni őket a memóriajáték értelmére.


6., Ha kreatívkodni szeretnénk, végtelen a lehetőségek száma, ahogyan az a képeken is látszik. Ha már pillanatokon belül itt a Húsvét, készíthetünk belőle nyuszikákat vagy csibéket, vagy ha maradunk a meséknél, a Minionoknál jobban semmi sem példázza a Kinder-belsők hasznosságát.

 

 

 

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Anya DIY gyerek Kreatív Praktikák