notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Lakberendezés elérhető áron? Kövesd tippjeinket!

hirdetes

Lakberendezés elérhető áron? Kövesd tippjeinket!

B. Á.

Egyedi elképzeléseid vannak az ideális lakótérről, de az árak elrettentenek? A lakberendezésben az a legjobb, hogy számos kreatív lehetőség létezik, így a költségek csökkenthetőek. A stílus nem pénz kérdése, sokkal inkább fontos a jó ízlés és a megfelelő források megtalálása. Tartsd velünk, és megtudhatod, hogyan alakíts ki igényes belső enteriőrt megfizethető áron! 

Lakberendezés elérhető áron? Kövesd tippjeinket!

Vásárolj másodkézből!

A másodkézből történő vásárlás főként a ruhák terén kerül mostanában főszerepbe. Tény azonban, hogy nem csak az öltözködés oldható meg ilyen módon, hanem sokféle lakberendezési termék is elérhető használtan. Ugyan a legtöbbeket a kedvező árak vonzanak, pedig a téma sokkal messzebbre nyúlik ennél. A mai kor embere hajlamos arra, hogy mindig az új holmikat keresse, és a belső feszültségeit folyamatos vásárlással kompenzálja. 

A fogyasztói társadalom azonban gyakran elfeledkezik arról, hogy a kidobott lakástextíliák, bútorok, műanyag tárolók mind a környezetszennyezés részét képezik. Az újrafelhasználás és a másodkézből történő vásárlás tehát a fenntartható fejlődés egy fontos eleme, melyre mindenkinek figyelnie kellene manapság. 

Teremtsd meg saját stílusod!

Ha otthonos enteriőrt szeretnél kialakítani, akkor tudnod kell, mi az, ami közel áll hozzád. Ugyan a lakberendezési üzletekben is inspirálódhatsz, de a startlak.hu szerint érdemes segítségül hívni például a Pinterestet is. Megszámlálhatatlanul sokféle belső térrel találkozhatsz, akár helyiségek, stílusok szerint is kereshetsz, a látottak pedig új ötleteket teremthetnek és rávezethetnek arra, hogy tulajdonképpen milyen környezetet is szeretnél magad körül látni. 

hirdetes

Alkoss szabadon!

A DIY megoldások reneszánszukat élik. Egészen egyszerű alapanyagokból látványos és izgalmas dekorációs elemek születhetnek. Miért költenél ezreket képkeretekre, ha gallyak és ragasztópisztoly segítségével egyedi képkeretet alkothatsz? A már nem használt, vagy turkálóban beszerzett ruhákból a szezonnak megfelelő párnahuzatokat varrhatsz. 

hirdetes

Gondoltál már arra, hogy saját kézzel készíts álomcsapdát? A népszerű dekorelem akár hatalmas méretben is elkészíthető, ezzel a tér izgalmas darabját alkothatod meg. A kreatív elfoglaltságokhoz nem kell nagy hozzáértéssel rendelkezned, hiszen a videós portálokon és a szakmai oldalakon lépésről-lépésre sajátíthatod el a teendőket. 

Apropó, turkálók! A megfelelő üzletekben másodkézből lakástextíliákat, edényeket, dekorációkat is kedvező áron beszerezhetsz. Ezzel nem csak pénztárcád védelméért tehetsz, hanem az ökológiai lábnyomod is csökkentheted. 

A drága nem egyenlő a stílusossal 

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a designer darabokban látják meg csak a szépet, és vagyonokat költenek azért, ami végül nem is hozza a várt hatást. Ne feledd, a drága soha nem egyenlő a stílusossal. Az ízléses belső terekhez többre van szükség, mint néhány divatos bútorra, világításra vagy dekorációra. 

Mit sem érnek ezek, ha nem találkoznak abban az egységben, amit stílusnak nevezünk. Érezted már azt, hogy az olyan lakásokban érzed magad igazán otthonosan, melyek magukban hordozzák a tulajdonos személyiségét? Ha minden apró részleten látszik, hogy az valamiért közel áll a lakókhoz, akkor ettől megkaphatod azt a megmagyarázhatatlan pluszt, amitől a terek életre kelnek. 

Álmodd meg, milyen stílus áll közel hozzád, gyűjts inspirációt, s ha már van egyfajta képed erről, akkor könnyebb lehet összeválogatni a szükséges tárgyakat, textíliákat. Alkoss kreatívan, és ne félj belekezdeni olyan dekorációk gyártásába, melyek hozzáadhatnak otthonod sajátos stílusához, méghozzá elérhető áron. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes