notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk hogy frissíthesz meg egy helyiséget pénz nélkül, Lakás felújítás fillérekből, Szoba megújítása olcsón

hirdetes

Újíts meg úgy egy helyiséget, hogy egy forintot sem költesz rá!

helloladies.hu

Nagyon ritka, hogy valakinek olyan otthona legyen, amivel tökéletesen elégedett. Mindannyiunknak vannak fenntartásai, mint a kevés szekrény, kicsi fürdőszoba, csúnya kert, vagy idejét múlt dekoráció. Habár lehetetlen mindent megoldani pénz nélkül, úgy is felfrissíthetsz egy helyiséget, hogy egy forintot sem költesz rá, néha pedig, ha valami apróságon változtatsz, nagyon is sokat jelent!

Lakás megújítása olcsón

Tegyél el minden kiegészítőt


Kezdj tiszta lappal és tegyél el mindent, ami nem bútor, szőnyeg, vagy függöny. Így képes leszel friss szemmel nézni és látod, min kell változtatni.


Tedd át a bútorokat


Nézd meg a berendezést. Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy olyan nagy a tér, hogy több variáció is lehetséges, próbálkozz! Ha még sosem tetted máshová az egyes bútordarabokat, meglátod, milyen sokat számít (ha más nem, kitakarítasz alattuk)!


Nézz körül más helyiégekben


Sétálj végig a lakáson és nézd meg, mi az, amit átvihetnél máshova. Néha egy lámpa, festmény vagy váza egy másik helyen teljesen újnak tűnhet és sokkal jobban mutathat.

hirdetes


Nézd meg a tárgyakat, amiket összegyűjtöttél


Lehet, hogy túl sok dolog van, ami eltereli a figyelmet arról, amit tényleg szeretsz, túl sok olyan felesleges holmi, amit el kell tenned. A könyvespolcokon például nagyon gyakran gyűlnek fel apróságok, pedig nagyon stílusos lehet, ha jól van berendezve. Mindent tegyél el, ami igazából nem tetszik vagy nincs semmilyen jelentősége.


Tedd vissza, ami marad


Tedd vissza azokat a dolgokat, amik megmaradtak, de próbáld ki őket különböző helyeken. Például cseréld meg az asztali lámpákat, máshogy pakold vissza a tárgyakat a polcokra, vagy tedd a párnákat másik fotelbe. Próbálj különböző tárgyakat párosítani. Lehet például, hogy eddig a családi képek egy kupacban voltak, pedig nagyon jól nézni ki szétszórva a könyvespolcon. Néhány könyvet pedig vegyél le és tedd máshova, ahol jól mutat. Másfelől pedig azokat, amik egy kollekció részét képezik, de eddig külön voltak, tedd egy csoportba.

hirdetes


Tedd személyessé


Egy helyiségnek, amiben nincsenek személyes tárgyak, nincs igazán lelke. Fontos, hogy megjelenjen a te személyiséged, ugyanakkor ne zsúfold tele minden olyan tárggyal, ami jelent neked valamit.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Átalakítás Csajos Érdekességek Kreatív Lakberendezés Otthon Praktikák