notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mitől lesz valaki igaz barát?

hirdetes

Lássuk, hogy mitől lesz valaki igaz barát!

Bettina

Nincs is nagyobb kincs annál, ha valaki rálel egy igaz barátra az életében. Lássuk, hogy mitől lesz valaki az igaz barátod!

igaz barátság alapjai

Mi jellemzi az igaz barátságot?

Az igaz barátságoknak sajátos jellemzői vannak. Az biztos, hogy sosem lesz túl sok igaz barátunk, ugyan ekkor ez nem is nagy gond. Bőven elég az, ha van egy olyan ember akire tudod, hogy valóban számíthatsz, mint legyen 100 másik, akikre nem tudsz számítani. Te is így gondolod?

Mitől tudod, hogy igaz barát?
 

Mindig számíthatsz rá!
igaz barát

Akkor is számíthatsz rá, amikor valami éppen nem áll jól, és akkor is számíthatsz rá, ha minden rendben van. Az igaz barátok egymás mellett vannak, jóban és rosszban is, olyan ez mint a házasság. Egy erős kötelék két ember között, amit nem lehet megszakítani.

 

Megbíztok egymásban!

hirdetes


 

Az igaz barátság alapja, hogy feltétel nélkül bízzatok egymásban! Nem számít a helyzet súlyossága, mert tudod, hogy támaszt nyújtotok egymásnak és nem kell aggódnod, hogy nem lesz melletted olyan ember, aki támogatna. Ez egy hatalmas kincs a mai világban!

 

Tisztelitek egymás véleményét és döntéseit!

hirdetes
igaz barát

Természetesen őszintén elmondod a legjobb barátodnak, ha valamivel te nem értesz egyet, de ezt teljeségben a saját véleményedként kezeled és nem várod el tőle, hogy ő is egyetértsen a te látásmódoddal. Tiszteled a döntését és véleményét, nem akarod megváltoztatni, csak azért mert te, ha az ő helyében lennél, akkor nem így döntöttél volna.

 

Nem kell megjátszani magad!

igaz barátság
 

Akárki akármit mond, nincs olyan ember aki mindig 100%-ban képes önmaga lenni. Ez így természetes, mivel olyan világban élünk, ahol társadalmi elvárásoknak kell megfelelni és szinte lehetetlen, hogy önmagad természete minden ilyen elváráshoz természetes módon illeszkedjen. Vannak szerepek amiket ilyenkor felveszünk és a helyzethez méltón illeszkedünk. Amikor a legjobb barátoddal vagy erre nincs szükség, mellette tényleg önmagad tudsz lenni, anélkül, hogy picit is megjátszd magad. Pont ezért tudtok, annyit nevetni együtt!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes