notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Segítek, hogy meg tudj felelni önmagadnak!

hirdetes

Legyél önmagad valósága, ne másé!

Bettina

A saját életed éled boldogan, vagy azt az életet éled amit mások akarnak, hogy őket tedd ezzel boldoggá? Tanulj meg önmagadnak megfelelni, így tudsz boldog életet élni. 

önmagamnak megfelelni

Annyiszor lehet arról olvasni, hogy egy nőnek mennyi feladata van. Nőnek lenni feladatokkal és szerepekkel jár együtt, legyél: nő, anyuka, barát, társ, pszichológus, szakács, takarító, dolgozó nő, karrierista, de családcentrikus, mindig kedves, soha nem fáradt, boldog, erős stb. Ismeritek. Miután ezt mind teljesítetted, ideje, hogy foglalkozz saját magaddal is, vagy épp ezeket kicsit tedd félre és ne feledkezz meg magadról. Kerülj egyensúlyba saját magaddal.Ha magaddal egyensúlyba tudsz kerülni, sokkal könnyebb lesz az élet minden területén jól teljesíteni és igazán boldog nőnek lenned. 

Hogy lehet ezt csinálni?  Nehéz feladat lesz, önmagaddal egyensúlyba kerülni nem lesz egyszerű. Először próbálj meg magadra figyelni és ne a körülötted lévő dolgokon görcsölni. Ne zavarjon az ha picit épp poros a polc, ha a munkahelyeden nem 110 százalékon pörögsz minden nap, hanem néha csak 90 vagy 100 százalékon. Ne akarj mindig mindenkinek azonnal megfelelni. Ne akarj emberfeletti dolgokat végbe vinni, mert össze fogsz roppani a teher alatt. Legyen a minimumod elvégezve, legyél a családoddal, pároddal és önmagaddal, de velük őszintén és vidáman töltsd az időt, ne azon görcsölve, hogy holnap hány irat vár reggel az asztalodon. 

hirdetes

Nincs baj azzal, hogyha te nagyon jól szeretnél minden területen teljesíteni, de ha ez téged boldoggá tudna tenni, akkor nem olvasnád már ezt a cikket. Merj őszinte lenni saját magadhoz, valld be magadnak, hogy néha le kell tudni tenni az élet terheit és megpihenni, mert nőnek lenni nagyon nehéz feladat és szükséged van arra, hogy csak saját magaddal foglalkozz egy kicsit. 

hirdetes

Néha ha sírógörcsökkel küzdesz, látod, hogy mindenki más mennyi minden meg tud csinálni és te a felét sem? Van az a profi kategória akinek a napjába bele fér a munka melelett az esti arcpakolás lefekvés előtt, miután végzett a jóga órán amire azután ment, hogy a körme elkészült minden második héten a körmösnél. Ne az ilyen nőkhöz hasonlítsd magad, mert míg ezekkel foglalkozol addig saját magaddal kellene időt töltened, nem velük. 

Merj az a nő lenni aki valójában vagy, figyelj többet a belső hangodra és boldog leszel! Ne mások világát akard megváltani, hanem a sajátodat!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes