notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így derítsd ki, hogy rendben van-e a párkapcsolatod!

hirdetes

Lehet, hogy megcsal a párod? Ezekre kell figyelned!

Bettina

Úgy érzed, hogy nem hűséges a párod hozzád? Ezekre a jelekre figyelj oda jobban, hogy kiderítsd hányan vagytoka a kapcsolatodban!

párkapcsolati váság

Sajnos sok kapcsolatban van úgy, hogy szeretnénk ha jól működne, de érezzük, hogy valami nincs rendben mégse. Néhány olyan dolgora lehetünk ilyenkor figyelmesek, amik zavaró tényezőként jelennek meg az életünkben, nem megszokott a párkapcsolatban és különösen nem jól eső dolgok. Biztos, hogy neked is most elkezdett néhány ilyen dolog derengeni, ha volt már ilyen helyzetben részed. Tudod, hogy milyen az amikor a másik nem őszinte hozzád, tudod, hogy milyen az amikor a másik valamit nem mond el, rejteget előtted és érzed, hogy ez már nem ugyan az ami volt réged. Néhány olyan dolgot gyűjtöttünk össze, amire ha figyelsz kicsit jobban akkor te is sok apróságból szűrheted le, hogy nincs minden a rendjén.

Nem kapod meg a megfelelő figyelmet és tiszteletet!

Egy párkapcsolatban az első és legalapvetőbb dolognak kell lennie a másik iránt való tisztelet. Enélkül veszett ügy az egész. Ha nincs tisztelet a másik fél felé, akkor lényegében semmi nincs. Nem lesz hála, nem lesz odaadás, nem lesz szenvedély, nem lesz szeretet, nem lesz béke és semmi olyan dolog, ami egyben tartja a kapcsolatot köztetek. Minden innen indul ki! Figyeld meg, hogyan  beszél veled a párod akkor amikor kettesben vagytok, legyél figyelmes arra is, hogyan beszél veled a párod és rólad akkor amikor másokkal vagytok, barátokkal vagy családtagokkal. Minden helyzetben elengedhetetlen a fegyelem és a tisztelet. A fegyelem azért fontos ilyenkor, mert természetesen előfordulhat az, hogy valami olyat kotyogsz ki mások előtt amit nem kellett volna, de ha ezt hirtelen haraggal reagálja le akkor ott valami baj van. Egy figyelmes és tisztelettudó társ ilyen helyzetben halkan jelzi, hogy kérlek ezt ne itt és ne most tárgyald ki, majd félre hív és elmagyarázza, hogy miért gondolja így. 

hirdetes

Nem engedi, hogy ráláss a telefonjára.

Sajnos a mai világban ez is egy nagyon jellemző probléma forrása, hogy dugdossák a telefont egymás elől. Ha ez bekövetkezik, akkor valamit biztosan, hogy titkol. Nincs olyan ember akinek, ha semmi rejtegetni valója nincs, akkor a telefonját folyton csak maga felé fordítja, vagy mindig képernyővel lefelé tenné le. Hisz mi oka lenne rá? Ha esetleg hirtelen valami oknál fogva kerül rá úgy biztonsági zár, hogy előtte nem volt az is gyanúra ad okot. Előtte miért nem volt, s később miért került rá? Kérdezd meg ilyen egyszerűen tőle, látni fogod a meglepődést az arcán, és a reakcióján, hogy mennyire akar kitérni válasz elől, vagy elkezd-e magától mentegetőzni. 

hirdetes

Hirtelen nincs rád ideje

Milyen meglepő, hogy valaki sokat időt tölt veled, majd egyik napról a másikra nincs rád ideje. Miért? Mi változott a napi rutinjában, hogy hirtelen nem ér rád? Ha nem éppen munkahelyet váltott, ahol elvárt a napi  12 óra munka, akkor mi lehet az oka annak, hogy napok óta nem ér rád? Kérdezd meg, hogy mit csinál, mi az oka annak, hogy veled nem tud időt tölteni. A válaszokból hamar kiderül, hogy mi mennyire fontos az ő életében….vagy inkább mondjam úgy, hogy ki mennyire fontos az ő életében? 

Tanács a következő oldalon, hogy mit tegyél egy ilyen helyzetben:


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes