notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mik lesznek a legfontosabb luxus trendek 2021-ben?

hirdetes

Mik lesznek a legfontosabb luxus trendek 2021-ben?

VN
luxus trendek 2021

Fiatal és kifinomult ízlésű női vásárlók

A luxusmárkák egyik legnagyobb tévhite, hogy célközönségüket a 40-50 éves férfiak teszik ki. A legtöbb országban azonban a nők vásárolják a luxustermékek több, mint 50%-át. Továbbá, a legtöbb luxuscikket a millenárisok veszik, akik a vásárlók 40%-át teszik ki. Ez azt jelenti, hogy a luxusmárkák legfontosabb célközönsége nem a 40-50 éves férfiak, hanem a fiatalabb nők.

Vess egy pillantást márkádra, és vesd össze profilodat a fő demográfiai csoportokkal. Ahhoz, hogy a trendkövetők helyett a trendvezetők közé kerülhess, márkád fiatalos hangulatot kell árasszon, és inkább a nők irányába kell forduljon.

hirdetes

Rengeteg márka egyáltalán nem fest releváns képet magáról a fiatalabb korosztályok számára. Gyakori érv az ilyen márkáknál, hogy a fiatalokat nem éri meg megcélozni, hiszen nincs pénzük, és úgysem vesznek luxustermékeket. A helyzet azonban az, hogy az emberek nem kezdenek el automatikusan érdeklődni a márkád iránt csak azért, mert idősebbekké válnak. Ha nem mutatsz releváns képet márkádról nekik ma, akkor holnap sem látnak majd annak.

hirdetes

Óriási hiba, amikor egy márka alábecsüli a fiatalabb közönségeket, ugyanis ők lehetnek a legkifinomultabb vásárlók. A fiatalok általában sokkal többet tudnak kedvenc márkáikról és luxuscikkeikről, mint az idősebb korosztály képviselői. Egy nemrégiben végzett felmérésből kiderült például, hogy meglepően sok fiatal, gazdag kínai nő hordott magával Dior vagy Chanel táskát. Ha ezek a fiatal ügyfelek a te márkádat választják, akkor teljesen belevetik majd magukat abba. Ha azonban nem tudod meggyőzni őket arról, hogy a te márkád a helyes választás, akkor sosem vesznek majd tőled semmit.
 

Lapozz a folytatáshoz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Mi lehet az oka, hogy egyre több a pajzsmirigy beteg?

2024-07-08

Mi lehet az oka, hogy egyre több a pajzsmirigy beteg?

Az utóbbi évtizedekben egyre növekvő trendet mutatnak a pajzsmirigy betegségek, ami mögött számos környezeti, életmódbeli és genetikai tényező állhat.

Tudtad, hogy a nők jobban érzik a fájdalmat?

2024-07-01

Tudtad, hogy a nők jobban érzik a fájdalmat?

A hormonális hatások, a genetikai különbségek és az idegrendszer mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nők gyakran intenzívebben érzik a fájdalmat. Mit gondolsz?

10 tipp hogyan kötsd le a gyereket a nyári szünetben

2024-06-24

10 tipp hogyan kötsd le a gyereket a nyári szünetben

A nyári szünet kihívást jelenthet a szülők számára, hogy hasznosan és szórakoztatóan kössék le gyermekeiket. Íme tíz tipp, hogy a vakáció emlékezetes és produktív legyen.

Hogyan válasszunk nőgyógyászt?

2024-07-04

Hogyan válasszunk nőgyógyászt?

A megfelelő nőgyógyász kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy biztosak lehessünk egészségünk megőrzésében és a megfelelő intim területek gondozásában is!

10 tipp szállásodnak minőségi videók gyártásában

2024-06-21

10 tipp szállásodnak minőségi videók gyártásában

A minőségi videók gyártása a szálláshelyek számára kiváló lehetőség, hogy bemutassák szolgáltatásaikat és vonzzák a potenciális vendégeket. Kövesd tippjeinket, hogy szállásod videói valóban kiemelkedjenek!

5 kihagyhatatlan program a Szigetközben

2024-07-09

5 kihagyhatatlan program a Szigetközben

A Szigetköz Magyarország egyik legvarázslatosabb régiója, amely számtalan kalandot és élményt kínál az odalátogatóknak. Most mutatunk 5 kihagyhatatlan programot!