notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A mai huszonéves lányokkal sok baj van

hirdetes

Ez a baj a mai huszonéves lányokkal

helloladies.hu

Ahogy változnak a generációk, úgy változnak a fiatalok is. Üljünk le az utcán egy padra és vegyük szemügyre a mai fiatal lányokat és fiúkat, érdemes és elgondolkodtató!

Ez a gond a mai lányokkal

A fiúk ugyanazt a divatot követik, mindenkinek ugyanúgy van levágva a frizurája, ugyanolyan stílusú ruhát visel és több hajlakkot használ el a tökéletes haj beállításához, mint egy nő. Kivágottabb felsőket hord, több ideig vasalja a haját és szűkebb fazonú nadrágot vesz magára. Talán nem mondunk nagyot, ha azt állítjuk, hogy inkább néznek ki nőnek, mint férfinak.


A nők divatja is változott. Az ő esetükben már nem fontos a női vonalak kiemelése, minél bővebb, hosszabb és lengébb legyen az öltözék, a haj felfogott vagy csapzott, kevésbé kerül előtérbe a nőiesség.

Ha már a nőknél tartunk, elemezzük ki a mai huszonéves lányokat!

Az iskolákban, egyetemeken az számít a legjobb nőnek, akinek márkás, méregdrága ruhái vannak, a legújabb, több százezer forintos telefonnal villog és a szülők szépen a fenekük alá helyeztek egy drága autót. Bármilyen életesemény történik velük, legyen szó vásárlásról, sétáról, lassan már az illemhelyről is, készülnek a selfie-k. Délutánonként és szabadidejükben nem a női feladatok megtanulásán, vagy a takarításon gondolkodnak, hanem azt böngészik, hogy a világhálón éppen mi zajlik. Ha már több mint 24 óra eltelt a legutóbb feltöltött képük után, azonnal készítenek újat.


A szórakozási szokásaik is megváltoztak. A mai huszonéves lányok sokkal több alkoholt fogyasztanak, mint elődeik, vagy a férfiak. A buli csak akkor jó, ha kellőképp megadják hozzá a hangulatot. El sem tudnának képzelni egy kávézós, barátnős délutánt vagy estét alkohol és együttlét nélkül. Igen, a megkérdezett lányok többsége már általános iskola után nem sokkal elveszíti a szüzességét és 18 éves korukra úgy tudják használni a terhességi tesztet, mintha az mindennapos lenne.

hirdetes


Az ismerkedésükben és a párválasztásukban is sokat változtak a mai huszonéves “nők”. Azok a férfiak jelentik számukra a boldog párkapcsolatot, aki autóval villog, drága holmikat visel, a szülei tehetősek és leellenőrizhették a közösségi portálon a fiú hátterét és múltját.
Hogyan állnak ezekhez a nőkhöz a férfiak?

Hogyan állnak ezekhez a nőkhöz a férfiak? 

Nos, egy kutatás adataiból az derült ki, hogy azok a férfiak, akik egy éjszakás nőkre vágynak, pontosan ezekre a nőkre buknak. Velük élik ki magukat, amíg végleg le nem horgonyoznak. Több fiatal férfinak van már gyereke, amely azért következett be, mert a kislányok nem igazán voltak tisztában a védekezés fontosságával. A férfiak elmondása szerint házasságra és hosszú távú kapcsolatra soha nem választanának olyan nőt, aki az internet előtt éli életét és felnőtt kora ellenére is a szülei tartják el.


Számukra a tökéletes nő:

  • halad a korral, de nem viszi túlzásba
  • szeret a konyhában lenni
  • nőies, azonban mégsem túl kirívó
  • nem anyagias, tudja értékelni a pénzt
  • nem riad meg a munkától, stb.

Az alábbi történet talán megfelelő példa lehet a fent leírtakra

“Fiatal férfiként habzsoltam a nőket, általában szórakozóhelyen ismerkedtem. Egy alkalommal megismerkedtem egy lánnyal, akivel később járás lett a vége. Számomra kezdett egyre komolyabbá fordulni a dolog, én akkor már dolgoztam, munka után siettem haza, majd udvarolni. A barátnőm már akkor sokat kérdezgette, miért nem költözünk össze. De tudtam, hogy egyedül nem tudnék fenntartani mindent és magunkat. Az egyik haverom figyelmeztetett, hogy ezzel a nővel baj lesz, de én nem hallottam meg, amit mondott. Így teltek a hetek, én egyre fáradtabb voltam a sok munka miatt, a csaj pedig egyre idegesítőbb, mert unta magát. Nem volt munkája, egész nap ült az internet előtt, néha főzött, de céljai, pénze nem volt. A legszomorúbb, hogy nem is akart, jó volt neki, hogy eltartják. Az egyik kollégám akkor nősült és egy nap arról áradozott milyen az ő választottja. Akkor ébredtem fel! A leendő feleség munka után másodállásban dolgozott egy büfében azért, hogy a férj többet lehessen otthon.

hirdetes

Minden szabadnapját azzal töltötte, hogy korán kelt, takarított, főzött és elvégezte háziasszony teendőit. Már hónapok óta nem vásárolt magának, szíve választottjának és közös életüknek élt, így érezte magát boldognak. Ekkor, mint egy hideg zuhany, rájöttem, milyen nő van mellettem. Szakítottam a csajjal, aki mai napig a közösségi oldalon él, nincs munkája, másokról húzgálja le azt, amire szüksége van. Nekem azóta többéves kapcsolatom van, barátnőmmel hamarosan házasodunk, elkezdtünk építkezni és tervezzük a gyereket is. Én elmondhatom, hogy jól döntöttem, soha többé nem kellene ilyen nő számomra. Ezt tanácsolom másoknak is!”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes