notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Majka élő videóban hívja be magához dr.Gődény György gyógyszerészt, aki tagadja a koronavírust!

hirdetes

Majka már hosszú ideje nincs jól, erről élő videóban számol be!

Bettina

Majka élő videóban hívja be magához a kórházba dr.Gődény György gyógyszerészt, aki tagadja a koronavírust, hogy töltsön el vele néhány napot, sőt még azt is felajánlotta, hogy szerez neki egy ágyat a szobájába és vendégül látja.

Majka koronavírussal fertőzött

Majka fertőzötten élő videóban hívta be magához dr.Gődényt!Majka nem félt megmondani a véleményét.  Vérvétel közben mondta el véleményét dr. Gődénynek. “Annyira elegem van az ilyen Gődény féle idiótákból!” mondta Majka élő bejelentkezése alatt, miközben vért vett tőle a kórházi ápoló. Azt kérte dr. Gődénytől, hogy jöjjön be hozzá és töltsön el vele néhány napot. Nem kell a vírusról beszélgetniük, csak legyen vele egy helységben pár napot, egyen az ételéből és igyon a teájából. 

Majka azt is felajánlotta neki, hogy nagyon szívesen betol egy ágyat maga mellé és beszéget vele napokig. Majka ezt mondta: “Maszk nélkül perzse, úgysem létezik szerinte ez a betegség, gyógyszer sem kell neki. Majka szeretné ha körbe sétálna dr. Gődény a covid osztályon és vágignézné, hogy mi történik ott, bemutatná az összes orvosnak és ápolónak és akkor majd meglátja, hogy mi történik ott 24 óra leforgása alatt. Majka így fejezte ki magát: “Van itt még egy pár pozitív, valaki átadja neki a vírust, és akkor majd meglátjuk, hogy rázza le.”

hirdetes

A vért vevő nővér is tette hozzá megjegyzését: “Nem fog bejönni.”

Majka már hosszú ideje van nagyon rosszul, és állapota hol jobb, hol rosszabb, de semmiképpen sem mondhatni azt, hogy jól van. Sajnos a hangján egyből észre lehet venni, hogy mennyire megterheli a vírus, pedig aztán ha valakinek akkor neki tényleg ez az egyik olyan amire a legjobban vigyáznia kell, hiszen tudjuk róla, hogy énekes előadó művész. 

hirdetes

Az interneten vírus szerűen kezdett el terjedni a hír, hogy dr. Gődény is elkapta a vírust, de amikor ezzel felkeresték, akkor ezt az állítást határozottan tagadta az ismert gyógyszerész. Végül megcsináltatta a tesztet a gyógyszerész, dr. Gődény, de ennek eredményét még nem lehet tudni, viszont azt állítja, hogy bármikor tud produkálni álpozitív tesztet, ezzel nem a vírust tagadja feltétlenül, hanem a tesztek megbízhatóságát és eredményességét. 

Nézd meg Majka bejelentkezését:

Neked mi a véleményed erről, hogy videóban üzent a vírustagadó dr.Gődény-nek, aki egy elismert gyógyszerész ?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes