notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Innen tudhatod hogy megéri hozzámenni, Jelek hogy készen álltok a házasságra

hirdetes

7 jel, hogy nyugodtan összeházasodhattok

helloladies.hu

A házasság komoly elköteleződés. Napjainkban, amikor a válások száma magasabb, mint valaha, kiválasztani a megfelelő partnert egyáltalán nem egyszerű. Honnan tudhatod, hogy a partnereddel megéri összeházasodni? Mivel a kapcsolatainkat nehéz objektíven szemlélni, lehet, hogy nem veszel észre néhány figyelmeztető jelet, hogy nincs meg minden ahhoz, hogy egy egész életre szóló házasság legyen belőle. Úgyhogy mi mutatja meg igazán, hogy a partnered és a kapcsolat ki fog tartani? A válasz valójában nagyon egyszerű. Íme, a jelei, hogy ő az, akivel össze kell házasodnod.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy hozzá mehetsz

7 jel, hogy megéri vele összeházasodni


Nagyon jól kommunikáltok


A kommunikáció a kulcs a kapcsolatban. Hatékony, pozitív kommunikáció nélkül nem építhetsz ki egy biztonságos kapcsolatot, ami kiállja az idő próbáját. Egy házasság során két különböző ember egyesül, akik máshogy látják a világot, máshogy gondolkodnak és más ötleteik vannak – az egyetlen mód tehát, hogy működjön, a beszélgetés. Vagyis, ha probléma van, őszintén meg kell tudnotok beszélni, de nem csak emiatt fontos, hanem azért is, mert közelebb kerültök egymáshoz, ha meséltek egymásnak a napotokról, és meghallgatjátok a másikat. A vicces dolgoktól kezdve a mély, jelentős gondokig mindent meg kell beszélnetek, megosztani a jó és rossz híreket, aggodalmakat, célokat és álmokat, nyíltan és tisztelettel beszélni egymással.

hirdetes


Érzelmileg és mentálisan is érett


Az érzelmi érettség rendkívül fontos a házasságban. Azt jelenti, hogy valaki őszinte magával, és kimeri mutatni az érzéseit, anélkül, hogy attól félne, gyengének tartják, tisztában van azzal, hogy ő sem tökéletes. Megvan a maga élete, és nem teljesen a másik köré építi.

  • Miközben mindig te szerepelsz nála az első helyen, van munkája, és vannak céljai, hobbija.
  • Jó a kapcsolata a családdal, barátokkal.
  • Dolgozik a hibáin.
  • hirdetes


Lehet vicces, humoros, gyerekes, de tudja, hol az egyensúly, és hogy mikor kell komolynak lennie. Nem az impulzusok vezérlik, ehelyett érzelmileg nyitott és vállalja a felelősséget.


Tisztelitek egymást


Két ember nem lehet együtt, ha nem tiszteli egymást. Ha ránézel, látod az értkeit, az erejét, a lelkét, és egymást pozitív színben látjátok. Ha viccet csinál belőled, becsmérel, a barátai, kollégája, családja előtt negatívan beszél rólad, akkor nem vele akarod leélni az életed. Természetesen ugyanez igaz rád is, tehát tisztelned kell és nem panaszkodni róla másoknak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Csajos Érdekességek Esküvő Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács