notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Meghan markle levele az apjának, Meghan markle beperelheti az apját privát levele miatt

Egy privát levél kiszivárogtatása miatt Meghan hercegné a bíróságon nézhet szembe apjával

helloladies.hu
hirdetes

Meghan Markle 2015 óta először találkozhat szemtől szemben az apjával – de nem akárhol, hanem a tárgyalóteremben.

Meghan Markle privát levele apjának

Az apja, Thomas Markle a nyilvánosság elé tárt egy privát levelet, amit a hercegné küldött neki, és hozzá közelálló források szerint készen áll arra, hogy az Egyesült Királyságba utazzon és megvédje álláspontját.


Részlet Meghan Markle leveléből:


„Apa,


Nehéz szívvel írom ezt, és nem értem miért választottad azt az utat, hogy tudomást sem veszel arról a fájdalomról, amit okozol. A tetteid miatt millió darabra tört a szívem.
Azt mondtad a sajtónak, hogy felhívtál, hogy elmondd, nem jössz az esküvőre – de ez nem történt meg, mert soha nem hívtál. Azt mondtad, sosem segítettelek anyagilag és soha nem is kérted, ami szintén nem igaz, hiszen októberben küldtél egy emailt, amiben azt írtad: Ha túlságosan is függök tőled anyagilag akkor sajnálom, de tudnál kérlek még segíteni?

hirdetes


Ha tényleg szeretsz, ahogy a sajtónak állítod, kérlek hagyd abba. Én mindig szerettelek és védtelek, minden pénzügyi támogatást felajánlottam, aggódtam az egészségedért és mindig kérdeztem, hogyan tudnék segíteni. Úgyhogy az esküvő hete borzalmas volt, amikor egy bulvárlapból kellett megtudnom, hogy szívrohamod volt. Hívtalak és írtam, könyörögtem, hogy fogadd el a segítséget…”

hirdetes


Múlt héten Harry herceg bejelentette, hogy jogi lépéseket tesznek több újság ellen is, amiért jogtalanul közzétették a hercegné és apja közötti leveleket. Hiszen a hercegné levelét, amiben fájdalmát részletezi elidegenedésükkel kapcsolatban privátnak szánta.


Az esetleges per csak egy újabb csavar az apja és lánya közötti furcsa, egészségtelen kapcsolatban, hiszen Thomas még csak az oltárhoz sem kísérte a lányát. Személyesen 2015 óta nem találkoztak, még a vejét, és az unokáját sem látta. A hercegné jogi képviselői szerint már kitöltötték a szükséges iratokat a privát információk kiszivárogtatása miatt. Az apa 2018 augusztusában kapta meg a levelet, és azt ígérte titokban tartja, mostani állítása szerint pedig Meghan barátnőinek egy újságban megjelent kijelentéseire és vádaskodásaira válaszként fedett fel részleteket a levélből, hogy megvédhesse magát és az igazát, csakis azért adta ki a sajtónak...

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Egy kukac mentheti meg a Földet a műanyaghulladéktól

2019-09-24

Egy kukac mentheti meg a Földet a műanyaghulladéktól

A műanyag helyzet, amivel jelenleg szembe nézünk, mindenkire hatással van a bolygón. Senki sem marad ki a szennyezés ártalmas hatásaiból, és ha nem teszünk drasztikus lépéseket, a bolygó és lakói tovább szenvednek. Habár néhány országtól, mint például Ruandától lenne mit tanulni, még nagyon messze járunk attól, hogy megoldjuk a műanyagproblémát.

Minden esemény kihagyhatatlan kelléke: A Fotófal

2019-09-26

Minden esemény kihagyhatatlan kelléke: A Fotófal

Ha jártál mostanában esküvőn, vagy rendezvényen, szinte biztosan láttál virág- vagy fotófalat. Ez a trend az elmúlt években letarolta a világot és nem véletlenül: egyszerűen remekül néz ki és a vendégek is imádják.

Ki tudta, hogy van egy szabály, amit Kate Middleton állandóan megszeg?!

2019-09-19

Ki tudta, hogy van egy szabály, amit Kate Middleton állandóan megszeg?!

Lehet, hogy még nem Anglia királynéja, de Kate Middleton határozottan vezet, ha stílusról van szó. Nagyon ügyesen variálja úgy a ruháit, hogy több alkalomra is viselhesse, többször jelent már meg esküvőkön, különböző események ugyanabban a ruhában, ami ilyen körökben egyáltalán nem megszokott, egyszerűen úgy, hogy más kiegészítőkkel, cipővel viselt

Így vált Ruanda a világ egyik legtisztább országává

2019-09-16

Így vált Ruanda a világ egyik legtisztább országává

Lehetetlennek tűnik lényeges változásokat elérni a környezetvédelem terén? Visszafordíthatatlannak tűnik a helyzet? Talán van remény, hogy nem az, csak valóban tenni kell érte. És nem elég az, amit mi magunk megteszünk, hanem kormányzati szinten is foglalkozni kell a problémával. Erre tökéletes példa az, hogyan vált Ruanda a Föld egyik legtisztább

Kate Middleton esküvői ruháján volt egy rejtett üzenet - amit sokan nem vettek észre

2019-09-10

Kate Middleton esküvői ruháján volt egy rejtett üzenet - amit sokan nem...

Sokáig észrevétlen maradt egy megható részlet Kate Middleton ikonikus esküvői ruháján. Apróság, ami nagyon sokat számít!

Hírességek legfurcsább munkái, mielőtt ismertek lettek

2019-08-27

Hírességek legfurcsább munkái, mielőtt ismertek lettek

Lehet, hogy irigykedve gondolunk a hírességekre és fényűző életükre, de azért legtöbbüknek a siker nem egyenesen az ölükbe hullott, és egészen furcsa munkákat is el kellett vállalniuk a megélhetésért kezdve azzal, hogy körbe táncolnak csirkejelmezben egészen addig, hogy bogarakat szednek le a fákról, hogy eljuthassanak oda, ahol most tartanak.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
168 541
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 614 063
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 4.0