notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Meghan markle levele az apjának, Meghan markle beperelheti az apját privát levele miatt

Egy privát levél kiszivárogtatása miatt Meghan hercegné a bíróságon nézhet szembe apjával

helloladies.hu
hirdetes

Meghan Markle 2015 óta először találkozhat szemtől szemben az apjával – de nem akárhol, hanem a tárgyalóteremben.

Meghan Markle privát levele apjának

Az apja, Thomas Markle a nyilvánosság elé tárt egy privát levelet, amit a hercegné küldött neki, és hozzá közelálló források szerint készen áll arra, hogy az Egyesült Királyságba utazzon és megvédje álláspontját.


Részlet Meghan Markle leveléből:


„Apa,


Nehéz szívvel írom ezt, és nem értem miért választottad azt az utat, hogy tudomást sem veszel arról a fájdalomról, amit okozol. A tetteid miatt millió darabra tört a szívem.
Azt mondtad a sajtónak, hogy felhívtál, hogy elmondd, nem jössz az esküvőre – de ez nem történt meg, mert soha nem hívtál. Azt mondtad, sosem segítettelek anyagilag és soha nem is kérted, ami szintén nem igaz, hiszen októberben küldtél egy emailt, amiben azt írtad: Ha túlságosan is függök tőled anyagilag akkor sajnálom, de tudnál kérlek még segíteni?

hirdetes


Ha tényleg szeretsz, ahogy a sajtónak állítod, kérlek hagyd abba. Én mindig szerettelek és védtelek, minden pénzügyi támogatást felajánlottam, aggódtam az egészségedért és mindig kérdeztem, hogyan tudnék segíteni. Úgyhogy az esküvő hete borzalmas volt, amikor egy bulvárlapból kellett megtudnom, hogy szívrohamod volt. Hívtalak és írtam, könyörögtem, hogy fogadd el a segítséget…”


Múlt héten Harry herceg bejelentette, hogy jogi lépéseket tesznek több újság ellen is, amiért jogtalanul közzétették a hercegné és apja közötti leveleket. Hiszen a hercegné levelét, amiben fájdalmát részletezi elidegenedésükkel kapcsolatban privátnak szánta.


Az esetleges per csak egy újabb csavar az apja és lánya közötti furcsa, egészségtelen kapcsolatban, hiszen Thomas még csak az oltárhoz sem kísérte a lányát. Személyesen 2015 óta nem találkoztak, még a vejét, és az unokáját sem látta. A hercegné jogi képviselői szerint már kitöltötték a szükséges iratokat a privát információk kiszivárogtatása miatt. Az apa 2018 augusztusában kapta meg a levelet, és azt ígérte titokban tartja, mostani állítása szerint pedig Meghan barátnőinek egy újságban megjelent kijelentéseire és vádaskodásaira válaszként fedett fel részleteket a levélből, hogy megvédhesse magát és az igazát, csakis azért adta ki a sajtónak...

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Diana hercegné stílustitkai

2019-11-30

Diana hercegné stílustitkai

Diana hercegné élete során többszörösen is kiérdemelte a divatikon címet – a bő ujjas ruhák, a sikkes szoknyák és a beállított haj csupán néhány jellegzetesség volt, amit tőle láthattunk. Stílusának legérdekesebb vonásai azonban éppen azok, amikre senki sem figyelt fel – azok az aprócska részletek, amik gyakran elvesztek a többi látványosabb között

Sztárok, akikről nem is gondolnád, hogy betegek!

2019-11-26

Sztárok, akikről nem is gondolnád, hogy betegek!

Ha esetleg te is bipoláris zavarral küzdesz, tisztában vagy vele, hogy annyira eluralkodhat rajtad, hogy akár átveheti az életed fölött az irányítást. Vannak napok, amikor energikusnak, izgatottnak érzed magad, míg máskor nagyon szomorúnak, fáradtnak, reménytelennek, és szorongsz is? Vagy csak azért olvasod ezt, mert van egy barátod, vagy családtag

Meghan Markle és Harry herceg nem bírja a nyomást

2019-10-24

Meghan Markle és Harry herceg nem bírja a nyomást

Meghan Markle úgy érzi létezik, nem pedig él – derül ki az ITV által róla és Harryről készített dokumentumfilmből.

A NASA Time-Lapse videója az Északi-sark eltűnő jégtábláiról

2019-10-24

A NASA Time-Lapse videója az Északi-sark eltűnő jégtábláiról

A NASA közzétett egy videót, ami bemutatja a jégsapkák változását az Északi-sarkon 1984 és 2016 között. Egy time-lapse videó keretein belül szemlélteti a változást, az első jelentősebb különbség 1989-ben látszik, majd a 2000-es évek közepén ismét drámai átalakulás következett be. 1984-ben még az idősebb jégtáblák 1,86 millió négyzetkilómétert tette

Egy kukac mentheti meg a Földet a műanyaghulladéktól

2019-09-24

Egy kukac mentheti meg a Földet a műanyaghulladéktól

A műanyag helyzet, amivel jelenleg szembe nézünk, mindenkire hatással van a bolygón. Senki sem marad ki a szennyezés ártalmas hatásaiból, és ha nem teszünk drasztikus lépéseket, a bolygó és lakói tovább szenvednek. Habár néhány országtól, mint például Ruandától lenne mit tanulni, még nagyon messze járunk attól, hogy megoldjuk a műanyagproblémát.

Minden esemény kihagyhatatlan kelléke: A Fotófal

2019-09-26

Minden esemény kihagyhatatlan kelléke: A Fotófal

Ha jártál mostanában esküvőn, vagy rendezvényen, szinte biztosan láttál virág- vagy fotófalat. Ez a trend az elmúlt években letarolta a világot és nem véletlenül: egyszerűen remekül néz ki és a vendégek is imádják.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
210 164
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 482 015
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 4.0