notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mellplasztika tb támogatással: így lehet igényelni tb támogatást mellplasztikai beavatkozásra

hirdetes

Mellplasztika tb támogatással? Mutatjuk, mikor lehet igényelni!

VN

Egy mellplasztikai beavatkozás elég költséges tud lenni. Sokan szeretnének, nagyobb, feszesebb, kerekebb melleket, de olyanok is vannak, akik éppen, hogy kisebbekre vágynak. Kevesen tudnak róla, hogy bizonyos esetekben az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, azaz az OEP is támogathatja a beavatkozást. Mutatjuk is milyen esetekben lehet tb támogatást igénybe venni mellplasztikai műtétekhez!

Mellplasztika állami támogatással

Mellnagyobbítás tb támogatással

Még a legelején tisztázzuk, hogy az OEP semmiféle esztétikai célú plasztikai beavatkozást nem támogat. Ahhoz, hogy tb támogatásban részesülj meglehetősen nyomós ok kell, valamint többféle orvosi szakvélemény is arról, hogy a műtét egészségügyi célból szükséges. Sajnos nem elégséges egy pszichológiai jelentés, mely alátámasztja, hogy önértékelési zavarokkal küzdesz. Így, ha te pusztán azért szeretnél kés alá feküdni, mert nem vagy elégedett melleid méretével, akkor sajnos a saját zsebedbe kell nyúlnod. 

Mellplasztikát igénybe venni tb támogatással baleset vagy betegség következtében csonkolt mellek esetében lehetséges. Tehát ha daganatos megbetegedés, esetleg baleset következtében roncsolódik a mell, akkor lehetőség van ingyenes korrigálásra, ami nemcsak a sérült emlőt érintheti, hanem a másik felvarrására is kiterjedhet, amennyiben ez indokolt. 

hirdetes

Mellkorrekció tb támogatással

A női mellek csak a legritkább esetben egyformák. Biztos te is észrevetted már a különbséget a két melled között. Sokan ezt az aszimmetriát megszüntetni fekszenek a plasztikai sebész kése alá. Ritka esetben ugyan, de ilyen jellegű mellműtétekre is lehet tb támogatást igényelni, méghozzá akkor, ha a két mell közötti különbség tényleg nagyon drasztikus, eléri a 30%-ot, azaz az egyik mell 30%-kal nagyobb, mint a másik. Ezt természetesen vizsgálatokkal igazolni kell. A tb ebben az esetben a nagyobb mell kisebbítését támogatja.

hirdetes

Mellkisebbítés tb támogatással

A leggyakrabban a túl nagy méretű mellek okoznak egészségügyi problémát. Lehet, hogy éppen te is azért szeretnél kés alá feküdni, hogy nagyobb melleid legyenek, de hidd el, vannak olyan nők, akik akkorra mellekkel rendelkeznek, hogy hát-, illetve gerincproblémáik vannak miatta, valamint az öltözködésben is nehezen boldogulnak. Viszont nem elégséges a gerincproblémát igazolni orvosi leletekkel, a tb által támogatott mellkisebbítő plasztikai beavatkozáshoz arra van szükség, hogy a kiműtendő szövetek kitegyék a testtömeg minimum 0,5%-át. 

Igen, tényleg elég szigorú szabályok vonatkoznak a támogatásokra, de ne csüggedj, ha te sem tudod igénybe venni őket. Ugyanis a Bónusz Plasztikai Sebészeten kedvező mellnagyobbítás árak vannak, illetve a többi plasztikai beavatkozásnak is kedvezőek az árai. Vedd igénybe te is a legújabb, és egyben legbiztonságosabb eljárásokat, az egyik legjobb szakembernéll, amikről itt olvashatsz részletesebben: mellplasztika Budapest!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
39 245
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 276 721