4 melltartó, amit egy nőnek sem lenne szabad viselni

4 melltartó, amit egy nőnek sem lenne szabad viselni

helloladies.hu
hirdetes

Sok nő tanúsíthatja, hogy a melltartó vásárlás nem könnyű. Csak szeretnél levenni egy csinos, csipkés darabot vagy egy praktikus, jól kialakított modellt a polcról és megvenni, de sokkal több kell ahhoz, hogy tényleg olyat válassz, ami jó is. Sajnos a modern divat hajlamos figyelmen kívül hagyni, milyen egy jó melltartó, ugyanakkor nagyon kevés információnk van arról, hogy is válasszuk ki a testünknek megfelelőt. Ez azt jelenti, hogy sokan, akik azt hiszik praktikus, jól tartó darabokat vesznek, többet ártanak, mint használnak. A jó melltartó ugyanis segít megőrizni a mellek egészséges állapotát és a test többi részéét is.

4 melltartó, amit egy nőnek sem lenne szabad viselni

A rossz melltartó hordása nem csak a mellek egészségére nézve vannak rossz hatással, de azok alakjára is. A mellek könnyen megereszkedhetnek, amely miatt akár később mellfelvarrást is el kell később végeztetnünk egy plasztikai sebészeten. 

 

Négy melltartó, amit egy nőnek sem lenne szabad viselni


1. Láthatatlan melltartó


A láthatatlan melltartók azok, amiknek nincsenek pántjai és háta sem, így minden ruhához bátran viselhető. A kisebb mellűeknek is ajánlják, mert nagyobban tűnik tőle a mell. Jól hangzik, de ritkán működnek úgy ahogy kellene, és rosszat is tesznek, mert nem varázsütésre ragadnak oda. Egyfajta ragasztó van bennük, márpedig a bőrünk nem arra lett kitalálva, hogy tárgyak legyenek hozzáragasztva.  Nagyon szorosak, ami rossz keringéshez vezethet, fokozott izzadást eredményez, ami gyengíti a ragasztó tartását, viszketést és irritációt okozhat. Milyen alternatívák vannak helyette?

hirdetes

 

  • Push-up melltartó


A kisebb mellekkel rendelkező hölgyek a párnáknak köszönhetően könnyen nagyíthatják vele a mellüket és jobban, biztosabban is tartanak.

 

  • Pántnélküli melltartó


Ha zavarnak a pántok, vagy olyan ruhát veszel fel, amihez nem illik, egy pántnélküli melltartó jó megoldás lehet. Bár azoknak, akiknek nagyobb melle van, nem a legjobb választás, de egyébként elég támaszt nyújtanak és a toppokhoz is jól mennek.

 

  • Keresztpántos melltartó


Ha azért akarsz láthatatlan melltartót felvenni, hogy ne látszódjon ki a ruhából, egy keresztpántos darab jó opció. Mivel hátul egy pontból, keresztben indulnak ki, nem látszanak a ruha alatt, nagyon jól tartanak és a nagyobb mellűek is bátran választhatják.

hirdetes

 

  • Átalakítható melltartó


Ha a sokoldalúsága miatt választanád a láthatatlan melltartót, egy átalakítható is jó alternatíva. Úgy variálhatod a pántokat, hogy jó legyen a ruhádhoz vagy le is veheted őket, ha úgy a jobb.

 

  • Ne legyen rajtad semmi


Bizonyos helyzetekben, például, ha kivágott hátú ruha van rajtad a legjobb, ha egyáltalán nem is veszel fel melltartót. Sőt, még pár nagyon sok érdekes dolgot is megtapasztalhatsz!

 

A többit a következő oldalon találod! smiley

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Számára a köröm a festővászon!

2019-06-19

Számára a köröm a festővászon!

Podoba Anita, aki kezdetben csak hobbiként foglalkozott a körömdíszítéssel, mára olyan műveket készít, amik mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Több versenyen is indult, háromszor az országos bajnokságot is megnyerte. Vele készítettünk interjút, a galériában pedig megcsodálhatjátok fantasztikus munkáit.

10 tipp, hogy mindig a legjobban mutass a fotókon

2019-06-12

10 tipp, hogy mindig a legjobban mutass a fotókon

Különös, de vannak olyan nők, akik habár gyönyörűek, egyszerűen nem fotogének (habár ennek a fordítottja is igaz). Adunk néhány tippet, hogy tökéletesen mutass a fotókon!

Ezek a dolgok egyszerűen taszítják a férfiakat

2019-06-06

Ezek a dolgok egyszerűen taszítják a férfiakat

A legtöbb nő sokszor tesz olyan dolgokat, amik egyszerűen taszítják a férfiakat. Most bemutatjuk, hogy melyek ezek!

Így lehetnek olyan ruhák a gardróbodban, amiket mindig ki tudsz használni

2019-06-06

Így lehetnek olyan ruhák a gardróbodban, amiket mindig ki tudsz használni

A legtöbb nővel előfordult már az a probléma, hogy amikor egy kicsit jobban átnézte a szekrényét, csupa olyan darabokat talált benne, amiket még sohasem viselt vagy egyszerűen már nem szeretne viselni. Miért is lehet ez és hogyan lehet elkerülni ezt a problémát?

10 helyzet, amikor meg kell szabadulnod a régi ruháidtól!

2019-06-03

10 helyzet, amikor meg kell szabadulnod a régi ruháidtól!

A legdrágább ruhák is tönkremennek egyszer, de ez nem is nagy baj, mert ez remek alkalom arra, hogy új ruhákat vásároljunk. Ma bemutatjuk nektek azt a 10 jelet, amikor időszerű lecserélni a már kissé kopott ruhadarabjainkat.

10 hihetetlenül értékes luxusmárka

2019-05-29

10 hihetetlenül értékes luxusmárka

A drága luxusmárkákat az emberek gyakran a státusszal, a hatalommal, és a tekintéllyel párosítják. Míg az „egyszerű” emberek keményen dolgoznak azon, hogy megteremtsék mindennapi betevőjüket, a hatalmas vagyonnal rendelkezők szeretik villogtatni „pénztárcájukat”.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 104

Átlagos értékelés: 4.7