Apróságok, amik jelzik, hogy mérgező kapcsolatban élsz

Apróságok, amik jelzik, hogy mérgező kapcsolatban élsz

helloladies.hu
hirdetes

Minannyian arra vágyunk, hogy biztonságban, szeretetben, boldogságban éljünk. Néha azonban annyira megszoktuk, hogy a dolgok úgy mennek, ahogy, hogy nem is olyan egyértelmű, hogy egy rossz kapcsolatban élünk, mint gondolnánk. Figyeld a jeleit egy mérgező kapcsolatnak.

Apróságok, amik jelzik, hogy mérgező kapcsolatban élsz

Mindig tojáshéjon lépkedsz


Az egyik első jele egy mérgező kapcsolatnak, ha a partnered akar szabályozni. Ez nem feltétlenül jelent fizikai fenyegetést, egyszerűen csak félsz elmondani a véleményedet, mert aggódsz a partnered reakciója miatt. Ha hagyod magad, akkor pedig főleg azt hiszi, hogy milyen okos, és ő az, aki látja jól a dolgokat. Nagy piros zászló, ami mérgező kapcsolatot jelent.


Rosszul, kellemetlenül érzed magad a közelében


A tested okos. Ha véletlenül valami mérgezőt ettél volna, a tested rögtön megpróbálná kiadni magából. Ha valami belemegy a szemedbe, elkezdesz könnyezni. Stresszes vagy? A hajad jobban hullik az átlagosnál. Úgyhogy ha egészségügyi gondjaid vannak, mint szédülés, mellkasfájdalom, bőrproblémák, hányinger, lehet, hogy a tested próbálja felhívni a figyelmedet valamire. Fizikai tünet gyakran jelentkezik azoknál, akik mérgező kapcsolatban élnek. Kérdezd meg magadtól, mi lehet a gyökere ezeknek a problémáknak? Lehet ez közönséges stressz, de ha a partnered, vagy a barátod, munkatársad az a személy, aki elsőként eszedbe jut, az azt jelenti, hogy vagy ki kell zárnod az életedből, vagy egy mély beszélgetést folytatni vele, hogy kezeljétek a problémát.

hirdetes


Mindig veszekedtek


hirdetes
Míg egy kis vita még egészséges is és természetes egy kapcsolatban, a folyamatos nézeteltérés, rossz jel. Ahogy a párok jobban megismerik egymást, lennie kellene egy folyamatnak a nagyobb megértés, elfogadás és kevesebb félreértés érdekében. A rossz kommunikáció, ami nem fejlődik, mérgező, mert kommunikáció nélkül egy kapcsolat soha nem mélyülhet el igazán, és nem halad előre.


Mindig minden annyira drámai


Sok pár nagyon színpadiasan él, sikítás, vádak és szavak repkednek folyamatosan. Addig, amíg nem történik fizikai bántalmazás, vagy amíg a szavak nincsenek tele gyűlölettel vagy megvetéssel, nem feltétlenül rossz dolog ez. Valójában sok olyan pár, akikre ez jellemző, sokkal szenvedélyesebb, mint mások. De (és ez egy nagy de), a válási mutatójuk is nagyobb. Ha a partnered miatt állandóan nyugtalan vagy, akkor az a kapcsolat bizony mérgező, és lehet, hogy szétválás lesz a vége.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

10 nő elküldte a férjének üzenetben, hogy szeretlek, a reakciók megdöbbentők

2019-07-16

10 nő elküldte a férjének üzenetben, hogy szeretlek, a reakciók megdöbbentők

Egészen elképesztő és meglepő válaszok érkeztek azokra az üzenetekre, melyek a feleségek küldtek férjüknek. Az üzenetben az állt, hogy szeretlek.

12 ok, amiért szingli vagy, még akkor is, ha jófogás vagy

2019-07-09

12 ok, amiért szingli vagy, még akkor is, ha jófogás vagy

Csodálatos vagy, igazi jófogás, és egyedülálló. Mit csinálsz rosszul? Abszolút semmit. Következzen 12 ok, miért vagy egyedülálló még akkor is, ha mások szerint valakinek, neked aztán tényleg nem kéne annak lenni.

Van közös jövőtök? Ezt a 9 kérdést tedd fel magadnak, és kiderül

2019-07-09

Van közös jövőtök? Ezt a 9 kérdést tedd fel magadnak, és kiderül

Ha te is égetted már meg magad korábbi kapcsolataid során, érdemes már az elején feltenni néhány kérdést, vajon a mostani srác ér-e annyit, hogy rá szánd az idődet. Hogy kitaláld van-e jövője a kapcsolatnak, az alábbi kérdéseket gondold át, és legyél teljesen őszinte magaddal!

Ezeket kérdezd meg az első randin - a válóperes ügyvédek szerint

2019-07-02

Ezeket kérdezd meg az első randin - a válóperes ügyvédek szerint

Kevés embernek van élesebb szeme a kapcsolatok piros zászlóihoz, mint egy válóperes ügyvédnek. Ők ugyanis elsőkézből láthatják, hogy a személyes ellentétek milyen gyorsan fordulnak át akkora haragba, hogy az egyik fél ki akar szállni. Ez az oka annak, hogy meglepően jó randizással kapcsolatos tanácsokat tudnak adni. Pedig milyen logikus! Elmondták

10 profi tipp a tökéletes esküvő megszervezéséhez

2019-01-16

10 profi tipp a tökéletes esküvő megszervezéséhez

Életed egyik legfontosabb napjára talán nem is lehet igazán felkészülni személyesen, azonban azt biztosíthatod, hogy mind ti, pároddal, mind pedig a meghívottak jól érezzék magukat. Máris felsorolunk 10 tippet, amik pontosan ebben hivatottak segíteni!

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

2019-06-24

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Mitől lesz egy nő erős? Egyéb tényezők mellett a küzdelem, tapasztalat és önzetlenség nagy szerepet játszik abban, hogy valaki megerősödjön. Egy erős nő bírja a fájdalmat, túljut a szívszaggató élményeken, és képes megbocsátani. Egy erős nő megjárta már a mély és veszélyes vizeket és addig tartotta bent a lélegzetét, amíg csak lehetséges. Ez a fajt

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
133 409
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 545 091
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 115

Átlagos értékelés: 4.9