notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Apróságok, amik jelzik, hogy mérgező kapcsolatban élsz

hirdetes

Apróságok, amik jelzik, hogy mérgező kapcsolatban élsz

helloladies.hu

Mindannyian arra vágyunk, hogy biztonságban, szeretetben, boldogságban éljünk. Néha azonban annyira megszoktuk, hogy a dolgok úgy mennek, ahogy, hogy nem is olyan egyértelmű, hogy egy rossz kapcsolatban élünk, mint gondolnánk. Figyeld a jeleit egy mérgező kapcsolatnak.

Apróságok, amik jelzik, hogy mérgező kapcsolatban élsz

Mindig tojáshéjon lépkedsz


Az egyik első jele egy mérgező kapcsolatnak, ha a partnered akar szabályozni. Ez nem feltétlenül jelent fizikai fenyegetést, egyszerűen csak félsz elmondani a véleményedet, mert aggódsz a partnered reakciója miatt. Ha hagyod magad, akkor pedig főleg azt hiszi, hogy milyen okos, és ő az, aki látja jól a dolgokat. Nagy piros zászló, ami mérgező kapcsolatot jelent.


Rosszul, kellemetlenül érzed magad a közelében


A tested okos. Ha véletlenül valami mérgezőt ettél volna, a tested rögtön megpróbálná kiadni magából. Ha valami belemegy a szemedbe, elkezdesz könnyezni. Stresszes vagy? A hajad jobban hullik az átlagosnál. Úgyhogy ha egészségügyi gondjaid vannak, mint szédülés, mellkasfájdalom, bőrproblémák, hányinger, lehet, hogy a tested próbálja felhívni a figyelmedet valamire. Fizikai tünet gyakran jelentkezik azoknál, akik mérgező kapcsolatban élnek. Kérdezd meg magadtól, mi lehet a gyökere ezeknek a problémáknak? Lehet ez közönséges stressz, de ha a partnered, vagy a barátod, munkatársad az a személy, aki elsőként eszedbe jut, az azt jelenti, hogy vagy ki kell zárnod az életedből, vagy egy mély beszélgetést folytatni vele, hogy kezeljétek a problémát.

hirdetes


Mindig veszekedtek


hirdetes
Míg egy kis vita még egészséges is és természetes egy kapcsolatban, a folyamatos nézeteltérés, rossz jel. Ahogy a párok jobban megismerik egymást, lennie kellene egy folyamatnak a nagyobb megértés, elfogadás és kevesebb félreértés érdekében. A rossz kommunikáció, ami nem fejlődik, mérgező, mert kommunikáció nélkül egy kapcsolat soha nem mélyülhet el igazán, és nem halad előre.


Mindig minden annyira drámai


Sok pár nagyon színpadiasan él, sikítás, vádak és szavak repkednek folyamatosan. Addig, amíg nem történik fizikai bántalmazás, vagy amíg a szavak nincsenek tele gyűlölettel vagy megvetéssel, nem feltétlenül rossz dolog ez. Valójában sok olyan pár, akikre ez jellemző, sokkal szenvedélyesebb, mint mások. De (és ez egy nagy de), a válási mutatójuk is nagyobb. Ha a partnered miatt állandóan nyugtalan vagy, akkor az a kapcsolat bizony mérgező, és lehet, hogy szétválás lesz a vége.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes