notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Te is minden karácsonykor megnézed a Reszkessetek betörőket?

hirdetes

Mi áll a Reszkessetek betörők! hátterében, hogy ennyire sikeres film?

Bettina

Mitől lett ennyire sikeres film a Reszkessetek, betörők!, eredeti címen Home Alone? 

Nincs karácsony Kevin nélkül

Idén kicsit más lesz a karácsony mint amit megszoktunk, de egy valamin a járvány sem tudott változtatni!Szeretnék mindenkit megnyugatni, idén is lesz Kevin! Nem maradhat ki a karácsonyi filmek közül a ,, legjobb film ,,  a Reszkessetek, betörők! 

És ezt honnan tudom? Ezt nektek is látnotok kell: 

 Mióta is nézzük Kevint karácsonykor?

 


Az 1990-ben megjelent Reszkessetek, betörők! című film biztos, hogy idén is közvetítésre kerül a televízióban és nem is egyszer. Amerikai vígjáték, amit Chris Colombus rendezett, és a főszereplők: Macaulay Culkin, Joe Pesci és Daniel Stern. Mindenki ismeri a 8 éves kisfiú történetét, akit a családja véletlenül otthon felejt. Jöhetnek a szülői megjegyzések, hogy “én soha nem felejteném otthon a gyerekem!”, ami teljesen jogos… Majd a kisfiúhoz 2 betörő érkezik, és ő úgy gondolja, hogy képes felvenni velük a harcot. De ezt biztos mindenki ismeri, hiszen már annyiszor láttuk. Legalább évente 1x, karácsonykor, még úgy is, hogy nem is akartuk volna megnézni. Telik az idő igaz? Már 30 éve, hogy minden évben ezt közvetíti a televízió karácsonykor, és nem csak egyszer. 

hirdetes


A Reszkessetek, betörők! lett minden idők legsikeresebb karácsonyi filmje. Magyarországon kifejezetten oda is figyelnek arra, hogy mindenkit emlékeztessenek egy nagyon fontos dologra, amit amúgy senki nem felejt el, de erre külön promóció indul a szezonban, ami így hangzik a tévében: "Nincs karácsony Kevin nélkül!" Nem ok nélkül fektetnek időt és energiát a televíziók ennek a filmnek a promóciójára. Majdnem három évtizeden keresztül ez a film volt a legnagyobb bevételt hozó karácsonyi film világszerte, illetve 2011-ig a legsikeresebb amerikai vígjáték listavezető helyét töltötte be. Mivel az első rész mondhatni nem várt sikert hozott, ezért további 4 rész követte. Ebből a 4 részből kettőt mozibemutatóra, kettőt otthoni vetítésre szántak. A többi rész nem tudott ennyire feltörni a sikerlistára mint az első rész, de még így is  2009-ben megdöntötték minden idők legtöbb bevételét hozó filmsorozatát. És lehet, hogy ez újdonság lesz, de egy évvel ezelőtt azaz 2019-ben a Disney bejelentette, hogy újra fogják forgatni a filmet.
hirdetesKíváncsi vagy, hogy néz ki most Kevin? Tekintsd meg a képét az instagramon!


 
Esetleg hiányzik Kevin? Itt megtudod nézni a teljes részt magyarul! :)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes