notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Megkérdeztük a férfiakat: Miért nem akarsz komoly párkapcsolatot?

hirdetes

Miért nem akar egy férfi komoly párkapcsolatot?

Bettina

Sajnos manapság egyre nehezebb olyan párkapcsolatot találni amiben mindkét fél tökéletesen megtalálja a számításait. Nem lehetetlen, de nem is egyszerű. Arra kerestem a választ, hogy miért futunk bele annyi “nem akarok komoly párkapcsolatot” férfiba, hogy azt már követni sem lehet. Miért vannak ennyire ellene a férfiak? Én kérdeztem, ők válaszoltak!

férfiak válasza

Feltettem 10 férfinak akiről tudom, hogy törvényszerűen retteg a komoly párkapcsolatot kereső nőktől, ugyan azt a kérdést: Miért nem akarsz komoly párkapcsolatot?

“Amikor közlöm a nőnek akivel ismerkedem, hogy nem akarok komoly kapcsolatot, nem érti és úgy tesz mintha semmit nem is mondtam volna. Úgy gondolja, hogy majd az idő múlásával meggondolom magam. Nem lehetetlen, hogy meggondoljam magam, de jobban ismerem ennél magamat. A nem az nem, és ez ilyen egyszerű. “

“Azéért nem akarok komoly kapcsolatot, mert nagyon sokat dolgozom és rengeteg időmet fektetem a karrierembe. Szeretem néha jól érezni magam egy nő társaságában, de ennél többet nem tudok nyújtani jelenleg. Ha bele mennék egy komoly kapcsolatba nem tudnék úgy teljesíteni, ahogy egy férfinak illő, mert nekem erre nincs időm és energiám.”

“Ha egy nőtől nem akarok komoly kapcsolatot az azt jelenti, hogy szeretek vele együtt lenni, és vonzódom hozzá meg jó, hogy tudunk együtt szórakozni. Szóval kedvelem, de annyira nem, hogy bemutassam a vasárnapi ebédnél anyukáméknak.”

hirdetes

“Igazából ez nagyon egyszerű, nem kell túlbonyolítani. Nem akarom korlátozni a lehetőségeimet, így nyitva tudom hagyni az ajtót a többi nő előtt is.”

hirdetes

“Ez egy feketeb fehér szabály. Ha egy férfi azt mondja, hogy nem akar komoly kapcsolatot, akkor egyértelműen tudja, hogy nem te vagy számára az igaz, de addig tökéletes vagy neki, hoy ne unatkozzon. Nem is értem azokat a nőket, akik úgy gondolják, hogy ők ezt majd megváltoztatják…”

“Nálam ez egyfajta önvédelem. Sajnos a múltban annyiszor csalódtam, hogy nem vagyok jelenleg hajlandó kitenni magam újra ennek a fájdalomnak. Nem szeretném mégegyszer érezni azt, hogy elhagynak, ezért nem akarok komoly párkapcsolatot. Pedig szívem mélyén én már csak arra vágynék, de most nem tudok bízni a nőkban.”

“Akkor mondok ilyet egy nőnek, ha nem akarom megbántani, de akkor ezt az elején le kell szögezni. Nincs semmi olyan mélység a kapcsolatunkban amihez tudnék kötődni.”

“Erre egy válasz van és felesleges is többet beszélni róla: csak arra kellesz.”

“Amíg nem akartam elköteleződni addig ez egy jó menedék volt és a legtöbb nő el is fogadta. Viszont amikor már untam, hogy sűrűn csarélődik mellettem a partnerem és igazából nincs egy bisztos pont az életemben jött Ő és minden megváltozott. Mellette nem volt kérdés, hogy komoly kapcsolatra vágyom vagy sem. Tudtam, ő kell nekem.”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes